25

Анонимен

преди 7 години

Какво ли още трябва да стане, та да си стоим в България. Наясно сме, че войната е в ход, че съвсем близо до нас, а се държим така, сякаш всичко е на уж - и терористите, и войната, и въната от мигранти. Виждате, че турците идват у нас на курорт - вие какво търсите в Турция? Ама било ужас, няма приятна война. Войната в реалността не като войната в компютърните игри - няма не само вода за бебетата, лее се много кръв и смъртта е на милиметри.

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПо-добре е да се понаучи предисторията и причините за днешното поведение на кюрдите и палестинците.

23

Анонимен

преди 7 години

72 националности живеят в Турция тоест Турци и 71 други , не е лесно всички по един покрив а и Кюрдите от край време не се спряха с тероризма си

22

АБОРИГЕН

преди 7 години

До Анонимен 11 И ДА СЕ ВЪРНАТ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В ЗЕМИТЕ НА Д Е Д И Т Е С И !

21

Р.Т.

преди 7 години

До ЦК на БКПТранзитно преминаващи през летището

20

От Германия.

преди 7 години

Браво на тези "хора" ! Войниците от танковете не искали да стрелят срещу цивилни хора, затова същите цивилни "хора" с "голи ръце" отворили танковете, изкарали войниците и им отрезали главите. Хайде молим ви се ! Не ни занимавайте с глупости ! Оставете ги да се оправят и да се молим на Бог дано Америка не се намеси при тия диви хора. Да си избират султан ако искат и султанка, Исямисти.Турция е хубава страна, но жалко за народа че е толкова див и примитивен.

19

ЦК на БКП

преди 7 години

Чий го дирите в Турция на почивка след поредицата атентати ? Ина кого и от какво се оплаквате ? Почивката си е личен избор,какво ви е виновна държавата !!!

18

Идиоти

преди 7 години

Който отива в Турция по това време на почивка е любител на силните усещания. Които взема и децата със себе си на този почивка не е наред с главата. Евтинко ли беше. а? На ви евтинко.

17

Елена Андреева

преди 7 години

Възможно ли е да формулирате по - глупаво, идиотско и безсмислено заглавие Днес.бг? Не се ли замисляте за престъпното унижение към интелигентните български читатели, които очакват качествена журналистика. За кого е предназначено това заглавие? За прослойката от неграмотни и неучещи хора, които благодарение на заглавия като Вашето остават с убеждението, че незаслужават уважение както като качество на информацията, така и по отношение на изключително обидния език и тон на съобщената новина.Срамно

16

Су 34

преди 7 години

ВЕЧЕ СА АРЕСТУВАНИ НАД 10 000 ЧОВЕКА, АРЕСТИТЕ И ЛИНЧОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ,ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГИ ЗАТРИЯТ ДО 9-ТО КОЛЯНО :)----------До девето коляно означава да избиеш милиони! Моля, те викни ме да съм там да гледам как се самоизбивате - турци да се самоизбиват, едно голямо шоу и празник за всички хора по света!!

15

Су 34

преди 7 години

ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ОБЕСЕНИ :)ЕРДОГАН ОБЕЩА, А ЩОМ ТОЙ Е ОБЕЩАЛ, И МАЙКА ТЕРЕЗА НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ :)))))ИМА 160 ЖЕРТВИ,-------Идеално, но тогава ще отмъстят техните роднини. Също като в кюрдският случай.

14

Су 34

преди 7 години

Турците не само отмъстителни - те са официално признати за нация военнопрестъпници от Бундестагът на Германия по повод Арменският Геноцид преди два месеца.

13

Анонимен

преди 7 години

Наистина българите не са така отмъстителни и като цяло сме с добри сърца.Турците като цяло са злобни, долни и отмъстителни, затова са и така жестоки :(А тия дето заклаха предалото се войниче, дали ще ги съди някой??

12

АНАЛИЗ

преди 7 години

Един коментар на Тома Томов ме учуди - бившите Колонии на Великите Сили си отмъщават с атентата в Ница .'Защо един български терорист няма , да си отмъсти за 500 години робство ?Ще ви кажа моето мнение - Исляма и Аллах проповядват да се убиват Хора .Да се убиват бременни жени за да се вадят от утробите децата им .

11

Су 34

преди 7 години

ГЪРЦИЯ ВРЪЩА ИЗБЯГАЛИТЕ 8 ПРЕДАТЕЛЯ НА ТУРЦИЯ,КАК ИНАЧЕ,---------Ми, естествено че шти ги върнат нали после гърците ще разчитат същите хора да получат амнистия и пак да направят преврат.

10

Анонимен

преди 7 години

"ХА НЕ ИМ ГИ ДАТАТ, ХА ТУРЦИТЕ ОТИДАТ В ГЪРЦИЯ ДА СИ ГИ ВЗЕМА :)"И след малко гледаш - азиатската ви държава са я наскакали ракетки от всички посоки, разпадате се като Сирия на безброй държавки и ви умира въшливия бизнес със ИД, половината турци - наредени за български лични карти, че да избягат от там...Въобще - цъфнали сте и сте вързали - движите се 5-10 века назад във времето. Ама важното е да си вярвате, че иначе трябва да се самоубивате от срам...

9

цирк

преди 7 години

В Ница защо не можаха един камион да спрат Тук спряли танкове с голи ръцеЦирк Ердоган

8

muncho

преди 7 години

"...Казаха, че военните не са добри хора, искат да правят безредици, но хората са успели с голи ръце да блокират танковете, извадили са войниците отвътре и са успели да потушат тоя бунт."Щом тези, които дълги години поддържаха светския характер на турската държава вече не са "добри хора" и хората скандират "аллах акбар" вече може да сме свидетели на прорелигиозния елемент на развитие на Турция.

7

Анонимен

преди 7 години

Аре стига ни занимавахте с тия анадолски диваци и ска.паната им ши.бана държава, а?!

6

Анонимен

преди 7 години

"...но хората са успели с голи ръце да блокират танковете..."Също така народът е убил с гол г.ъ.з много таралежи-бунтовници.