49

Анонимен

преди 7 години

Още за комунисти си говорим.....Те ни таковаха майката, а ние още си говорим кой бил комунист и кой не бил. Не мога да повярвам. Все търсим вината там където я няма. Той краде и бие, а ние му гледаме иделогическите убеждения, произхода, образованието, татуировките и каво ли още не. Хора тук има закони, спрете с тези глуписти. И вие дето всявате разкол ще страдате заедно с другите на които си мислите, че обърквате мозъците.

48

Лъчезар

преди 7 години

Сега е момента неправителствените организации в България, защитаващи правата на човека, да се изявят - Българският Народ Ви благодари преварителто !!!

47

БГ

преди 7 години

Made in Bg.....

46

Osteotech,Inc USA

преди 7 години

Бойко Борисов през Москов покровителства незаконната криминална експлантация на тъкани органи и клетики от мъртъвци ,без знанието и съгласието на близките на починалия.Осъществява контрол по преработката, търговията и експортирането на над 20 тона годишно трупни тъкани органи и клети за трети страни.Печалбите от тази дейност са в колосални размери, съизмерими само с печалбите от пласмента на хероин.

45

Хенде Хох

преди 7 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

44

факт

преди 7 години

Политиката в България е като художествената гимнастика:Обръчи от фирмиРязане на лентиПодхвърляне на топкатаВолна програма с медиитеСъчетание с бухалки

43

Наска

преди 7 години

ПРЕСТЪПНОТО ПОВСЕМЕСТНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ОТ ОПГ ГЕРБ НАЗНАЧИ КРАДЛИВАТА ПАСМИНА. Управлява ви мафия, начело с Борисов и Цветанов!

42

Анонимен

преди 7 години

Aidee Chokovski mongoli otivaite v pandelata semeino.Kolkoto i da se opitvat da vi opravyat vie poveche shturotii pravite,aideee po purzalkata divi pruchki

41

до 47

преди 7 години

Много се отвиваш и има вероятност да настинеш......

40

до 47

преди 7 години

Кои комунисти трябва да се изчистят, десните ли ?. Между другото най некадърната и пропаднала част от бившите комунисти станаха демократи след 1989 и унищожиха икономиката на БГ.

39

Анонимен

преди 7 години

Докага ще тършим комунистиоте и русофилите във властта питам аз, докога. Вече 30 години не можем да се изчистим от комунисти и русофили, ето до какво води всичко това. Полша, Чехия и Унгария отдавна изчистиха комунистите и сега заплатите дам са като на запад.

38

без

преди 7 години

До кога една държава ще търпи еди *** - Ценко нам си къв си. Работещият и плащащият данъци човек трябва да е недосегаем за *** като тоя ЦЧ. Това е при положение, че искаме развитие. Не ми трябва демокрация а разум и справедливост.

37

Ман Юнайтед

преди 7 години

Имало камери, които щели да докажат!!! Колкото и Ценко имаше да "сее" 2 седмици преди жътвата :) Едва ли камерите снимат вътре в стаите ;) Жено, за ващо село явно се явяваш някаква вървежна понеже си се омъжила за бандит, но версиите с които се оправдаваш по телевизията са меко казано смешни.Може да излъжеш само някой от ващо село и то, защото ако не повярва - ще яде бой ;) Нямам търпение за първото ти интервю от СЛИВЕНСКИЯ ;)

36

Анонимен

преди 7 години

премиера спасява делфини междувременно

35

Анонимен

преди 7 години

Toja 4okov i dinove ne sa li odchte osadeni fo jivot gadovete tova sa ubiizi kakvo spi prokuraturata plstili da tija gadove 4okovi

34

ДАА

преди 7 години

НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР И НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ ДА ТИ Е КМЕТ

33

Анонимен

преди 7 години

тия кога най-накрая ще ги вкарат в затвора и спрат да занимават цялата страна с тях? Чудя се и на съселяните им до кога ще ги търпят и кога ще им запалят къщата и изселят, да се приключи един път завинаги?!?

32

Анонимен

преди 7 години

заприличахме на Русия откъм престъпност

31

Анонимен

преди 7 години

Комунистическите отрепкии са на лииния :)

30

Някъв си там

преди 7 години

Нормален ден България