152

ДО аз

преди 7 години

Що не провериш кои са членове на ЕНП и кои са асоциираните и членове? Пък тогава ще се види кой пише глупости.

151

анонимен

преди 7 години

много и пука на турция от нато и ес нато ще продьлжава да си плаща наема за ам база в инджирлик видяхтекак и спряха тока ще изнудва ес за пари и визи ердоган сигурно е избил вече опонентите си докато евро гмомозьците ядат хаивера с бяло вино

150

Мисля,

преди 7 години

че в някои от щатите на САЩ не само има смъртно наказание,но се и изпълнява до ден днешен!

149

Анонимен

преди 7 години

САЩ и ЕС срещу Турция,САЩ и ЕС срещу Англия ,САЩ и ЕС срещу Русия,САЩ и ЕС срещу Китай,САЩ и ЕС срещу Сирия,Либия,Ирак,Иран,Египет и т.н.- не е ли досадно?Дай ,Боже, Тръпм да стане президент и да сложи ред в тези троцкистки и еврокомунистически кочини САЩ и ЕС!Надявам се новия президент да реализира девиза си "Доллар для фабрик, а не фабрики для доллара и заедно с Ердоган и Путин да вкарат всички икономически и финансови терористи от Фин-интернационала в Международния съд !

148

Шаран БГ

преди 7 години

Турция може да загуби НАТО, но НАТО никога няма да загуби Турция !!!

147

42

преди 7 години

ДО 223В САЩ Е ИЗОБРЕТЕНО САМО ИМЕТО НА СТРАНАТА. ДАЖЕ И ПЪРВАТА КОНСТИТУЦИЯ НА САЩ Е ИЗКОПИРАЛА ФРЕНСКАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА СЪСТАВЕНА СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА, КОЯТО Е СЛОЖИЛА НАЧАЛО НА УРОДЛИВИЯ ДНЕШЕН ГЛОБАЛИЗЪМ И РАЗМИТОТО ПОНЯТИЕ ЗА ГРАЖДАНСТВО.

146

Ред сълзи ред сополи

преди 7 години

Мъка - Мъкааа, тегоба голяма, леле каква загуба. Не моа да спра да "ривааааа", не се издържа, обръща ме на вино.

145

Анонимен

преди 7 години

На 16.04.1925г. в катедралата Св.Неделя в София е най-кървавият атентат.Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200. Министри,военни,,политици ,обикновени граждани и много невинни жени и деца.Сред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила,13 полковници,6 подполковници, много офицери.Историята от всички краища на Божия свят, от дълбока древност и до днес, не помни такова сатанинско дело!Днес за смъртта на стотиците невинни напомня само една плоча

144

Анонимен

преди 7 години

до 223Интернет е американско изобретение и достижение на цивилизования свят. Не усмърдявайте на ***.

143

Анонимен

преди 7 години

Ама как така Ердоган диктатор.Ама моля ви се може ли съпартиец на Меркел и Бат Бойко член на ЕНП да е диктатор? Никогаж! Ердоган бе от първите демократи заедно с Обама ,Меркел ,Плевнелиев и т. н. които преди 10 дни гласуваха декларация за защита на демокрацията евроатлантическите ценности. Ще минат една две седмици и ще се отчете че Ердоган спазва закона и демократичните процедури. Е сега някоя и друга рязната глава,вкарани някой и друг по затворите случва се.Важното е че НАТО и Турция ще са заедно в защита на ДЕМОКРАЦИЯТА.

142

Анонимен

преди 7 години

Кери, санкции до дупка на гладния Путин! До разпад на империята на злото!

141

Анонимен

преди 7 години

Бе ко им пука, ние нали сме в нато и ес, ама бачкаме за 1 евро на час.

140

Анон

преди 7 години

До Анонимен 202Ти затова ли пишеш глупави неща, за да се смеят глупавите хора?

139

Анонимен

преди 7 години

Ердоган диктатор.Ама моля ви се .Може ли съпартиец на Меркел и Бат Бойко ,член на ЕНП да е диктатор? Никогаж. Че нали преди 10 дни заедно приеха декларация за защита на демокрацията .Заедно пиха и ядоха. Турция ще я изключат от НАТО кога цъфнат налъмите. След една две седмици ще отчетат че Ердоган спазва законите и демократичните процедури. Е сега някоя и друга резната глава ,някой и друг осъдени несправедлива не се броят. Важното ще бъде че НАТО заедно с Турция ще пази ДЕМОКРАЦИЯТА.

138

Анонимен

преди 7 години

руските *** получиха нови опорни точки. Сега Ердоган вече е "добрия". Су-то бе удобно забравено.

137

Анонимен

преди 7 години

само че турция ще я сгазят 2-3 съседни арабски страни, даже без армия, а само с бежанци. единствената надежда е да не влязат в конфликт с иран, след като си позатоплиха отношенията с израел, и не са открито скарани с русия. отделно са и кюрдите, с които ердоган успя да се скара. идват наистина тежки времена и начело на държавата им вместо да стои някой с мозък, стои ислямист, който успява да се скара с всички за най-дребни неща. пълна психопатщина.

136

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХ ДРЕМЕ МУ НА ЕРДОГАН ЗА НАТО И ЕС!!!!! АРМИЯТА МУ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА В ЕВРОПА СЛЕД РУСКАТА, ТАКА ЧЕ НАТО ГУБИ АКО ТУРЦИЯ ГО НАПУСНЕ, А НЕ ТУРЦИЯ!

135

Анонимен

преди 7 години

идват гадни времена; британците, като световни спецове по гео-политика и дипломация, го разбраха първи и затварят границите си. в момента тече зверска експанзия от арабския свят към европа, с първа мишена - светска турция. ако продължи с ердоган, той самият рано или късно ще трябва да направи последния тежък избор - с азия или с европа. и оттам ще стане зле, каквото и да реши. военният преврат в момента е една дребна грижа.

134

Ala_Bala

преди 7 години

Просто и ясно: Ердоган изигра всички. По страстта към властта може да му съперничи само Сталин. Турция от влизането си ЕС само ще загуби. От НАТО няма да излезе сама, но и няма да я изгонят. Ердоган е диктатор, но ще остане на власт, защото иначе ше се получи като Ирак, Либия и други подобни страни.

133

Чърчил

преди 7 години

то едно НАТО то пък един ЕС