9

Американ

преди 7 години

'баси тъпия анализ!?"Причините, които ...... кръстоносните походи между 11 и 15 век" - пълна глупост!"има устойчиво светска култура, отделяща религията от обществения живот" -- особено напоследък.. имала е някога, преди 20+++ години.."Джихадисткият проблем на Ница е още по-изненадващ" -- за маломниците е изнендаващ; иначе е закономерен.Всичко идва от глупостта, наречена мултикултурализъм.

8

Анонимен

преди 7 години

Франция е застрашена защото на срещата на НАТО в Полша, Оланд заяви, че Русия не е нито враг, нито заплаха. Погледнете другата супер застрашена страна - Турция. Ердоган не приема заповеди от САЩ, иска да го играе супер сила. И ето атентати плюс опит за преврат. Големия брат води битка на живот и смърт с Русия, а съюзниците му шикалкавят, е това не му харесва хич.

7

Анонимен

преди 7 години

Вика пазачите на полята около Коиловци за консултанти.

6

Анонимен

преди 7 години

Глупости са тва. Франция е застрашена от това, че 10% от населението й е мюсюлманско. Това е държава в държавата на практика.

5

Анонимен

преди 7 години

В реакцията си след атаката в Ница президентът Франсоа Оланд се закани да засили въздушни удари и операциите на специалните части срещу Идил и да обучава кюрдски и иракски правителствени сили. След парижките атентати слизняка Ольонд отправяше същите закани, но на практика не направи нищо срещу терористите.

4

Анонимен

преди 7 години

Как какво, това, че търпят исляма.А всички знаем колко опасно и извратено нещо е тази "религия".

3

Анонимен

преди 7 години

"Какво прави Франция най-застрашена от тероризма?"-Как какво прави националния и отбор по футбол заприлича на африкански ЕдИ Над Десетте малки НЕГЪРЧЕТА по книгата чичо томовата колиба.

2

Анонимен

преди 7 години

"Какво прави Франция най-застрашена от тероризма?"Интеграцията.

1

Анонимен

преди 7 години

Миризливото френско сирене, вонята на което се носи чак до Близкия Изток. Дразнят се хората. И френските вина и ликьори ги дразнят, защото им забраняват да пият.