11

Анонимен

преди 7 години

Къде е Запада да подкрепи "умерената" опозиция в Турция? В Сирия веднага довтасаха, но тука чакаха и си мълчаха като пу.... Жалко, че не успя преврата. Сега ще гледаме празноглавци в джамии.

10

немо

преди 7 години

Както се казва : едно напред и две назад. Каква АЕЦ? Тоя башмафиот в кой век живее?

9

фенка

преди 7 години

А Румен Петков га яди кифтетата ни рива, сега риве.

8

запознат

преди 7 години

А мъжете, които изграждат оградата, ги третират почти като бели роби. Плащат им по 25 лв. на ден, в студ и пек и не им се плащат никакви осигуровки, нито имат трудови договори. Е, най-вероятно има и изключения, но алчните собственици на фирмите изпълнители си мислят само как да се нагушат от държавната поръчка. А после защо става бавно - ами гладна мечка хоро не играе. Хубава работа, ама българска.

7

Стейси

преди 7 години

Сърдете се на Русия г-н Петков , докато Русия поддържа политиката на Сирийския президент бежанци и атентати ще има навскаде, а що се отнася до България горките хорица! Толкова са теглили и пак ще теглят заради такива като вас, които само вятър на устата си правят без никакви действия!

6

Анонимен

преди 7 години

Една анкета за интелигентността на форумците:- уважавам лицето Петков, мисля, че беше добър министър и добро ченге+ Петков е вреден, корумпиран, крадлив комундер, който е нанесал огромни вреди на страната ни и е част от една изключително вредна руска партия

5

Анонимен

преди 7 години

Целият свят върви към възобновяеми енерг. източници, само нашите комунисти бленуват ядрени реактори.И после що сме все последни.

4

vb

преди 7 години

...България е най-потърпевша от нестабилността в Турция...НЕ, НЕ Е ВЯРНО!!!СПЕКУЛАЦИИ!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя още ли жив бе.Егати паразита гаден ненаситен.То не бяха братя Галеви, то не бяха мафиоти, то не беше уриниране във фонтани.АМАН!

2

Hmf

преди 7 години

Който в наши дни предлага строеж на атомна централа вместо солар и вятърни е за затвора с обвинение за престъпление към човечеството.

1

Анонимен

преди 7 години

"Румен Петков коментира и темата за АЕЦ "Белене". Според него по-добрият вариант е строеж на Централата."Няма проблем, другарю Петков, но вие вече бяхте на власт ЗАЩО НЕ Я ПОСТРОИХТЕ?