15

Анонимен

преди 7 години

Петър Курумбашев!?! Кръгът "Ку-ку" не се спира - дали с Евгени Бакърджиев, дали покрай всеядното БСП - власт и пари им дайте! А Стефан Данаилов защо? За да продължите пенсионната възраст след 75 години! Оставете човека - като министър на културата се изложи достатъчно с онази гавра с Батак - той беше подписал проекта. Били го подвели - като президнет и още по-възрастен ще го подвеждат още повече. Таня Андреева като мниистър само показа колко неудачно кадруваше Моника Станишева.

14

Никола Арабов

преди 7 години

И тримата : гладна кокошка просо сънува!

13

ПЕТЪР ДИМОВ

преди 7 години

До Барута: ОТГОВАРЯМИ СИ НА ВЪПРОСА КАКВО БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШО , КАКВО СТАНА ПРИ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ СДС И КАКВО ПРАВЯТ ВЕЧЕ НОВИТЕ РЕФОРМАТОРИ И ГЕРБ .ПРАВЯТ ЕДНО И СЪЩО-РАЗГРАБВАНЕ И ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ. СЕГА СЛЕДВА ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА ОТ БСП ,ЗА ОЩЕ ДВА МАНДАТА ,ЗАЩОТО ДЕСНИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ ВЕЧЕ НЕ СА НА МОДА/ЗА "РЕФОРМАТОРИТЕ" И ГЕРБ СТАВА ВЪПРОС /.

12

ПЕНЕВ

преди 7 години

До Психодиспансер: А ,ВИЕ НЕ БЯХТЕ ЛИ ОТ ТИЯ ,ДЕТО СПЕЧЕЛИХА ВЛАСТТА С МАЛКО ,НО ЗАВИНАГИ ?НЕ БЯХТЕ ЛИ ТИЯ ,КОИТО НАРОДА ИЗПРАТИ НА СМЕТИЩЕТО И БОРИСОВ ВИ ИЗМЪКНА И ВИ ДАДЕ ПО ГОЛЯМА ВЛАСТ ОТ КОЛКОТО НАРОДА ВИ ДАДЕ НА ИЗБОРИТЕ ? ЗАЩОТО :" ГЛАСУВАХТЕ ЗА БОЙКО И ПОЛУЧИХТЕ ЛИКВИДАТОРА КОСТОВ " .ПОМНИТЕ БИЛДБОРДОВЕТЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ,НАЛИ .

11

ПАУНОВ

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...: КАКТО МИ СЕ ХИЛИШ СЪС СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКА ЛИКВИДАТОРСКА УСМИВКА, ТАКА УТРЕ ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА ДВОЙКАТА НИНОВА ПРЕЗИДЕНТ И МАНОЛОВА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ. ЗАЩОТО БЕДНИЯТ НАРОДЕЦ ВЕЧЕ ЗНАЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА,ПРОДЪЛЖАВАЩА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.

10

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЛАМБО , НЕ БЕШЕ ЛИ ПРОБЛЕМЕН С ПРОСТАТАТА СИ ------КЪВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ??!!!С КАТЕТЪР И ПЛИК УРИНА В ДЖОБА ЛИ ЩЕ ДЪРЖИ РЕЧИ...??!!!А, МАНОЛОВА НАЛИ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ С РАКА....???!!УТРЕ АКО СЕ ГЪТНЕ , НОВ МАВЗОЛЕЙ ЛИ ШЕ СТРОИМЕ,БЕ...??!

9

Анонимен

преди 7 години

Сайта беше по-добър преди. Сега е пълна манджа.

8

Психодиспансер

преди 7 години

Збогом БСП !

7

зевзек

преди 7 години

Андрей Пантев е ОК. Но нито ще го номинират, нито той ще се навие. Същото при Ламбо. Остават Нинова и Гечев. Икономиста не го виждам като президент, по-скоро става за вице. Значи лидерката да се нагърбва със задачата. След като Гоце толкова се възрадва като я избраха за лидер, би следвало и за изборите да я подкрепи. И каквото сабя покаже, в случая точилка.

6

пранонимка

преди 7 години

ламбо е отживелица... йотова мазна кифла,,, гечев пълен ***,,,,, роден от дявола

5

анонимен

преди 7 години

аз затова не ходя по избори от 1992 г когато простотията от улицата сьсипа хората както вчерагледахме енияерите какво правят в турция призовани от един откачен имам

4

Бостанджиев

преди 7 години

Новия изглед на сайта е пълен шит. Не знам как може дд се направи по-добре от старото вю, където всичко си се виждаше като хората.

3

Анонимен

преди 7 години

Ама и тримата ли ги искат????

2

Анонимен

преди 7 години

Първия коментар изтрит. Втория мой надявам се тоже. Е, нищо няма да кажа.

1

Барута

преди 7 години

Задайте си простия въпрос какво беше при бай Тошо и какво беше при БСП и се замислете има ли смисъл да се гласува за тези мошеници.