34

Анонимен

преди 7 години

Че е инсценировка е очевидно, как иначе войници ще оставят тълпа да ги обезоръжи, а няма да гръмнат няколко и всички да се разбягат.Как 2 Ф-16 са държали самолета на Ердоган на прицел, пък не са го свалили. Как е хванат, пък пуснат шефа на генералния щаб. Най-малкото щяха да го държат като заложник. Как невъоръжени съдии ще извършат преврат. Това само тоя Гьокче може да го фантазира.Как в правова държава ще арестуваш 3000 съдии и прокурори. Как, като искаш да овладееш и правосъдието и дабеси

33

Защо

преди 7 години

Защо т.н. преврат н успя?-Защото Ердоган сам си го организира. Защо арестите се реализираха толкова бързо за много голям брой организатори?-Защото списъците бяха подготвени предварително. Защо България трябва да се притеснява?-Защото са потъпкани и забравени заветите на Кемал Ататюрк и в Турция се ислямизира самата държава и политика. Защо режимът на Ердоган е опасен?-Защото става все по авторитарен, непредсказуем и все по-безнаказан!

32

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше се случил този т.нар. преврат, щяха да имат сериозни проблеми с арестите на съдии и прокурори. Сега са като стадо подивели бизони. Измитат всичко, което се счита за неудобно на новия султан. И всички мълчат гузно. Къде се покри първата приятелка на Ердоган - баба Меркел? Ще си слага ли официално фередже в знак на почит и уважение към султан Ердоган? Във всеки случай победи диващината. Демокрацията ще трябва да почака други времена.

31

Анонимен

преди 7 години

До и те такаИли не смята да се прибира

30

Анонимен

преди 7 години

Те и те в Турция не знаят кой е най-терорист от всички. Този театър го гледаме от години. Спомням си как самообесиха една британска журналистка от ВВС на летището. Хубава работа, ама турска...

29

Хан Крум

преди 7 години

За Ер.лай.ня.н нищож още не е свършило. Срещу оловото няма имунизация. Обаче и параноята, която го е обзела също е супер наказание. Да си постоянно под напрежение и да не можеш да спиш щото те е страх да пиеш вода, да ядеш храна щото съвременните отрови не се хващат, да те е страх да си запалиш лампата щото може да те облъчи, да не би да пиеш чай с полоний, да падне самолетът ти, да откажат спирачките или най тривиално охраната ти да те застреля - страхът от смърта е по страшен от самата смърт.

28

Наблюдател

преди 7 години

"Победи демокрацията, категоричен бе дипломатът" - Това очевидно е последния и най-актуален турски виц!

27

Василев

преди 7 години

Както казва оня селянин Картър, Реджеп Ердуган е Босфорският Тарантино.Агент Холивуд, МИТ!!!

26

Василев

преди 7 години

Този турски селянин хубаво си призна, че арестите са били планирани, защо не си каза, че и превратът СЪЩО Е ПЛАНИРАН?!Агент Кемал, МОСАД!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Арестите били планирани, каза пашата. Ашколсун ефенди , ние кво говорихме до сега бе , фес. И не само арестите бяха планирани , и преврата беше планиран от същите хора. Само убийствата не бяха , ама с вашият народ , крещяш аллах акбар , без жертви нестава , щото са диваци. При вас всичкото е око за око. Колко съм щастлив за вас , и за нас че гледаме сеира на български , а не в оригинал. Благодаря Царю Освободител. Ердоган колкото и да крещи аллах акбар , накрая християнската ръка ще целува.

24

г1

преди 7 години

тоя май не е от най-умните

23

Достан Местаноглу

преди 7 години

Гьокче, Гьокче! Кои бият, наште ли?

22

Анонимен

преди 7 години

Арестите планувани както и преврата

21

Цеко

преди 7 години

yйoвe такива!

20

Анонимен

преди 7 години

Този неуспял или дирижирано неуспял преврат идва да покаже че нещо в политиката на Ердоган куца....не е наред.....Военните са се намесвали когато има курс на ислямизация....на отклоняване от светските ценности завещани от Ататюрк....Така че ако не се промени нещо към по демократично няма да е последният.Сега народа го защити но не се знае следващия път как ще задуха вятърът....

19

Анонимен

преди 7 години

До сигурно"ТОЗИ ТРЯБВА ДА Е ПЕРСОНА НОН ГРАТА ВЕДНАГА !!"---ХА! БАНКЯНСКИЯТ ТИКВУН ГО КАНИ НА ЗАСЕДАНИЕ НА СПЕЦСЛУЖБИТЕ, ВИЕ КАЗВАТЕ "ПЕРСОНА НОН ГРАТА"! НАКЪДЕ ОТИВАМЕ!? ИЛИ ПО-СКОРО ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА РОДООТСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ !!ПОЗОР!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ква демокрация, кви пет лева? Така ли се спасява демокрация - С публични кланета?

17

Анонимен

преди 7 години

"Посланик Гьокче: Арестите на съдии в Турция планувани " - преди месеци . Само преврат ни трябва- мио да си спретнем преврат.

16

§§§

преди 7 години

А нашият посланик - сбабичосаното Наде - появи ли се най-сетне и тя да каже какво мисли по въпроса, или още се смушва някъде?

15

Анонимен

преди 7 години

Нахалник ***! Той не благодари, а похвали за изразената позиция нашите мижитурки! В един момент сащиса водещият Виткур Николов като поиска от него да изяви радостта си от потушаването на метежа в Турция.