32

Краваря

преди 7 години

Много коментиращи, много нещо - то не е защото Ердоган е много добър човек това, че се казва, че война с насилие не се постига. Не, че е в защита на Ердоган, а е защото такива нестабилности пораждат само проблеми, всеки неуравновесен тип ще си помисли, че може да коли и беси на свобода, затова не е ОК да има войни и конфликти. А че Ердоган трябва да бъде махнат от поста на президент е повече от ясно, не е това начинът обаче...

31

МИМИ

преди 7 години

То в България няма закони, има анархия. Ако има някакви закони, то те не се спазват. Не разбирам за какво говори БОЙКО какви закони , за какво спазване?????????????

30

Анонимен

преди 7 години

простотията ражда простотия

29

BUMBETO

преди 7 години

AZ BIX GO POZDRAVIL S EDIN SPOMEN OT MOETO DETSTVO DETO EDNA POCHETNA JENA PRAVI SNIMKI S SKENER PO ONOVA VREME NA ZLATNATA KALYASKA !!!

28

Анонимен

преди 7 години

До ГрамНАТО в блиските години ще играе роля на платена охранителна фирма. Може да ви се вижда налудничево и смешно, но това ще стане. Която държава има пари ще си плати на НАТО да я пази. НАТО днес харчи много пари взети от арабите. Утре черното "злато" нефт ще бъде заменено и арабите ще трябва да работят за хляба. След като свърши безумния втори мандат на Обама нещата с мюсюлманите ще ескалират високо и ще паднат много ниско. Не съм гадател но това което има да става ще стане.

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакъв преврат!? Това беше театър с жертви инсцениран от ислямиста диктатор кандидат султан Ердоган. Той удари два заека с един куршум1. Провери до колко народа му е готов да бъде ислямски.2. За няколко часа уволни над 4700 съдии на които им липсва ислямско мислене.3. Арестува генерали и военни на които липсва ислямско мислене.Без този театър той едва ли щеше така бързо да постигне желаните от него резултати.

26

Грам

преди 7 години

До Анонимен 28Донякъде сте прав, ама САЩ имат един мощен съюзник по тия стратегически земи, единствената мюсюлманска държава в НАТО и каквито и игри да играят, докато Ердоган е предан на НАТО, те няма да се откажат от него. Разчитат на стратегическия плацдарм в Мала Азия, разчитат на базата Инджирлик. Лесно могат да им се изплъзнат при една гражданска война. Щатите демокрация не ги интересува.Вярно, Ердоган заигра някаква много сложна любов-омраза с Русия, но то е ориенталска изврътливост.

25

четящ между редовете

преди 7 години

Демек - колкото и да сте зле, не се опитвайте да ме свалите с бунт, това е много лошо ;)

24

dada

преди 7 години

Ертикван !

23

невидим

преди 7 години

а твоето внуче дали е чело изобщо нещо и дали изобщо може да чете.и ако може го закърми с трудовете на великите ви вождове ,ленин ,сталин ,карл маркс и т. н.

22

Анонимен

преди 7 години

всичко е пари,животът на раята няма значение

21

Анонимен

преди 7 години

Един преврат е неуспешен, ако армията остане лоялна на властта, а не на превратаджиите. Няма случай в световната история полицията да е победила армията. Явно това е пърформанс, ясно с каква цел. Между другото, не ЕС и извънземните ликвидираха армията. За презастраховка, няКОЙ направи полицаите 44 хил., а войниците 4 хил. Алоууу...

20

Анонимен

преди 7 години

Боко този врат това ли творение роди.Венету ,Венету.

19

Анонимен

преди 7 години

Внучето на ББ разлиства единствената книга ,която е чел дядо му-за Винету.-Мамо, защо на всяка страница са надраскани петолъчки?-Ами на дядо ти само това му е в главата

18

Анонимен

преди 7 години

интеуект ... сексапил

17

Ами ...

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Представи си граничим с Турция.

16

Дай друг

преди 7 години

До Анонимен 17Съгласна съм, ама трябва да предложиш друг и то подходящ за положението. Помниш ли как Станишев се извинява и гушка с Местан? Как Царя сглоби правителство с петолъчка, корона и фес?За СДС да не ровим, те създадоха ДПС-то.Воленчо вика против турците, докато му наредят да ги прегърне.ВМРО са същите лицемерно патриоти и поставеници.Та намери го тоя честен, доблестен, интелегентен, образован и да не слага турците да управляват България. Бойко и аз го не любя.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Гледам нашите политици и скъпоплатените телевизии с Турция стават, с Турция лягат.Какво ни интересува нас Турция ?!Нямаме ли си достатъчно наши проблеми, че да мислим и тези на турците ?!

14

Грам

преди 7 години

До АнонименАмериканците също подкрепиха Ердоган, и винаги са го подкрепяли. Стига сте гризали цървулите на Бойко. И аз не го любя заради масовата корупция, но по отношение на турците е единственият наш политик, който се противопостави на ДПС. А за преврата реагира правилно, какво искате да каже или да направи?

13

МВ

преди 7 години

Ееее Бате Бойко, стига с тоя рефрен. Няма да възраждаме хипарското движение. Този филм сме го гледали.