24

Русете са Святи

преди 7 години

До Анонимен 31Тези крепостни селяци те освободиха за да можеш сега да пишеш на СОБСТВЕНАТА СИ азбука . Привилегия, която шепа народе по света я имат. А в Европа са само 3.Не личи ли че сам ти си "***". Абсолютна простотия е да кажеш лоша дума срещу този който те е спасил.

23

Анонимен

преди 7 години

"Огромното мнозинство жители на Русия обаче - 73 на сто, никога не са помисляли да се установят за постоянно извън пределите на бившия Съветски съюз, допълва "Комерсант", цитиран от Би Би Си."Какво да очакваш от крепостни селяци?1?

22

ivailo1403

преди 7 години

Съмнявам се , мисля че голяма част от хората само си приказват празни приказки...

21

нн

преди 7 години

Откъде тая глупова информация от бг всеки втори иска

20

Ломо Носов

преди 7 години

Най-насмешаващо е когато някой се изкаже надменно за русите. Хора те ви гледат от космоса ,не вие тях.Харесват си родината, горди са с историята си, с политиците си дори. Това би било добре за всеки.Освен всичко са единствените които пляскат шамари и на ислямисти и на пишман-демократи. Това може да бъде само повод за аплодиране, ако човек е честен разбира се.И най накрая, да искаш да поживееш по Европа не е чуждо и на американците, нали.Ама не всеки може да си го позволи. Кисело им идва.

19

наивена и девствена!

преди 7 години

До МаргиА тези от армията, които ги приканват с реклами от типа " Искате ли да видите други страни .." , те какви са? Що не си седят у Щатите ? По света са 1000 американски бази все с емигранти, само че въоръжени . И те СА причината за всички останали емигранти.

18

Марги

преди 7 години

Абе, защо поне всеки двайсти от САЩ не иска да мигрира?

17

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада БРИКСЕТ-БРИКСЕТ хихихи тази година няма да ходя на море в Ница.

16

20% е добре пак

преди 7 години

Къде искат да бягат:- в Германия или Скандинавието да ги изнасилват талибани?- във Франция да ги застрелят или прегазят талибани?- в САЩ да ги застрелят или полицаи или черни или черни полицаи?

15

Gray Britan

преди 7 години

Всъщност най-разселващата се нация са британците . Даже не става въпрос за милионите които се заселиха по Испания Франция и Италия. Те винаги са гледали да се пръждосат от албиона. Но това е разбираемо . Ако си на остров на който няма и една палма, мислиш само как да се спасиш.

14

SpaceX

преди 7 години

Въй , грешка , нацията ни е свободна , преди беше възпрепятствана , никой не можеше да пътува , нямахме дори задгранични паспорти иначе колко народ мислиш че щеше да остане в социалистическия концнетрационен лагер

13

въй

преди 7 години

А в България всеки първи иска да мигрира, останаха само хората, които не могат да пътуват по здравословни причини или не могат да съберат пари за билет. Нацията ни е практически унищожена.

12

Берлин

преди 7 години

Жaлка история. Само в Щатите са над 3 000 000 мyжици, което си е 2% от населението. И продължават да прииждат на орди.

11

11

преди 7 години

Леле, кво сторихте с тоз *** ве?

10

SpaceX

преди 7 години

Поздрваления за новата визия Днес.бг , само да оправите малко мястото за коментари

9

Анонимен

преди 7 години

А, не може да бъде нима има в Могучая недовлни

8

къде сме ние

преди 7 години

А за БГ не е всеки пети, а всеки.Пак заради срива на икономиката.

7

правопис

преди 7 години

"Срива в икономика". Членуването защо го забравихте. Вие сте журналисти, би трябвало да ни давате пример за правопис.

6

спонсор на МВР

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!

5

do 11

преди 7 години

Ами *** на Запад, където хората са продали душата си на Сатан. *** при идилците в Германия. Или пък зад океана, където всеки ден гърмят по 3-4 души полицаи.