39

Тошо Тошев

преди 7 години

Като гледам тези КУХИ КУКЛИ се чудя как са взели дипломи, то затова и публикациите им са толкова "КАЧЕСТВЕНИ"

38

Krom

преди 7 години

С какво ще я затвориш бе, църо? С двата танка или с половината самолет? Ти и другарчетата ти от всякакви цветове е..хте майката на българската армия за тези 30 години. Не без подкрепата и сведените главици на алчния български Генералитет. С кое сега ще затвориш границата? С голия си г-ъ-з ли? В момента, бих те съветвал да видиш, че на юг има напомпан с американски стероиди военен "питбул". Съветвам да не си пъхаш мазния нос. Защото не твоята кръв ще се пролива, а на момчетата които не са виновни

37

1

преди 7 години

Веднъж и този дс е прав за нещо.

36

Родолюбец

преди 7 години

Книгата му "Бумерангът на злото" е посветена на хилядите православни християни избити по време на комунистическия режим, а сега същият този другар Сидеров твърди, че комунизмът всъщност не бил толкова лош, а сатрапите Живков, Сталин и останалите червени богоборци били велики политици?!?!?!Да се смее ли човек или по-скоро да заплаче?!?!?!

35

znachi

преди 7 години

"И този подобно на Ердоган и Путин ползва народа за овце!"A Obama i Merkel sa tolkova prozrachni i demokratichni lideri. Kak ne bqha vsichki kato tqh..

34

демократ

преди 7 години

От кога трябва да слушаме доказани(руски) хулигани.

33

ЛОШ

преди 7 години

СИДЕРОВ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО В СЛУЧАЯ Е ПРАВ ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА И ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНТВО КЪРДЖАЛИ И ХАСКОВО СА ОКУПИРАНИ ЧУВА СЕ САМО ТУРСКА РЕЧ

32

Анонимен

преди 7 години

Да се капсуловаме като през Комунизмъ , тоа сам се издъни че е комунист

31

Анонимен

преди 7 години

Ямболски Дасикане ром тоест през вековете християнизиран/българизиран

30

Родолюбец

преди 7 години

Хубаво зове другарят Сидеров, но как да му вярва човек, след като се извъртя на 180 градуса, и от православен родолюбец се превърна в най-обикновен путинофил-сталинист?!

29

Анонимен 2

преди 7 години

"Сидеров зове да затворим границите"Защо сега не отиде отново пред джамията да се прави на мъж, СТАХ ЛИ НЯМА БРАТЧЕСИДЕРОВ ТЕ ТЕЗ НЕ ЗАБРАВЯТ ДА ЗНАЕШ.

28

Анонимен

преди 7 години

Ето го и Ибрик-чия 1 на държавата! Той за друго не става!

27

Анонимен

преди 7 години

Най-накрая се появи и нашето джудже, руският националист-нацист-рецидивист Волен Сидеров. Както винаги традицията бе спазена и отново плещи недомислия и откровени простотии и слабоумия. Само плоският електорат на Юруш би повярвал на тези елементарни лъжи. Обясни Волене, как се затваря граница и какви ще бъдат последствията за България. И този подобно на Ердоган и Путин ползва народа за овце!

26

Анонимен

преди 7 години

Внимавай какво ги дрънкаш Волене, защото Ердоган е новият ортак на Путин! Ще вземе да ти спре кранчето и ще кажеш сбогом на Варадеро!

25

Няма проблем

преди 7 години

Аз предлягям да затворим и границата с Русия и да не пускаме никакви кораби да плуват там ,защота пречат на плажуващите.Интересно ако Волен имаше такава власт дали щеше да му стиска да го направи.Едва ли.А и Путин няма да му позволи.

24

да свалим Альоша от

преди 7 години

да добавя: Сега Ердоган ще разчисти гнилите ябълки по руски..ха.ха както прави Путин

23

да свалим Альоша от

преди 7 години

Путин и КГБ стои зад преврата заради свиления руски самолет който беше свален заради нахлуване в границата на чужда държава.Факт е че руснаци участват и в двата атентата в Истамбул

22

Анонимен

преди 7 години

След политиката на ислямиста Ердоган в Турция неминуемо ще последва гражданска война. Това чудо не трябва да минава към нас. Границата да се затвори от сега е нож с две остриета но контрола трябва да се засили.

21

Анонимен

преди 7 години

кога са го пуснали от лудницата?

20

муспи

преди 7 години

Всеки народ има право де се самоубие, - демокрация. Нашият народ остана без интелигенция, тълпата отхвърли хора като Ботев и Левски заради бандити, канибали и откровени крадци. Това самоубийство простия човек прави от уважение към парите. Това е и целта на Създателя, - пресяване!