8

Някоя

преди 7 години

Абе вие хора нормални ли сте, нали майка му почина преди няколко дни, какво сте тръгнали статии да пишете за рождения му ден, я го оставете на мира човека. Сигурно "Страхотно" си изкарва, няма що

7

Горан

преди 7 години

Честит рожден ден, жив и здрав! Какво добро дете беше, какъв посредствен изпълнител стана... Още от Пачанга си личеше, че ама въобще не те бива да пееш, но както и да е. За разлика от родителите ти - те и двамата пееха.

6

Вот дю фак

преди 7 години

На този невроните са необходимите ,да пази равновесие -един в повече няма. Синът му Крис(тина) и дъщерята -Никол(лай) сложи им едно нормално име , каква е тази мода за им слагат галени имена , той що не се кръсти Графчето ,като го кефи толкова.

5

м дааа

преди 7 години

Той е основоположник на плод-зеленчуковото направление в българската музикална индъстри. Изпя за мандарините и години по късно ,видни пeвачи увековечиха:домати ,краставици чушки без семе и др. под.

4

Анонимен

преди 7 години

Честито на Графа, да е жив и здрав! Кураж, за да преодолее скорошната загуба!А на вихрещите се чалгари под новината пожелавам хубаво лято ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Каква звезда е тоя ?? По скоро медийна звезда , както целия ни " хайлайф"!В София са се събрали една солидна група затворено общество наречено "хайлайф" и цпцкат народа по много индеректни начини , които не усещаме!Вече им е професия и начин на забогатяване да участват в реалита , бигбрадари и игри !Едни и същи "звезди" всяка година лапат стотици хиляди от такива неща!Телевизиите ни ги насаждат да ги гледаме , измислят си скандали и жълтини са поддържат интерес!

2

Turkis Force

преди 7 години

..muzikalen invalid..non way!

1

Жо

преди 7 години

ЕДВА ЛИ ще му е много "звездно" да празнува точно на този рожден ден :(