61

Бакъря

преди 7 години

Де да можеше и у нас да се проведе същата съдебна реформа....Ограбеният и тънещ в мизерия народ щеше да заплаче от щастие.

60

Анонимен

преди 7 години

Mutrite koito da mu mislat mafiata v bg milionetite s fam.

59

кольо

преди 7 години

До всички ***;На вашия човек дните му са преброени!И се вразумете,въпреки мощната мюсулманска инвазия към Европа вие сте жалки полуграмотни хора!

58

Слава на Ердоган1

преди 7 години

Ердоган е като Тито навремето. Който не позволи дори на Сталин да се меси и командва в Югославия кое как да бъде. А бяха съюзници. По същия начин Ердоган държи много на суверенитета на Турция и не позволява на Америка да командва в Турция и се меси в нейните вътрешни работи. Впрочем да си спомним, че по същата причина навремето френският президент генерал дьо Гол изтегли Франция от НАТО в 1966 г, но не позволи Америка да командва и кадрува във Франция.А Ердоган е велик политик.Управлява добре

57

българин

преди 7 години

До "османлията"Ние българите правим секс със жени, не ни мисли. Разсъдъкът ти явно епомътнен от озлобление и полова неудовлетвореност. Приятелски съвет: смени овцата, която употребяваш като секс-партньорка. Вземи си козичка - по-игриви са. ;)Вариант втори: стани османлия-манафлия - ще откриеш истинската същност.

56

троолгеносен

преди 7 години

Има десетки видове наркотици а може би и стотици. Кокаин, хероин, екстази и проче л@@на. В сравнение с опиума от ВЛАСТТА ....са най-обикновена лека цигара......

55

троолгеносен

преди 7 години

Напомня ми на един/пак с мустачки/ дето се чувстваше велик и всемогъщ. И на още еди "велик и всемогъщ". По на север, висок 1,60......

54

Запомнете това

преди 7 години

Ердоган е лууд, а Путин е джудженце, но само ще използва глуупоста на смоотания туррчин :))))Който се е хванал с Россия е задушаван в прегръдката и!Сега Ердоган легна в краката на Путин :)))

53

Анонимен

преди 7 години

11 ли са, Ангеле?

52

Дуранди

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаАхаха, затова ли Императора му сложи каишка? Мухохохо, всички турци ще коленичите пред Император Владимир Владимирович, искате или не!

51

Анонимен

преди 7 години

Сега парите ще секнат в Турция - няма инвестиции, ембарго на турските стоки в света ...Убииха си икономиката сами.Туризма го пишете в блатото, а там печелиха милиарди

50

1

преди 7 години

Къде е сега Местан с "евроатлантическите" си ориенталски ценности ?? Никаква регистрация на анадолската му партия !!

49

Анонимен

преди 7 години

Аллах е българин и прати на Турция Ердоган. 3016 г ще излезнат от пещерите.

48

Дуранди

преди 7 години

Ердо с право се страхува от най - могъщия човек на планетата - ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ

47

До османлията

преди 7 години

Документален факт е че ханъмите в харемите на султаните са били мустакати и брадати - мисля че ще бъдеш много доволна ханъма в харема на ердоган , защото всяка седмица ще те разцепва изотзадзе.

46

Ангел

преди 7 години

Накратко- бандата на един ислямист мачка бандата на един друг.Сигурно не могат да се разберат кой повече и по-правилно обича аллаха.Голям прас....Сега пък нямало да ги погребват в нормалните гробища.....ДивациПрекалиха вече с репресиите и оттук нататък са на бобслея.Дреме ми де,стига да не ни се влачат тука като бежанци разните му Мюмюни...Макар ,че отопит знам туркините на са за пропускане :-)

45

до 76

преди 7 години

"Икономиката на Турция се развива и след 10 години ще бъде от порядъка на немската и френската с тези темпове на разтеж."Икономиката на турция вече е 5% под нивото спрямо периода преди преврата, пардон, преди театъра на ердоган. А приказките как щяла да стигне немската икономика ги посрещам с иронична усмивка :)

44

Turkis Force

преди 7 години

TURKIYE..TURKLERIN,DIR!

43

76

преди 7 години

Икономиката на Турция се развива и след 10 години ще бъде от порядъка на немската и френската с тези темпове на разтеж. Ти недей да плачеш на чужди гробища, ами по добре виж икономиката в българия, ако изибщо има иконимика където мизерията е тотална и става все по-зле с всяка изминала година.

42

Анонимен

преди 7 години

Това е краят на турският туризъм. Милиардите които идваха от туризма вече секнаха. Турция се връща в своето средновековие на ислямизъм и османизъм.