45

тя

преди 7 години

*** ,лицемер,убиец...

44

Анонимен

преди 7 години

Още от сега му усещам номерата - Ердоган говори как народа искал смъртно наказание за превратаджиите, а пък той не можел да се противопостави на желанието на народа...И след това в края следва помилването и отмяната на смъртното наказание (това ще стане обче в последния момент - след като още веднъж изнуди ЕС) !

43

Анонимен

преди 7 години

*** ще приемат смъртното наказание за превратаджиите, Меркелица ще отиде да се примоли на Ердоган и той като един милостив султан ще помилва осъдените (като междувременно пак ще изнуди ЕС за някои отстъпки) - абе анадолски театър!

42

въпрос

преди 7 години

А кога ще бесят генералите превратаджии и предатели на отечеството си? И по кой тв канал ще се предава? искам да гледам как тия изменници увисват на въжето.

41

Анонимен

преди 7 години

Изглежда се, Ердоган чисти проамерикански привърженици във всички институции за да промени външна политика.

40

Ердоган е велик!

преди 7 години

Ердоган е като Тито навремето. Който не позволи дори на Сталин да се меси и командва в Югославия кое как да бъде. А бяха съюзници. По същия начин Ердоган държи много на суверенитета на Турция и не позволява на Америка да командва в Турция и се меси в нейните вътрешни работи. Впрочем да си спомним, че по същата причина навремето френският президент генерал дьо Гол изтегли Франция от НАТО в 1966 г, но не позволи Америка да командва и кадрува във Франция.А Ердоган е велик политик.Управлява добре

39

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВдруги ден ще има - виждате ли - "аз им пощадих живота", а сега вие ускорете преговорите за приемане на Турция в ЕС.Дано обаче лидерите в ЕС се усетят и да спрат най-сетне това изнудване от страна на анадолския хитрец!Брей колко сте далновидни. Ами защо тогава сте на такова жалко дередже бе, цървулковци?

38

Анонимен

преди 7 години

Вдруги ден ще има - виждате ли - "аз им пощадих живота", а сега вие ускорете преговорите за приемане на Турция в ЕС.Дано обаче лидерите в ЕС се усетят и да спрат най-сетне това изнудване от страна на анадолския хитрец!

37

Анонимен

преди 7 години

Дори си мисля че Ердоган отново ще се опита да изнуди ЕС с това "желание" за въвеждане на смъртното наказание - сигурен съм че няма да има смъртно наказание!

36

началото на края

преди 7 години

Майстор е султан Ердоган! От половин пуч на генералите, направи един цял държавен преврат!

35

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е хитрец - мисля че няма да избие никой , защото ако го направи той много добре знае че европейската му мечта ще изчезне!

34

До 66

преди 7 години

Ааааа неможе Ресурсът за Война С Русия Да се изразходва Безцелно и Безпредметно за Война С ТурцияВсеки Натовски Кадър е Ценен за Великата Отечествена Война с РусияБедните Турски Дяволи не са ни никакъв ПроблемЗатова и сме ги оставили да се Самоизбиват;-)))

33

До 63

преди 7 години

Не си нито едното нито ДруготоПросто си на процент извън Работно време:-)))

32

Анонимен

преди 7 години

До единмного ви се иска Турция да пропадне,но вашие мечти няма да станат.Мразите Турция заради това че 500 години са владели България,Българите всичко мразят, не е заради тия 500 години, това е било толкова отдавна, че няма никакво значение днес, просто българите са злобен народ и мразят не само турците.

31

Анкета

преди 7 години

Коя е най-пропадналата държава в Европа:+ Турция- Албания

30

един

преди 7 години

много ви се иска Турция да пропадне,но вашие мечти няма да станат.Мразите Турция заради това че 500 години са владели България,вместо да я обичате,защото за тия векове 100% сте направени от турци...демек сме роднини.

29

:)

преди 7 години

Турция е най-изостанала държава в Европа, а народът и подкрепя един див ислямист и поддръжник на тероризма. Срам за човечеството.

28

До 49

преди 7 години

Ти нито си Ястреб нито ОсманлияТи най вероятно си от групата за борба с Хибридните войни назнсчена ни от Вашингтон с Местонахождение Полигонът база Ново село или кой знае от коя друга Натовска ЗемлянкаХххххххх

27

Анонимен

преди 7 години

Действа баш кат' Путин, те нали са си дружки

26

Ястреб Османлиията

преди 7 години

Аз съм Гюленист, призовавам Ердоган да ме издири и арестува (живея в Турция). Искам да ме накаже с цялата си строгост. Да живее Гюлен, смърт за Ердоган!