6

Анонимен

преди 7 години

3, 4 и 5 не е някакво вярване, а истината, която е обосновена с реални факти. По същият наичин, по който джихадист вярва, че да убиваш е добре и действа според това вярване, така по-голямата част от вас вярват, че канабиса е мн опасен наркотик и го третират като такъв, а това е само една лъжа, но това е нормално за днешният свят, изтъкан от лъжи, манипулации и илюзии, на които им предстои да се разпаднат заедно със света така или иначе, и без това не струват.

5

до 3,4 и 5

преди 7 години

Много пушите момчета, спрете се малко :Д

4

Лекуваща билка

преди 7 години

...тотална простотия, ама като са ви такива филмите, в които живеете, едни произвеждат оръжие и го продават на най-тъпите в света, които после ви заплашват с религиозна война и вие се чудите какво става, докато на лидерите ви грам не им дреме за вас докато трупат пачки, вие сте се хванали да мразите растение, което лекува куп неща, никой не е умрял от него, и най-малкото негативно поведение на употребяващ е абсолютната рядкост, нема проблеми, създавайте си негативност около вас колкото искате.

3

Лекуваща билка

преди 7 години

Учените са установили, че няма никаква връзка с рак на белите дробове и пушенето на трева, дори напротив, димът от тревата предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който причинява рак когато е налично тютюнопушене. Увреждането на мозъчните клетки се наблюдава единствено при подрастващи, не и при възрастни, които употребяват, не знам дали сте на ясно алкохола колко мозъчни клетки уврежда и при възрастни и при деца, да се третира като незаконно, докато алкохола е във всеки магазин е...

2

Анонимен

преди 7 години

Канабисът е с пъти по-безопасен за организма от алкохола и цигарите, в дългосрочен и краткосрочен план. И това винаги ще си остане така, защото той е създаден да лекува, той е билка, която има психоактивно влияние в/у съзнанието, което в никакъв случай не е негативно, за разлика от алкохола, съдържа вещество, от което няма нито един смъртен случай, няма и да има, защото за да предозираш от него, трябва да изпушиш 600 кг, за 15 мин. Към тютюна пристрастяването е мн по-силно, шофирането е абсурд.

1

Щирлиц

преди 7 години

Колоната как е ?Това е важното.