45

анонимен

преди 7 години

Турция сама се отдалечава от евентуално членство в ЕС.

44

до турчин кемалист

преди 7 години

Абсолчтно.Но дали самият той не е подтикнал определени хора за тези действия,за да заеме абсолютната власт.Не мислиш ли.

43

1912г

преди 7 години

Tирана преследва всеки който не е съгласен с политиката му.Синчеца търгува петрол с ИД,самият той е един от най-богатите в Турция,но заблудените му кръщават улици на негово име.Ако цялата армия беше зад гърба на превратаджиите просто нямаше избор.Този самовлюбен бизнесмен знае стратегическото положение на страната си и го използва за извиване на ръце.

42

турчин кемалист

преди 7 години

Услугата, която армията му извърши с този преврат, дори и най-добрият и верен приятел на Ердоган не можеше да му извърши. Тиранинът победи. Няма какво да се говори повече. Жалко за светското, жалко за човечеството.

41

Ключа от палатката

преди 7 години

На целия свят стана пределно ясно, че "бащицата" сам си спретна "преврат"... ...НО днес бялата Златка излезе по телевизора и ни открехна, че ЦРУ стояли зад този цирк.Как не се сетихме по-рано.. само че винаги съм си мислел, че ЦРУ могат да направят нещо повече от най некадърния преврат в историята на човечеството с войничетата които хвърлиха пушките веднага като видяха цивилни

40

Су 34

преди 7 години

Напротив, вашият министър председател Бинали Йълдъръм ги призова с думите, че "малка група военни" са узурпирали властта.

39

Анонимен

преди 7 години

Сухия, те когато излизаха по площадите не знаеха дали е малка част или цялата армия. Това ги различава от такива като тебе в махалата.

38

Антов

преди 7 години

Винаги с си мечтал да имам шанса да дам живота си в бой срещу Турция. Знаел съм, че историята се повтаря и може да се случи. Ето, скоро ще е... готов Съм!

37

бг

преди 7 години

А кога ще бесят метежниците? Ще се предава ли по телевизията. Много бих искал да гледам това шоу. Ердоган ще ги изколи като пилета. Срещу кого са тръгнали да се борят окаяните? Сега очакват смъртните си присъди в пандиза, А дотогава бой и мъчния, съвсем заслужено разбира се. Обикновените турци направо ще линчуват превратаджиите. Целият народ обича своя лидер Ердоган.

36

Су 34

преди 7 години

Слава на великия турски народ!!! Опъна се на армия пред която трепери цяла Европа!!!--------Чакай, нали уж това беше "малка група военни"? То срещу малка група военни и ние в махалата можем!

35

Су 34

преди 7 години

*** забрави и двете песни в които ги разгроми.-----------Историята не забравя, Пульо! Историята е факти за вашият разгром именно от българите!

34

Су 34

преди 7 години

Но пък са с 1000 пъти по-голяма от колкото през 1230г. и около 150 пъти по-голяма отколкото България е била някога.---------------Въпросът е защо сега не сте в онези територии на Османската империя?

33

Су 34

преди 7 години

Турците можеха да получат уважението ни ако защитаваха добра кауза. Но те защитават един убиец, един терорист, чиито ръце са изцапани с кръв-------Не забравяй, че самите те са нация убийци и терористи.Припомни си църквата в Батак, площадът в Перущица!

32

Анонимен

преди 7 години

Те турците пък точно за твоето уважение много са кахърни.

31

Анонимен

преди 7 години

Но пък са с 1000 пъти по-голяма от колкото през 1230г. и около 150 пъти по-голяма отколкото България е била някога.

30

Анонимен

преди 7 години

*** забрави и двете песни в които ги разгроми.

29

Анонимен

преди 7 години

Слава на великия турски народ!!! Опъна се на армия пред която трепери цяла Европа!!!

28

Су 34

преди 7 години

РЕЙТИНГЪТ НА ЕРДОГАН МИНА РЕЙТИНГАНА АМЕРИКАНСКИЯ, РУСКИЯ И ГЕРМАСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ :))))))))))--------В Турция - да.

27

Су 34

преди 7 години

Турците показаха, че са народ, а не стадо овце като българите.-----------Ей това стадо ви разгроми в две войни и едно въстание. Сега сте с 20 пъти по-малка територия от 1877 г.!

26

Анонимен

преди 7 години

до 43Турците показаха само едно- че са диваци с примитивно мислене и поведение отпреди 1500 години