77

летящата вещица

преди 7 години

До МомоВсички, които имат проблем с визията на сайта да натиснат едновременно CTRL+R(за Chrome може и CTRL+SHIFT+R), за да си обновите кеша на браузърите.......................................Благодаря ти, Момо! Тази отврат не се траеше:(

76

Белагуев

преди 7 години

Такива ми ти работи в Германистан...

75

Валентин

преди 7 години

С брадва или с брада?

74

Кристалина

преди 7 години

Това е културно обогатяване. Това е феерия на толерантността. Идвайте още инженери и айтита!

73

муспи

преди 7 години

Дяволът всичко си е обмислил. Заливането на бялата раса с диваци е лесно, защото белите в богатия си живот не са в състояние да се сетят че хората са различни, - между нас и семитите разликата е по голяма от между нас и свинете. "Равенство" е пуснато в употреба от това дяволско племе дето владее парите, правителствата и армиите на света, и никой не смее да спомене думата "евреи" за да не си навлече неприятности в благополучието си. Дяволът знае, че при тези условие бялата раса е обречена.

72

Глупости

преди 7 години

Това е лъжа! Ранените са 5, а не 21. Семейство от Китай. Добре, че няма загинали. Проверявайте се источниците преди да разпространявате такива глупости! Много несериозно..

71

AAA

преди 7 години

оправиха го вече и при мен беше така но е ок

70

Анонимен

преди 7 години

Отново полицейска бруталност и насилие, поредно убийство!

69

V

преди 7 години

Браво Германия! И куршум му е малко на този!

68

AAA

преди 7 години

според Билд ,само 5ма са ранени не 21, четири членно семейство от Хонг КОнг *туристи* и един германец , не че нещо променя , поне са го гръмнали тоя пустинен червей

67

Анонимен

преди 7 години

Хайде интегрирайте!!! По- лесно ще науча кучето си да говори!

66

Анонимен

преди 7 години

Германците са много толерантни, те не възприемат нещата като нас, някак много наивно, добронамерено. Тези хора няма как да се интегрират, живеят в бежански лагери, ходят на курсове по немски, но не говорят езика, за да работят трябва да покрият определени нива, но това ще стане трудно. Много объркана система, не я разбирам. Германия е прекрасна държава, но какво ще стане занапред никой не знае с тази тяхна изкривена представа.

65

днес

преди 7 години

Интегрирането на мюсюлмани в европейското общество е безнадеждно начинание. Диви животни се приспособяват, но не и хора с промити от исляма мозъци. По тази причина не могат да създадат съвременна нормална държавност в родните си страни. Да се заселват в Европа и да им се уважава налудничавата религия е самоубийствено.

64

Анонимен

преди 7 години

Всички атентатори във Франция бяха второ и трето поколение французи. Европа се напълни с мигранти, които още няколко поколения ще са потенциални атентатори. Ислямът промива мозъци, интеграцията няма никакъв шанс.

63

Анонимен

преди 7 години

Тая кукувица , меркел , е от комунистическото ГДР , полска еврейка ! Германия си отива !!!

62

помнещ

преди 7 години

Не бе, този е инджинерин, тръгнал да прави ядреня ракета с брадвата и ножа. Освен това може и да е доктор. С други думи - ценен кадър за германската икономика и общество. Само дето главата му е леко повредена от исляма, ама ще се интегрира, нямо страшно. Те са добри дошли, хилядите такива младежи в Германия.

61

анонимен

преди 7 години

малко са жертвите трябваше повече германците да не мислят за бира и наденички а да излязат поулиците и да се отьрват от това зло което им причини меркел с мечета и свещи няма да стане

60

Анонимен

преди 7 години

Вече е потвърдено, че е влязъл като бежанец. В нещата му е открито знаме самоделка на ИД.

59

Анонимен

преди 7 години

До МомоБЛАГОДАРЯ за клавишната комбинация! Тъкмо ми идваше да изляза от тука и да не вляза повече. :D

58

Анонимен

преди 7 години

Не си ли тествате страницата под Хром, счупена е.