24

Vulpes

преди 7 години

На нас нито джихадисти,нито из.уди от ИД ни трябват! Ние сами си се затриваме и то много успешно. Ако не по улиците,то по пътищата. Статистиката показва нагледно.

23

Аз

преди 7 години

ДЦ 29 коментарСтрахотен коментар,с малко думи точно описано!Един истински запалянко се интересува от играта,а не да обикаля и да бие другите.Това са,ненормални хора без морал и скруполи!

22

Анонимен

преди 7 години

Е та като са го клали до 1-во районно някой да му е обърнал внимание? Тази мамаН да не би да си мисли че ощее живковото време и кланетата по улиците се наказваха със смърт? Ало мамАН събуди се отвори си очите и проглЕдни! Няма го ТОДОР ЖИВКОВОТО ВРЕМЕ Вече 27 години живуркаш в държавата на МУТРИТЕ МАМАН! Ако ти сама не си пазиш детето няма кой друг да го опази! В сЛободна и ДЕМОНИ-крагична "дъражава" живуркате маман! Тук действа закона на джунглата маман. По силинят изяжда по слабият маман!

21

ProStack

преди 7 години

Вчера жена ми пак подхвана темата за емиграция, аз пак й казах, че, ако работим яко ше си отгледаме децата живи и здрави... Прав ли бях, е.а ли му майката? Пожелавам бързо възстановяване на пострадалите деца!

20

mamitko

преди 7 години

Децата не стават много по-различни от родителите си :)

19

Анонимен

преди 7 години

Ама моля ви се, у нас хората не се колят!! Просто цитирам един коментар от преди няколко дни по адрес на събитията в Турция, когато имаше новини за саморазправа с турски войници. "У нас не се колят, ние имаме христиански ценности, а онези са диваци....."....Мдаа.... :/

18

ДЦ

преди 7 години

Какви футболни фенове бе?Това са лум...пени с извратена психика търсещи своите жертви по улиците, за да задо...волят егото си, в мераците си да се почустват значими!Пфу! Мерзост!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Брато, като ти е беден речника и освен клишета (комунисти, ***) друго не можеш да измислиш - замълчи! Не е задължително да се изхождаш по всеки въпрос.

16

Анонимен

преди 7 години

***-ил-ът няма любим отбор, пристрастия, интереси...той е скапан ученик, спортист или работник. Де-би.лът търси себеподобни и сформира глутници с другите ***-или, като обединяващият им интрес към отбор е само оправдание да тормозят хора, които ги превъзхождат във всяко едно отношение. Срам и позор за футболните клубове, които отглеждат и възпитават ***;или.

15

Алек

преди 7 години

Феновете на Левски и ЦСКА са пълна ***, нямам думи.

14

Анонимен

преди 7 години

Трзи малки *** да се застрелят намясто даже в Ирак и Афганистан няма такава диващина ...

13

Анонимен

преди 7 години

Do nr 18. sbe zi di holjam *** be sa kakvi loministi rudofili puschi6 nsli gerb sa ns vlast mnogo si prost varni se v u4ilischte s maikata sa raka takiva kato tebe sa predatelite na bg

12

извоза

преди 7 години

Мисля, че трябва да се върне труда в полза на обществото, като мярка за възпитание. Ако такива деца извършат вид изстъпление ще е много възпитателно за тях да полагат обществено полезен труд. В общество, коет ое забравило как се полага истински физически труд и какво този физически труд възпитава у децата, това ще доведе до положителни промени. Колко километри тротоари могат да се възстановят например. Не ти трябва фирма и каквото и да е било. Просто възстановяват тротоара и т.н.

11

Анонимен

преди 7 години

Tija bija4ite do jivot satvor ako e nakoi sin na deputat ot gerb kakvo stava v bg vinagi sybisi ns kogo e deteto lubovnizata i mutra baychta ili dado

10

Анонимен

преди 7 години

И понеже са непълнолетни само ще ги регистрират!!! Това са диваци - като са такива да ги затворят в зоопарка, а родителите им да бъдат глобени жестоко, та да почнат да си възпитават гаменчетата.

9

До NovaTv

преди 7 години

Не са цесекари - провокирали хора по улицата като викали "само ЦСКА" едва ли не за да разберат кой е от ЦСКА. И ако някой реагирал положително - го бият с лопати и брадви.Тия "футболни фенове" трябва да са били яко дрогирани, иначе не мога да си представя какво е това. Ама какво да очакваме, като цялата държава знае, че разпространението на дрога минава през тази агитка, та чак се стигна до това в "Под прикритие" да има подобни герои, но органите се правят на луди

8

Анонимен

преди 7 години

От подобни престъпници няма нужда и полза. Направо да ги бесят на първотп дърво

7

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Заловените...биячи да бъдат ошамарени яко от органите.Друга превенция не е необходима.Безвремието което ни...наложиха нашите управляващи политици,порази най...много младите.Някой трябва да ги...приземи и това са яките шамари.

6

Дъро

преди 7 години

РАЗДАЙТЕ ИМ БЪРЗО КАЛАШНИЦИ,ГРАНАТОМЕТИ И РЪЧНИ БОМБИ....

5

Анонимен

преди 7 години

Децата на хамериканската демокрация! Честито!