27

Пустиняк

преди 7 години

до 28. Анонимний. Да, за твое сведение редовно ходя в Унгария. Специално в Будапеща. Нещо ме съмнява, че ти изобщо си и стъпвал там. Но може и да си тираджия, кой знае. Парадоксалното е точно това. Че повечето много си го обичат *** Орбан, обаче идват да работят в Германия. Щот тук стандартът е в пъти по-добър. Някъв афганец полудял и тръгнал с брадвата. Седи си спокойно в *** и се радвай, че видиш ли там било много страшно. Вервайте си, жалки създанийца, управлявани от мутро-тиква

26

Анонимен

преди 7 години

Еврабия!

25

бобо

преди 7 години

Ама,защо го застреляхте бе.То момчето е невиннао.Просто сякло малко християни.Това е богуугодно дело.Алах ще го възнагради.

24

Анонимен

преди 7 години

Не съветвам никого ,, да спира'' афганец или арабин, който носи брадва във влак или метро... Ще ви съдят до дупка, щото по невнимание сте му изкълчили ръката, примерно...

23

До питащия имало

преди 7 години

Ли е мъж във влака, за да го спре. съгласно новите американски стандарти, които Германия стриктно спазва, има 31пола. И вероятността да е имало мъж на борда е 3%. Не е много

22

Анонимен

преди 7 години

До ПустинякАко беше ходил скоро в Унгария,нямаше да плещишподобни простотии.Унгарците боготворят Орбан и са готови заради него много неща да направят,с чисто съзнание че всичко е за тяхно добруване и просперитет.

21

Анонимен

преди 7 години

Влади, късно е за такива призиви... Единствено Полша, Унгария и Прибалтийските републики имат някакъв шанс, може би Румъния... Другото ще е Халифат...

20

Анонимен

преди 7 години

Не сте ли тествали сайта през Хром - всичко хвърчи във всички посоки, аматьорчета!

19

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще спечели изборите. Сащ и Русия ще си оправят отношенията. Американците ще смажат Турция. Ще се появи Кюрдистан(под американско влияние). Сирия ще се възтанови (под руско влияние). Исляма ще бъде забранен в Европа е Щатите. Голяма част от мюсюлманите ще напуснат Европа.

18

Влади

преди 7 години

Вън всички всички афганистанци, северноафриканци и пр. мюсюлмански нашественици от Европа! Да не стане като в Косово - албанците се развъдиха дотолкова, че не остана място за сърбите там.

17

Анонимен

преди 7 години

До до 5 от ФрaнкфуртMи то и американци има бе. И португалци... Безработицата в Португалия е по-голяма от унгарската...Барозу що не го плюят?...И брадви не размахват...

16

до 5 от Фрaнкфурт

преди 7 години

Хихи... И кaкво ще рaботят тези гермaнци в Полшa и Унгaрия? Тук е пълно с поляци, имa и много унгaрци и мaй не бурзaт дa се връщaт. Aбе я се порaзтъпчете из Европa, преди дa пишете глуости.

15

Анонимен

преди 7 години

До пустинякПреувеличаваш. Няма толкова много унгарци тук. Но турците са навсякъде.

14

Пустиняк

преди 7 години

До 17. Клоун ще викаш на този който те е правил. Пълно е. Особено южна Германия. Особено Бавария. Пълно е с унгарци. И новодошлите, като ги питам що така не си стоят при любимия Орбан, ми обясняват колко добър бил, че затворил границите, ама работа нямат. Затова идват в толерастката Германия и работят квот им падне.

13

Берлин

преди 7 години

Нападателят е застрелян още във влака, а пострадалите са семейство туристи от Хонконг и гаджето на дъщеря им. В стаята на афганистанеца полицията е намерила самоделно знаме на ИД.

12

Пустиняк

преди 7 години

Коментарите 13 и 15 са показателни за пълната простотия. Нито четат, нито се интересуват, но вече с готово мнение. 15 реда е статията. И ако си бяха направили труда да стигнат до десетия ред, щяха да знаят, че извършителят е застрелян от полицията. И тези парчета имат право на глас. После що ги управлявали мутри. Ми щот сте не по-малко дебилни от тоя с брадвата.

11

"Откровение&quo

преди 7 години

"Ето, идва с облаците; и ще Го види всяко око, и онези, които Го прободоха; и всички земни племена ще заридаят заради Него. Да, амин."

10

Анонимен

преди 7 години

Нямало ли е поне един мъж в този влак да му вземе брадвата от ръцете и да му я навре отзад.

9

Пустиняк

преди 7 години

До номер 5. Хехеее. Сигурно се мислиш за много оригинален. Поляци и особено унгарци прииждат на вълни към Германия. Щот великите им патриотични управления са ги докарали до там, че нямат работа и всичко е спряло. Психари има навсякъде.

8

Българина

преди 7 години

Германците са *** парчета. Не четат историята на източна Европа, не са чели под игото, не знаят кой Левски и Ботев, Орбан и Путин ли ги пуснаха? лицемери такива. Исляма ще бъде забранен в Европа рано или късно