17

хахаха

преди 7 години

Лицемерно, тъжно. Трагедия

16

Анонимен

преди 7 години

Тука има нещо "май". Както и да е, ясно е, че ще "управляваме" през 2018 г., зимата, лятото, няма значение. Въпросът е - КАК?

15

Анонимен

преди 7 години

Ще Управлява но сте Пропуснали да напишете Под Строгият Контрол НА КОГОщото сме много незабележими на Световната КартаБългария е Нищо Повече от 600км Гранична Европейска Зона с три думи ЕВРОПЕЙСКИЯТ МИЗЕРЕН КЛЬОН

14

хаха

преди 7 години

3а да се 3апълни дупкатаТова цитат ли е

13

Jaschaaa

преди 7 години

Eu predsedatelstvo na rbg s brakuvanite angliiski jeepki... ?! Shengeeeen, brakuvani angliiski jeepki te paziat...annadam?!

12

Седморката на Блейк

преди 7 години

Какво национално унижение ни чака. Обмислям телепортиране на Марс, но ме е страх, че БНТ ще излъчва и там.

11

маде ин Булгари

преди 7 години

Нито България, нито Латвия някога ще управляват ЕС! Още от самото създаване на ЕС, той се управлява от САЩ!

10

Анонимен

преди 7 години

Ако го има ЕС.вече не става спокойно място за живеене с тези атентати бежанци и преврати

9

Анонимен

преди 7 години

Ша видите вий сега ко ша ва праим. Сичката новобранка станиииии, на баламатума легниии, аз стар пандиз ша побърка на вас

8

Анонимен

преди 7 години

Не страх-уйт-яйте се ,дургари!Дотогава я камилата,я камиларя,я ЕС!Още от 1989г командата е "Гепи,е-би и бегай"!Щом и кралицата за-е-ба европейската гемия- работата е ясна! Да му мислят политиците,икономистите,банкерите, социолозите,философите и специалистите с куфарчетата с партийни пари!Че другаря Тръмп е ясен-"Пари за фабрики,а не фабрики за пари"!

7

Одисей 1

преди 7 години

Те ви Българска империя и то не на три морета а на 33. Дане мислите че другите Империи българаки са били по дълготрайни . Майтапя се не сме Империя и никога не сме били

6

помнещ

преди 7 години

Да ви разкажа една истинска случка.Преди години, в началото на демокрацията, групата Сумитомо, Япония, откри свое представителство в България. Имах вземане-даване с двете япончета, които бяха изпратили в София. Разбира се, те си бяха наели шофьор българин, който да кара фирмената кола. Та,един ден го питах дали дръпнатите много работят. Човекът ми отговори, че след пристигането си работели по 12 часа/ден, но напоследък отваряли бутилка усики още в 10 сутринта :)))

5

Анонимен

преди 7 години

Ако България ще почне да управлява ЕС , това е значи, че ЕС ще има нови и хубави магистралите. Бат Бойко 1 по магистралите )

4

Боце

преди 7 години

Мирише ми на по-голямо крадене. Не мое да нема некой фонд за председателствуващата държава.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма как да ни се изплъзне закриването на ЕС тогава:)

2

Скуби Ду

преди 7 години

Браво, най-накрая да потопим ЕС!

1

Анонимен

преди 7 години

Българските некадърници (депутати) да управляват ес?!?! Това ще е края на съюза! Оня *** ще обикаля по цела европа да реже лентички, цв цв ще подслушва берлин а ц ц ше си храни кучето с германски вурст!