33

Оптимст

преди 7 години

Хвалба ли бе, да я опишеш!!! Московското метро има 200 станции, и общо 340км линии. За следващите 4 години до 2020г. са предвидили да завършат строежа на още 160км линии и на 75 нови станции. Хайде евроатлантиците да извадят калкулаторите и да смятат: по 40км линии и по 19 станции НА ГОДИНА!!! Я да видим к'во пра'им ние с европейска помощ? Има-няма по 1 станция и по 1км линии за 2 години!!! Гарантирано от Г.Е.Р.Б. Браво Бойко, браво Борисов!

32

:)

преди 7 години

Най-красивата метростанция,Браво на Бойко Борисов и на Йорданка Фандъкова.И София пак недоволна.../Нямаме търпение до 2019 година , когато ще бъде отворен 3 лъч на Софийското метро в София.... :)

31

1708

преди 7 години

До Анонименaайде нема нужда да се мeсти! София си е баш за столица !

30

Положението е

преди 7 години

"пирамиди, фараони" ...

29

Анонимен

преди 7 години

Сега *** ще ходят на мол с метрото

28

vlady

преди 7 години

До АнонименНаземният транспорт определено не се справяше с пътникопотока още към средата на 70-те години - превозните средства бяха постоянно претъпкани и се усещаше нуждата от метро. Неслучайно още тогава започва проектиране. София няма възможност за гъста мрежа градска железница в центъра и метрото е абсолютно необходимо.

27

Анонимен

преди 7 години

А с помощта на Бареков и "златния пръст" откриваха само ресторанти във Виетнам, които вече май ги и затвориха.../

26

Di

преди 7 години

Повече пари и за Варна. Туризмът генерира огромни приходи в хазната. Подобряване на плажовете, на паркоместата, зелени зони, повече достъпност на туристите до града. Само с метра няма да влизат пари в държавата! Сега е момента да се развиват туристическите ни места докато съседите ни имат проблеми. Простите ли го...после ни чака пак глад.

25

българина

преди 7 години

Поредната мутростанция. Ей така се гради държава, убиват половината държава, за да е добре София. Регулация смяна на столицата, примери колкото искате, Бон не беше най големия град, в Германия всички министерства са пръснати из страната. Ню Йорк не е столица, Истанбул също не е...

24

Наблюдаващ

преди 7 години

Честито за новата придобивка. Да, вече нищо не можем без ЕС, за разлика от преди 27 години...Днес.бг, кажете най-после на програмиста си, когото гледам сте подхванали в последните дни - да игнорира пращането на събитието на натискане стрелките (ляво, дясно) при фокус в текстовото поле нагоре към контрола на галерията. Пиша, пиша, понеча да се върна 2 думи назад за една запетая и целия браузър връща една страница назад от историята. И всичките ми паисиеви трудове отиват на вятъра.

23

Анонимен

преди 7 години

До Народа асвалт неядеПърво *** на училище. Научи се да пишеш и тогава мрънкай!

22

Народа асвалт неяде

преди 7 години

София не е България г-да оправляващи. Всички пари само в таз пуста столица са наливът а в другите градове нищо несе прави.

21

Анонимен

преди 7 години

Честито на Софиянци!Таз година със билет за лев и шейсет,догодина три!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Байти Тошо за 40 години немаожа да направи това което Бойко за 3."Да ни превърне в Северна Корея?В Северна Корея имат метро в столицата си от 1973 година. При това ЕС не им е помагал а винаги са били под тежки санкции и ембарго. А преди 89та София беше чист и спокоетн град и нямаше нужда от метро.

19

Анонимен

преди 7 години

Преди 89та година когато не бяхме в ЕС имахме предприятия и индустрия за милиарди, Бойко взел сега ЕС да възхвалява, тази сервилност е унизителна.

18

Анонимен

преди 7 години

"Зелена, новичка, че и с мозайки - новата метростанция"---Е, к'во толкова? Че то мозайки имаше и в Централната градска баня, дето сега е музей, и в пояата и къде ли не още.Само, че банкянският тиквун и пишещата ги нямаше тогава. И си беше по-смислено. ЕГАТИ ЗАГЛАВИЕТО. :)

17

Анонимен

преди 7 години

до 19 И какво направи бай ти Бойко бе, разбирач? Построи 100 км магистрала, която започна да се руши на третата година! Голямо постижение..

16

Анонимен

преди 7 години

Хайде да не намесваме Господ,че като прокапе догодина,към него ли,ще се обръщаме за гаранцията !?!

15

Анонимен

преди 7 години

А какво се прави в останалите градове? Или те не са част от България, а Тикво?

14

Анонимен

преди 7 години

Да е честита новата метростанция на софиянци !....а тези които не я харесват да се радват на новия руски танак "Армата" !