57

Баб0 3елке

преди 7 години

Има6 ли инф0 3а сградата на турския парламентима ли я няма ли я

56

а

преди 7 години

еми точно както си е по целия свят, нищо ново... всички са роби, държавата открито си ги притежава и са картотекирани даже си имат собствен номер като ресурс... права всъщност няма а само привилегии в мирно време, докато някой психопат не реши, че иска пълна власт над всички и всичко но за да го направи трябва да ги убеди, че ги пази и им прави добро а те от своя страна трябва да се отдадат на краен национализъм и просто да станат зли, на мен това ми изглежда нормално и вече се е случвало.

55

Анонимен

преди 7 години

що не си прочетете историята и ще си отговорите кво става в Турция. Отоманската империя няма нищо общо с Турция. Турция е изкуствено създадена държава няма нищо общо с цивилизацията. Не сте ли ходили в Турция да видите каква е културата на шофиране най-простия пример на диваци. Алкохол не се продава там защото режат глави. баси хора сляпи ли сте или живеете на Луната.

54

един

преди 7 години

Хихихи....аз Тълкуване на Корана от не муслиманин не бих приел,защото и не муслиманин не би приел Тълкуване на неговата книга от муслиманин.Смешни неща говорите,защото ползвате Уикипедия за информация,която там се предава само по"удобен"начин;)

53

До 86

преди 7 години

Определено не съм спец по Корана, но винаги са ме вълнували две неща: Свещената книга трябва да се чете в храма само на арабски! Така ли е и знаят ли турците арабски? В Корана се описват много пороци и забранени неща, но всичко отпада, щом е в името на Аллах и исляма и всичко ти е простено-много удобно, нали!

52

Анонимен

преди 7 години

Do 76. Ne e nujno da si zavar6il negovo u4ili6te za da si mu fen. Plus tova ot kade znae6. İmam poznati koito sa u4ili tam. Znae6 li 4e te imat raka v vsi4ki slujbi policiq, sad, universiteti i mn dr. Vie kolkoto iskate pluyte Erdogan. Ku4eto lae, kervana si varvi :-)

51

Анонимен

преди 7 години

до:71 Лелле...не е нужно да се хвалиш колко добре познаваш Корана,от това което пишеш е кристално ясно ;)

50

Анонимен

преди 7 години

деликатността е единствено за фенките на плевнелиев, които обясняваха какъв страхотен приятел ни е турция, радваха се на славения руски самолет и дори предлагаха съвсем сериозно турски самолети да пазят въздушното ни пространство. Освен това не Русия е военнополитически съюзник на Ердоганова Турция, а именно ние. Ха сега де - България в един кюп с ислямистки държави. Трансатлантическите ни поклонници са толкова често в поза партер, че дори не им прави впечатление вече

49

Анонимен

преди 7 години

Отново настана деликатна ситуация. Путинофилите отново са в стойка партер. Кого да подкрепят и кого да плюят? Как да обяснят заиграването на "православния" Путин с ислямиста Ердоган? Като начало почват да плюят по Плевнелиев и България, докато получат по-точни указания!

48

Анонимен

преди 7 години

До до 71Защото всеки диктатор се страхува от самостоятелно мислещи и независими хора! Не случайно всички диктатори са следвали максимата "щом не си с нас, си против нас"!

47

Анонимен

преди 7 години

Факта, че мнозинството уволнени са свързани с образованието показва от какво се страхува султана!

46

Кики

преди 7 години

Ленин е казал, че религията е опиум за народа и е прав. До голяма степен войните ги има заради нея.

45

до 71

преди 7 години

аз видях в youtube как привърженици на ердоган палят книжарници и библиотека. бяха с бради. защо арестуват университетски професори от държавни университети, лекари и инженери? те не са от училищата на гюлен?

44

Анонимен

преди 7 години

най-лошото от всичко е, че очевидно и у нас има австралопитеци, които подкрепят ердоган и се радват на действията му. чудя се как сме ги изпуснали извън пещерите, където им е мястото.

43

Анонимен

преди 7 години

Do 32. Zatvarqt 4astnite u4ili6ta na fettullah gyulen. İ te hi4 ne sa malko na broy. Jiveq v turciq bg mediite pokazvat tova koeto na tqh im var6i rabota. Bilisa voynici na bosfora, te strelaha sre6tu sivilni.. za6to ne pokazvat kak tanka smaza horata? V yutub sa nabravili prevot na kak biyat voynici samo. Ama ima i drugi zasneti ne6ta ot sivilni. Za da gi vidite trqbva na turski da napi6ete. Darbecilerin tankla ezdigi siviller.

42

до един

преди 7 години

вероятно познавам корана по-добре от теб, но както има 'много библии', така има и много 'корани'. и в единия, и в другия случай, разни хора с власт са казвали какво да остане и как да се преведе. дори и днес има версии на корана на АРАБСКИ (оригиналния език, на който е диктуван), където пише 'избивайте евреите с картечници и взривове'! нали се сещаш през 7ми век колко картечници е имало на глава от населението в мека и медина:). не ставай и ти един психопат, твърдящ че само ти разбираш книгите.

41

Анонимен

преди 7 години

2510!Отговориединпреди 2 часане сте ходили в Турция,а само говорите каквото ви понесат" новините"да жената може и да си стои в къщи,но ако иска да работи няма проблем...вижте пазарите в Турция,банките,болниците и офисите и ще видите ,че жените работят на равно с мъжете ..----Работят все още но това не е Дело на Ердоган. Като приключи чистката с неудобните, ще ги облече отгоре до долу с покривала и ще ги прати да си седят в къщи. Излизане на вън само с придружител, за работа да забравят

40

Анонимен

преди 7 години

50.000 арестувани за 3 дни, сред които 12.000 учители, академици и учени. значи в почивките между уроците, тези учители са се събирали тайно да готвят преврат с тебешири и моливи? или 50.000 човека, в тайна завера, готвят преврат, ама службите не знаят, останало е скрито-покрито? и никой нищо не е направил? тоя ердоган за **** ли смята хората?

39

анонимен

преди 7 години

това значи избиване на военни завьршили в сащ сьдии прокурори подменяне на светски мислещи хорас неграмотни забрадки и шалвари каквито видяхме по площадите и как един промит мозьк се хвьрли подтанковете без да знае за какво става вьпрос вьобще сьщото положение беше и в индонезия и иран а зачили думи нямам

38

Николай

преди 7 години

...А не беше ли този опит за Преврат намерение за продължаване на "Арабската пролет" на Север, чрез завой към Турция?