17

ИСТИНАТА

преди 7 години

ТОВА БЕШЕ ОФИЦИАЛНОТО НАЧАЛО НА КРАЯ НА ТУРЦИЯ

16

1912г

преди 7 години

Списъка на Ердоган за разчистване на сметки и бил готов много време преди пуча.Дюшаш му дойде.Абсолютната власт е в ръцете му и само от неговите действия зависи кога ще пусне кокала.А ердоганистите кръщават летища,стадиони и улици на негово име.Ататюрк ще се обърне в гроба.

15

Румбо

преди 7 години

Превратът не е организиран от Ердоги,но той отдавна знае за него!И остави проамериканските генерали да полудуват малко.Тия списъци за прочистване да не би да са писани за една нощ????Естествено,някакъв риск имаше,но явно за него си е струвало!

14

taman

преди 7 години

До Анонименmaraba ashkonsulm

13

Анонимен

преди 7 години

До 12 от 11 Не ми усети хумора май . Да им е честит Султана и варварската ислямистска диктатура.

12

Анонимен

преди 7 години

МИТ са организирали уж-преврата, за да може Ердоган да подчини цялата държава...Много евтини лъжи бе, комшии ;)

11

Анонимен

преди 7 години

Турците не са по-напред от нас, защото сляпата вяра не води към добро, но си прав, че еволюират и осъзнават, че принадлежат на глобалния свят, а не на миналото.Мога да им завиждам за историческия шанс "да пораснат" като нация за една нощ, но могат и да проиграят шанса.Смятам, че повечето българи сме наясно че на този свят е важна хармонията.Съвсем друг въпрос е, че от комплексари хармония не можеш да очакваш.

10

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е най - доброто за Турция , те го заслужават , най - доброто за тях. Време е да заживеят , както им се полага. Успех турци с еволюцията , все някога ще ви настигнем , ама надали , вие сте много напред и у лево , успех.

9

Анонимен

преди 7 години

Ердоган да иде в някоя джамия показно със цялото си семейство и да се помоли на Аллах за турския народ.Ако го направи, част от противниците му ще го последват и в огъня заедно с целия народ.Вредно е да убива противници, трябва да ги спечели.

8

Анонимен

преди 7 години

Нескопосаният преврат е организиран съвместно от американските и някои европейски специални служби.Всичко е било предвидено като сценарий включително алибито на участващите офицери при провал.Преценени са и косвените жертви.Изводът е, че лидерите управляващи света са незрели и безотговоени и се отнасят към политиката като към компютърна игра.Изходът е: тези лидери да бъдат изобличавани въпреки добрия политически тон и ОСМИВАНИ.Ердоган държи пулса на народа си със слово и дух.

7

Анонимен

преди 7 години

Турският доган подмина Господ и Аллаха _ смъртното наказание е Божа работа.

6

Анонимен

преди 7 години

Нищо не може да разклати Турция. Само тя клати останалите.

5

Анонимен

преди 7 години

Ми естествено че знаеха... Нали Ердоган си го организира, за да може да има извинение за чистките, които отдавна беше запланувал... Жалко за турчулята, тоя мустакат *** ще ги върне в 17 век

4

Анонимен

преди 7 години

Браво чал...мите откриха Америка. Та нали вие сами си организирахте оскарите. Зрелища за безмозъчни мюсли.

3

кгб

преди 7 години

Това и ние го знаем.Не е новина.

2

Анонимен

преди 7 години

Добре, че имаме стабилно правителство и способен премиер, който знае как да разговаря с мутри!

1

Любопитко

преди 7 години

Разбира се, нали те са го организирали!