13

По темата

преди 7 години

Аз хейт-вам чуждиците в българския език, но освен да стата учител по български език и да пиша масово 2-ки, не виждам как лично аз мога да променя нещата...

12

Анонимен

преди 7 години

Както не понасяме роми, така непонасяме педофили, некрофили, канибали... Света стана едно колониално ла'но за да излиза по-евтино на някого. Някой пита ли средностатистическия европеец дали иска да му натрисат някакви *** от гз на географията? И пак сме много толерантни. Иначе всеки може да компостира песъчливи почви бедни на азот.

11

Анонимен

преди 7 години

Ако се улови енергията на всички мразещи българи, няма да имаме нужда от втора АЕЦ!

10

некъф луд

преди 7 години

Тоя джасимчо се опитва с разни *** идеи да привлича внимание ама чувствам как скоро време ще го гази мечката.

9

додо

преди 7 години

виждам поне 10-тина форумци на днес.бг в тежка битка за всички 7 награди :-)

8

BG

преди 7 години

Сега, хайде пак някой да обясни какво му е лошото на думичката "омраза", та трябва да използваме ХЕЙТ ?!?Щото българския език е "***, гаден и селски" - ами, отивайте в Англия и САЩ да си "спикате" бе, "хейтърчета"

7

шщд

преди 7 години

Та Емил Джасим е най-големия хейтър!! Опитайте да напишете нещо, с което той не е съгласен, във фейсбук страницата му.

6

11

преди 7 години

Кат гледам грозната визия на тоз вестник - това си е цял сайт за хейт.

5

as

преди 7 години

хейтъра си е хейтър ? какви са тия "променящи" и "мрънкащи" ? вече и тях ли искате да разделите ? въпреки че ние сме си разделени по презумпция "всеки сам за себе си, боли ме за другите, да се спасяват" но това е вече тъпо !

4

Анонимен

преди 7 години

Джасай Джасим.

3

Анонимен

преди 7 години

Хейтим без пари ;)

2

Хайтер

преди 7 години

Конкурс за Хейтъри? Аз си мислех, че му се вика на това което искат критично мислене (critical thinking). Като учих Магистратура в Англия това беше най цененото и търсено качество. Да намериш негативи дори и в най-добрата/голяма/успешна компания/бизнес и да кажеш защо е лошо и какво може да се направи.

1

Дядо Мраз

преди 7 години

Тия 7хил. лева от грантовете, получени от сдружението на Джасим ли ще дойдат?ПС. Заслужих си една хилядарка с това от по-горе.