69

Жоро

преди 7 години

Германия 80 милиона - 10 милиона мюсюлмани. Великобритания и Франция - 40 милиона - 5 милиона Мсюлмани. Белгия и там има около 2 милона мюслмани.... Русия - 137 - милиона -15 милиона мюсюлмани.

68

анонимен

преди 7 години

парите на турския капитал са в сащ и ес в германия има 3 милиона турци а за останалите страни нямастатистика защо ще си развалят отношенията с турция ама били арестувани 15000 грамотни хора товае целта на занятието да останат имаме и да промиват мозьците на безпросветните хора хаиде да видим аллахкакво ще направи за воиничетата чиито родители са гласували за ердоган

67

Анонимен

преди 7 години

Гърция е финасовия рекетьор на ЕС. Турция ще прибави и политическия рекет, бавно но сигурно.

66

наблюдател

преди 7 години

както винаги за европедалищата всичко е сигурно сигурно за момента че турция е държава но съвсем скоро започва процесът по изграждане на КЮРДИСТАН такива са договорките между РУСИЯ и САЩ

65

Анонимен

преди 7 години

То и еврокомисарката по външните работи не е умна , ама не е за първи път. Калинки под път и над път.

64

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно , ние сме в ЕС и НАТО . ХА ха. *** народ , слаба държава !!!!!!!!

63

Спонсор

преди 7 години

До Анонимен 62Мечтаеш за война? А минава ли ти през малкият мозък следната мисъл - аз къде ще съм след като приключи войната?Аз мога да ти помогна - 99,99% ще си мъртъв и най вероятно няма и да си заровен а ще си изяден от останалите живи животни. Аман от глу па ци!

62

гост

преди 7 години

Наясно ли сте, че ако Турция бъде обявена за несигурна държава, първата сигурна е България и тогава тежко ни!

61

ре

преди 7 години

Имаме си нов Садам ,но лошото е че я няма онази велика Америка.

60

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не изпитвам жал към западняците, които *** при атентати, те са си виновни сами и ето такива като Могерини ги докараха до тук до бомби и камиони други убийства!

59

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Могерини е в безопасност в офиса си в Брюксел, не е заплашена от атентати, убийства и преврати. На нея й е лесно, не я засяга лично никаква опасност, богата е, цял ЕС я хрантути, взема 23 000 евро всеки месец и общо взето животът й е безплатен, защото на нейната длъжност няма разходи, всичко е за сметка на инситуциите в ЕС. Ето защо тя не знае, а дори и да знае какви са пробелиТе - ТОВА НЕ Я ИНТЕРЕСУВА, НЕ Я ЗАСЯГА ЛИЧНО, ТЯ Е ДАЛЕЧ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!!! Е , защо да се загрижи за вас?

58

1

преди 7 години

Тия в ЕС нормални ли са, да му узаконяват терора?

57

11

преди 7 години

ама преведоха 3-те милиарда на Турция

56

Анонимен

преди 7 години

Изявлението на г-жа Могерини означава, че с всеки нов атентат или преврат Турция ще става все по-сигурна страна. Също като Франция!

55

"демократите&qu

преди 7 години

Вие замисляли ли сте се над думата "демократ" и "демокрация"? Всички си мислим, че е от древна Гърция. Но демокрацията от древна Гърция е била забравена хилядолетие. "Демократи" се нарекли масовите убийци от Френската революция-Марат, Робеспиер и др. масови убийци-садисти, диктатори, които са избивали не само с производителност чрез гилотината, но и са избивали гражданите на цели градове вкл. децата.Демократите всъщност са терористи, диктатори и убийци. Няма нищо хуманно всъвременната демокраци

54

Анонимен

преди 7 години

Публично режат глави и ще връщат смъртното наказание, и тая нарича Турция партньорска страна ?Наистина имат нужда еврпейците някой да им обърше два шамара че да им дойде акъла в главата, евентуално!

53

Анонимен

преди 7 години

щом Мугерини го казва...

52

ШибиРиби

преди 7 години

В Турция винаги само едно нещо е сигурно и гарантирано - изтървеш ли си сапуня в банята става голяма болка

51

ДЦ

преди 7 години

Турция все още сигурна страна за ЕС.------------Мъ разбира се, съвсем скоро Туркието шЪ дЪ стане страна членка на ЕС...., нейде към-то 3 000 година!

50

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от изтъркания термин ОСЪЖДАМЕ. Той-нищо не означава. Политиците го използват когато не знаят какво да кажат. Нали трябва да са политически коректни. Европейските политици са едни СТРАХРИВЦИ. Това е самата истина. СТРАХЛИВЦИ.