125

Анонимен

преди 7 години

Турция е, или беше много различна. Европейската и част рязко се различаваше, както по култура и манталитет, така и по образование. Последните години голями маси хора се преместиха от Анадола в Истамбул и го промениха. С потушаването на този глупав пуч, това се циментирва напълно. При Ердоган икономиката временно дръпна, но азятщината влезе в Европа. Ще чакаме там путинизация и поредната провалена държава с милионите бежанци. Господ да ни е на помощ!!!

124

европейка

преди 7 години

Тези европейски политици луди ли са, що ли, география учили ли са ?!? Как така Турция в Европейския съюз ? Погледнете картата. На практика географски Турция не е в Европа. Ми да започнат преговори с Чили, Самоа, Мадагаскар, Гана..... сигурно ще има желаещи...... Както Австралия за Евровизия, например - очаквало се догодина и от о-ви Фуджи да се включат.

123

Пропаганда

преди 7 години

До Анонимен 211Едва ли са толкова масово радостни от побоища, арести и убийства. Показват ни агитки.

122

а

преди 7 години

и овците като гледам го удрят на национализъм и още малко сами ще си сложат каишките на врата:)) а този "президент" диктатор ли ше става сега ко ше праи? и османската империя ли ще възкресява...може би това е началото на халифата:)))

121

Анонимен

преди 7 години

На това му се вика взимане на тоталната власт от жалкия народ.

120

ASD

преди 7 години

От отдавна не бях чел толкова голяма ГЛУПОСТ.1.След неуспешния преврат Турция стана по-силна и по-сплотена. Всякакви западни блянове за смяна на Ердоган угаснаха.2. След като САЩ се провалиха с организирането на цветна революция на площад Трахир миналата година, тази година се пробваха с военен преврат. Вероятно е следващата да се пробват да предизвикат гражданска война с кюрдите.3 ИД няма какво да се радва, защото се очаква сближение на Русия с Турция и ИД ще бъде потърпевша от това.

119

Додо

преди 7 години

Последно, Турция в Европа ли е?!

118

Левски

преди 7 години

Като сменихме султана с руския цар ко тана? По-лошо. За чиста и свята Република!

117

Стоян

преди 7 години

Не купувайте турски стоки, колкото и да са изгодни. Не на Ердоганския халифат. Да подкрепим кемалистите и кюрдските пешмерги в започналата вече гражданска война в измислената държава Турция.

116

Анонимен

преди 7 години

Те, Ердоган и Путин имаха някаква среща. Май това ще да са се наговорили. Язък за войничетата.

115

Анонимен

преди 7 години

Тая на снимката що не си легне и да изпъчи циците за размачкване и да си прави кефа после кафенца и молчета ами се занимава с глупости.

114

AWO

преди 7 години

Абе тази на снимката отпреде, защо не е с фередже. Много разговорно го дава. Да не и се страни после?

113

Дуранди

преди 7 години

До АнонименМожеш да ги намериш в Поморие, Влас, Търново и селата около им, но ако искаш да ги видиш накуп, опитайте инвазия срещу България.Само да те светна че около 15 000 още са в Крим и чакат сигнал. Забравете завинаги за България или ще ви издавим в морето на Мармарис.

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 210Абе не знам дали Русия се разпада ама *** също казваше че оная и работа се разпадаслед 2 часа БАМКАНЕ!

111

Анонимен

преди 7 години

До всички които:-Се гордеят че са турци!-Величаят Туркия!-Славят турската "демокрация"Шъ ви замоля да сЪ ориентирате към турски интернет сайтове, да хващате пътя за Туркия илида вървите на майната си.Вие НЯМАТЕ рабора ТУК!!!Падишаха Ердоган е на Босфора.Тук е Европа!

110

Анонимен

преди 7 години

А Путин християнин ли е?С другия диктатор Ердоган пак станаха първи приятели.

109

Дуранди

преди 7 години

До Лъвско Сърце__Господ си знае работата, всяко посегателство срещу християните е посегателство срещу него, не случайно турците се раждат деформирани - църни с криви глави и къси крака

108

Анонимен

преди 7 години

До РазградПо-голяма свобода от БЪЛГАРИЯ няма. Направо свободия. Отиди в Турция да видиш какво е. Има да ревеш.

107

Дуранди

преди 7 години

До човек от народаНе се притеснявай, Императорът изпрати 5000 вежливи зелени човечета да бранят България от диви талибанци и озверели османисти!

106

човек от народа

преди 7 години

Турция премина повратната точка - премина от светска към ислямистка държава(неоосманска). Ха сега познайте кой граничи с нея, кой няма армия, ни оръжие да се защити като тръгнат ордите ?