13

Анонимен

преди 7 години

Е кат няма шофьор кой ще псува на всеки сфетофар и ще плюе семки през джама, а ако не дай си Боже му поискаш билетче ще те изгледа, сякаш ей ся си му изял обяда и ще ти изсъска кат съсел - Точни пари !!!

12

Анонимен

преди 7 години

За да повториш Ница само трябва да хакнеш софтуера...

11

Анонимен

преди 7 години

Последния топ ид.иот който се довери на автопилота, загина смачкан в Теслата си.

10

каре катаджии

преди 7 години

Ако го спрем за проверка ще дава ли двайсетачки или друг вид банкноти на въпроса "кво праим сега"

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя автобус е за германските пътища.Тук ще пропадне в първата дупка и ще счупи я полуоска, я шарнир! В софтуера му едва ли са заложени дупки...

8

Реалист

преди 7 години

Преди време гледах руски филм в който показаха немски танк през ВСВ , който им прави големи поразий.Когато успяват да го унищожат , танка се запалва.Всички очакват екипажа да излезе, но никой не излиза.Когато всичко приключва се оказва че танка няма екипаж.Дали това е истина или само сюжет не зная.Но защо ще го правят?

7

Българина

преди 7 години

Господа, когато този автобус убие хора, което неминуемо ще се случи, кой ще е виновен? Много удобно за властимащите, няма виновни няма, битов или трудов инцидент. Отделно че тези автобуси ще станат най уязвимите. Слагам една чанта при буса и тоя цял ден ще стои и няма да тръгне. Щото няма да я заобиколи или да я махне

6

Мнение

преди 7 години

Ако това стане няма да има билетче , а ще се плаща по друг начин.Няма шофьор, няма контрольор и цените трябва да са значително по-ниски.

5

Басмачов

преди 7 години

До Анонимен 2Интересно ми би било да разбера пък до къде биха подобни "елементи" като васдокарали държавата, ако като *** се излежавате в къщи по диваните,ползуващи се от максимата:"Тати носи, мама меси . . . да живей труда" !

4

Кака Лара

преди 7 години

Интересно ми би било да узная как немската техническа мисъл би се справила при този супермодерен автобус предназначен за градския транспорт в екстремни условиякакто в България, когато ще трябва да го ползуват повечегратисчий, отколкото . . . РЕДОВНИ ПЪТНИЦИ !?

3

Оа

преди 7 години

колкото и нацепено да е рейсчето , пак ще изкочи от накъде някой пиян , наеван или *** който да направи проблемацията ...

2

Анонимен

преди 7 години

Тва нещо не е за България... знаем за възможностите и манталитетът на задкормилните устройства тук.Особено ако са тунинговали с чалга и пиене.И са с голф или бмв..

1

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте такива в България...през 2116! :)) Ако имате късмет и някой не е откраднал парите от бюджета на София.