5

ha ha

преди 7 години

Tozi Umer e predstavitel na v , Zaman ,koito e rojba i se finansira ot Gulen kakvo da mu slushame na tozi bratvejite . Erdogan shte upravliava Turcia oshte dalgo vreme zashtoto e podkrepen ot goliama 4ast ot naroda na Turcia , tova i shtatite ne go o4akvaha kogato sa zamisliali tozi prevrat

4

Анонимен

преди 7 години

Какви да са последиците след като заловените са безпартийни по прицип,нечленуващи при заемане на държавни длъжности,а от партията която управлява непроизтичя преврата,няма несъгласни както и от другата която опозиционира в парламента им и също притиснени и притиснати протестъри по площадки за изяви,което означава,че на техните места,а те не са малко като служители в държава да доидат дръги испълнители на испълнителна държава и други с препоръки за оправност,желаещи не липсват за в момента.

3

преди 7 години

Армията е притисната в ъгъла и всеки момент може да започне война в Турция. Хората осъждат задържанията и линчовете срещу войниците, напрежението ескалира с всеки изминал час. Обезглавилите войника защитници на Ердоган са убити и покрай тях се започна една игра на която никой не и знае края!

2

Лермонтов

преди 7 години

Тази фигура на Мехмед Юмер е твърде СПОРНА за дависи постоянно пред зрителите ни в страната и да дава подвеждащи изявления,далече от турската действителност. През месец юни аз бях на посещениев Турция и с очите си видях явната подръжка от страна на бедните хоратам към Реджеп Ердоган !Така че не вярвам някои от военните да е смятал че ще получат гражданска или парламентарна подкрепа, както и стана в действителност !Всичко това води ОТНОВО до мисълта за предварително подготвен сценарии !?

1

Анонимен

преди 7 години

Последиците ще са - гражданска война в основата на която ще стои президент ислямист. България да засили границата с Турция. Дълбоко се надявам Тръмп да спечели изборите и тогава ислямиста ще бъде ВЪН от НАТО!