69

Анонимен

преди 7 години

Лицемерието няма край !Евро лидерите като спасиха преврата заявиха ,че стоят зад законно избраният президент т.е. Ердоган А порошенко , Кадафи , Хюсеин ... и мн други какви бяха ? Този доказа ,че не е по-малък диктатор от гореспоменатите, но му облизаха топките ?!!?Лицемерите ще го пуснат и в Европа

68

56

преди 7 години

Знае ли някой на какво основание Турция може да внася безмитно в България плодове и зеленчуци. Това междудържавно споразумение ли е или е с ЕС?

67

капитан Силвър

преди 7 години

До Емил НиколаевЩо бе? Изброй ги.

66

Даола

преди 7 години

Сега Турция не може да иска безвизов режим с Европейския съюз !!!!

65

до 71

преди 7 години

Е, така е, от изтока само подаръци сме имали.

64

Pinochet

преди 7 години

Вместо да триете коментари напишете поне едно хубаво нещо за България, което да се е случило през 25 години демокрация. Не можете да промените мнението на хората с ***. По добре бройте за и против и лесно ще се ориентирате колко по малко са наивниците като процент......Преди 30 години демокрацията изглеждаше нещо хубаво и примамливо.Тя се оказа по страшна от анархията.Такова умишлено разрушаване и крадене не е имало никога.....Да им е честита демокрацията и на Либия и на Ирак и на .......

63

12

преди 7 години

Ей, турци, моля ви, проявете здрав разум и не ни превземайте, да не свършите като византия, отоманската империя, съветския съюз и европейския съюз. Гледайте си рахата, оставете ни нас нещастниците да си се газим сами. И без това си имате проблеми. И най-големия ви проблем е ислямизацията. Вие си мислите че знаете какво е това исляма но всъщност се заблуждавате. Исляма не е служба на бога , а на властта. Вие сте природно хитри но интелектуално изостанали и не усещате как си копаете гроба.

62

Емил Николаев

преди 7 години

ИСТОРИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО,ОТ ЗАПАДА СА ИДВАЛИ САМО ЗЛИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.....ДА НЕ ГИ ИЗБРОЯВАМ....

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 71Чета плоското ти писание и се чудя колко малко мозък е нужно да напишеш това. В света освен САЩ смъртно наказание прилагат Япония, Китай, Индия, Индонезия и др. Предлагам да им обявим война, ако не го отменят. Плитък, никоя от изброените държави не кандидатства за членство в ЕС. Кандидатства Турция!

60

Анонимен

преди 7 години

Шорошите...:0

59

Анонимен

преди 7 години

Ердоган изтрий *** за да има мир!

58

Анонимен

преди 7 години

А вашите шефове няма ли да отменят смъртното наказание в щатите? Какво лицемерие само! Неам думи!

57

Анонимен

преди 7 години

бяха ги насъскали да тръгнат на нож срещу израелската армия, взеха им петрола и ги напрайха войници които сега са тука, да режат глави. Германците си ги харесват прегръщат се и тнт хахаха болен свят.

56

Анонимен

преди 7 години

някой ако мисли че си измислям да погледне дали има Палестина на днешната карта, нека си помисли колко остър са го наточили ония, в тоз раьон си играят на тука има тука няма командват им дръж тоа и тнт и овцете тръгват ще го разберете по късно.

55

Анонимен

преди 7 години

никъв ЕС няма каквото казват е една голяма лъжа, Ердоган знае че кюрдите точат ножа, ЕС изобщо не го интересува след като спрат фалшивите пари ония ще го изядат жив, ЕС им беше заповядано да си играят на търговия и ала бала, отоманската империя няма нищо общо с Турция там ножа командва винаги по тез земи.

54

100% TURK

преди 7 години

Хайде Ердо , по бързо. .. Чисти ги докато не избягат. Не се занимавай с европейски глупости , бавят те.

53

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво мисли Путин за тия, дето ги върши неговото ново-старо аверче?

52

Анонимен

преди 7 години

Сайта е по-добре и шрифтът е идеален и който иска може да си го намали и да чете с лупа. Цензурата не е добре заради демокрацията.

51

ами

преди 7 години

До Анонименда, свърши тая, сега ще бият чела само

50

муспи

преди 7 години

И султанът, и Меркел с цялото Политбюро на ЕС, а и нашият Боко са убедени че не смъртното наказание е главната пречка за мир, сътрудничество и процъфтяване, а съществуването на тази измислена държава на времето от Русия - България! Тя трябва да се закрие, но ще е добре да се проведе силово. Избиване на българския етнос и изравняване на градовете с килим от бомби ще е хуманно. Върху този вече чист терен * и други азиати ще възродят древната държава. Алах абкар! Сиктир боку!