9

КРЕТЕНА

преди 7 години

Комплексарите "танцуват" между себеомразата и грандоманията...Нищо повече не мога да кажа за този типаж.

8

Анонимен

преди 7 години

Следващия моля.

7

Анонимен

преди 7 години

Нещастници предатели долни лъжци.

6

Анонимен

преди 7 години

Попитали радио Ереван:Как да разпознаем комплексарите?Радиото отговорило : По ушанkите естествено...

5

Анонимен

преди 7 години

annonimous, не вярвам да сте успял да накарате някого да започне да "се държи като човек" , съдейки по езика ви и лабилността, която прозира от подхода Ви.

4

Анонимен

преди 7 години

До Социопат 3Ти определено си комплексар от село.Стой си там и ще си добре.В Града как си тръгнал да раздаваш шутове така си отнесъл мантинелата, смешнико!Аман от недок*латени комплексирани провинциалисти.

3

anonymous

преди 7 години

До АнонименЕ, то няма такъв човек, който да не е преживял някаква болка и унижение. Това не значи, че е ок някой дивак да се държи като *** и да си избива комплексите върху хора, които по стечение на обстоятелствата се налага да работят с тях например. То всичко си има граници. Ако тормозиш околните защото си лабилен, ще ти се наложи да се научиш да се държиш като човек по трудния начин.

2

Анонимен

преди 7 години

Всеки нормален човек осъзнава собственото си несъвършенство и има стремеж към по-добра изява / т. е. има комплекси/. В написаните признаци има доста истина, но те показват по-скоро непреодоляна болка, отколкото порок. Да се бяга от тях , не е решение нито за нас / може по стечение на обстоятелствата да сме длъжни да работим заедно/, нито за тях. Това са признаци на хора, третирани несправедливо, преживели унижение или отритнати, които търсят близост и приемане. Изолацията задълбочава проблема.

1

ined

преди 7 години

И сега какво? Бат Бойко комплексар ли е или да?