10

Мънго Джери

преди 7 години

Виждате ли всичките тези думи по-горе ? Абсолютно нищо незначат! Няма го името на веригата - т.е. това са думи без смисъл! Като информация това е кръгла 0!

9

Тишо

преди 7 години

Това се казва глоба. Търговският директор на Техномаркет със сигурност ще бъде уволнен за това, че е нанесъл щети за ЦЕЛИ 1000лв. Друго е да си директор на Фолксваген. Тях ги съдят за скромната сума от само 15 милярда долара за това, че са лъгали за количеството вредни емисии...

8

Nona

преди 7 години

В Зора вече са изравнени цените,поне преди 3-4 месеца цената на телевизор онлай и тази в магазина бяха еднакви

7

Анонимен

преди 7 години

1000 лева глоба? Да не са подарили на комисията един телевизор и всеки откъде е?

6

Анонимен

преди 7 години

Деий, направо са ги разцепили с тази глоба.

5

Анонимен

преди 7 години

става въпрос за Техномаркет... поне така пише в решението на съда ;)

4

Shark

преди 7 години

Извинявам се, става въпрос за ТЕХНОМАРКЕТ. Напишете в Гугъл "КЗП глоби верига за техника с 1000 лева за нелоялна практика" и ще ви излезе паблукация от друг сайт, който няма да назова защото ще ме изтрият. Но там пише - ТЕХНОМАРКЕТ. Затова се извинявам на ЗОРА, но все пак и те го правят и аз съм бил потърпевш от тях, затова ги заподозрях.

3

ИМЕ

преди 7 години

Кажете име .Демокрацията и Конституцията задължават да сме информирани .Информацията е Право гарантирана от Конституцията .Ако бяхме в Русия потребителите щяха да взривят социалните мрежи да се пазим от Измамниците .

2

Shark

преди 7 години

Имам подозрения че става въпрос за "ЗОРА". И преди съм хващал разлики в цените на продукти в сайта и в магазина. Преди година си харесах от лаптоп на промоция, но като отидох в магазина цената на същия беше по-висока. Оказа се че цената в сайта е само за онлайн пазаруване, но никъде не беше упоменато, затова вдигнах скандал и ми дадоха лаптопа на по-ниската цена. Иначе щях да направя оплакване в КЗП. Затова подозирам че са те, явно тази практика продължава.

1

Анонимен

преди 7 години

Кажете коя е . Защо пак анонимно говорите.