41

?!?

преди 7 години

Заигравката на Станишев с "аз съм шарли" перефразирал с аз съм БСП сигурно трябва под съзнателно да ни свърже с онези долни убийци, който разстреляха без защитните журналисти и избягаха страхливо,С неговото поведение съсипваки България и бягайки в Брюксел. Ей това е моето предложение за инициативата

40

Мунчо

преди 7 години

Ти Станишев не си БСП а си ХАМСТЕР

39

Х

преди 7 години

Абе що за народ сте ВИЕ,статията за представянето на нашите деца по математика има 6 коментара,сиреч никой не го е грижа,а тука ми се правите всички на политици и разбирачи!Стига с тия парии БСП,СДС,гербове мербове...само това ли ВИ интересува бе българи,една шепа народ останахме в тази малка наша родина,а само се делим и мразим!Сами ще си разцепим държавата,Бог да пази България!

38

Анонимен

преди 7 години

Станишев, не се срамувай - кажи си "Аз съм *** (долeн ляв ***)

37

Анонимен

преди 7 години

Защото сме социалисти!Гадна проруска изметт!

36

Анонимен

преди 7 години

Историята на народите от всички краища на Божия свят, от най-дълбока древност и до днес, не помни такова анти-християнско сатанинско дело!Днес за смъртта на стотиците невинни напомня само една плоча на стената на храма.За разлика от стотиците паметници на Червената армия, без да е убит НИТО ЕДИН солдат у нас!

35

Социалист

преди 7 години

Не знам защо другарите не му отнемат партийната книжка на този. Не стига че отиде в европарламента чрез изнудване на законно избрания човек ами има и наглостта да се показва.

34

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ-НАЙ ГОЛЕМИ ДЖИХАДИСТИ!На 16.04.1925г. в катедралата Св.Неделя в София е извършен най-кървавият терористичен атентат.Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200.Сред тях са част от елита на нацията-столичният кмет Паскалев,министри,военни,,политици ,общественици,обикновени граждани и много невинни жени и деца.Сред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила,13 полковници,6 подполковници, много офицери.Историята на народите от всички

33

Ицо

преди 7 години

Ех Станишка, чудесна идея. Колко жалко обаче, яр "Аз съм БСП" не умеят и не използват Интернет :)

32

пес

преди 7 години

Двама просяци си говорят:-Знаеш ли какво се е случило със Станишев?-Не,какво?-Започнал е работа.Станал е шеф на ПЕС.-На песове?Винаги съм подозирал, че за пари е готов на всичко.

31

Гецов

преди 7 години

Жив и здрав да сте другарю Сергей, благодареение на вас, БСП падна от 40 на 10 % гласове. Това постижение от 400 % намаление е достйно за уважение. Надявам се другарката Нинова обаче да подобри рекорда ви и да остане в историята като лидера който изкара БСП от парламента.

30

naco

преди 7 години

Вие Сте БСП,колкото ЦСКА е ЦСКА ли другарю Станишев?!

29

Анонимен

преди 7 години

Една от причините англичаните да напуснат ЕС е унизителното положение да седят на една скамейка с комунистически бетонни глави от бившия източен блок.

28

Анонимен

преди 7 години

станишев не се страхувай да кажеш че си гей

27

Анонимен

преди 7 години

А защо Сатанишев избяга в Европарламента, а не в руската Дума ?!

26

Анонимен

преди 7 години

Станишев зов: Не се страхувайте от ПЕС !

25

Джедай Мастър

преди 7 години

За да има какъвто и да е шанс ***, трябва категорично да се разграничи от Плъха. Хората не могат да го гледат, той кампания ще прави. Че и с присъщата червена наглост: "Няма друга партия в България, която да е преживявала толкова много". Това е така основно, защото вашата партия е ликвидирала физически останалите бе, алоу!

24

Балтов

преди 7 години

Да видим сега кое как е.При бай Тошо:Всички имаха работа и пенсия. Образование и лечение 100% безплатно. Престъпност близка до нула.При БСП( а и не само при тях, но тъй като в случая става въпрос за тях):Работа който намери, намери,но осигуровки никой не ти плаща. Лечение и образование само ако имаш пари. Сиганската и битова престъпност набра най-голяма скоротст именно при тях, заради масовите корупционни практики на всички нива.Е другари от БСП, за какво сте ми вие питам аз?

23

Анонимен

преди 7 години

Социалисти без директива са като бълхи без куче.

22

Аз съм БСП

преди 7 години

Не че се страхувам, но доста се срамувам.