32

сссссссссссссссссссс

преди 7 години

Просто арабухите си мислят че войната от хиляди години която се води между две религии ще надделее да ама не искат цял свят да е забулен няма как да стане един не удари в сърцето на ИД всички само говорят и казват ние убихме еди си колко човека еди си какво направихме никой не каза хванахме ги на късо няма да съществуват знаете ли смешното е че немогат да намерят определени хора а в същото време ако муха прелети ще я засекат на хиляди километри !!Болни мозъци оправляват светът !!!

31

Анонимен

преди 7 години

Не всички бежанци са терористи но всички терористи са били бежанци

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32Ти четеш???О небеса............... поредният ненормалник научил буквите ама нищо не вдяващ от смисъла на текста.

29

Анонимен

преди 7 години

"Казньов обясни още, че терористът от Ница, който Ислямска държава обяви за свой боец в събота, се е радикализирал изключително бързоТова "изключително бързо радикализиране" ми казва че тоя не е бил никакъв терорист и понеже не могат да намерят данни за радикализацията му я определят като "изключително бърза".Мисля си че този е имал връзка с ИД колкото и пинглините от Южният полюс.

28

халиф на ЗХЕ

преди 7 години

франция ще е част от западноевропейският халифат еврабия - ЗХЕ. страните от бившия сив плюс гърция ще се съхранят от ислямизацията.

27

Кратун

преди 7 години

Граждански отряди има там, където властта не се страхува от хората. В БГ политиците от комунистическо време насам треперят от мисълта за граждански отряди и либерализиране на оръжейния режим. Какво пречи ловното оръжие да е на лек режим? Това оръжие, което не е нито далекобойно, нито скорострелно нито с висока пробивна сила, но достатъчно за защита от крадци!

26

Койчо

преди 7 години

Така значи, а? Когато Динко и Перата сформираха наши граждански отряди да спират ислямските нашественици от влизане в Отечеството, това беше престъпление по стандартите на БХК и ги заведоха на съд с криминални обвинения! А когато сега французите го правят, отрядите са някакси хубави и "европейски"!!! Ето заради тази галимация с двойните стандарти народа български намрази ЕС! Пфу!

25

Един българин

преди 7 години

До: номер 30 (Европеец, горд!)Не виждаш ли че тия избиват наред кого сварят? И християни и мюсюлмани, а бих казал най-вече такива като нас които са, да не кажем атеисти, но хора които изобщо не ги интересуват никакви религии?Ислямът е просто предтекст, основа на която да градят някаква измислена тяхна идеология с която да привличат заблудени овци! Трябва да се разбие тази пропаганда, тази идеология привличаща предимно неуравновесени млади хора.

24

Анонимен

преди 7 години

Наскоро започнаха да се прокрадват мнения, че само с бомби ракети и артилерия срещу крепостите на Ислямска Държава в арабския свят няма да бъдат унищожени така наречените "ислямисти".Трябва да се води кибервойна, да се конфискуват финансовите им източници а най-вече да се пресече тяхната пропаганда особено в интернет. Много бързо се бил радикализирал ли?Това какво говори? Утре може някой луд който е нямал нищо общо с исляма да се "вдъхнови" от тези и да реши да изтрепе маса народ.

23

Европеец, горд!

преди 7 години

Исляма е религия на мира!

22

маке

преди 7 години

вие се майтапите ама ся майдана се премести в Ереван и там има някъв си въоръжен превратслед посещение на господа от "Пенсилвания"

21

Анонимен

преди 7 години

След като някои лидери решиха да правят един огромен етнически компот от Европа, няма какво да се оплакват. Продължавайте да им казвате, "ама не така", "така не се прави", "моля другарко, Хасан ме обижда".

20

Анонимен

преди 7 години

Вие си мислите,че става въпрос за френските,немските и т.н политици,включително и "нашите".Разберете едно нещо - всички тези политици и особено "управляващите",не са национални.Всички те,пог една или друга форма са поставени от задкулисни наднационални структури,под ционистки похлупак и изпълняват техните заповеди.Ето защо ви се виждат така очудващо нелогични и даже антинационални техните действия!Помислете върху това,а не се напъвайте да търсите логика в постъпките им!!!

19

Shark

преди 7 години

Скоро ще започне на живо "Властелинът на пръстените". Не знам само дали ще се намерят няколко смели полуръста да спасят човечеството от ***.

18

Анонимен

преди 7 години

Това с гражданските отряди ми прилича на безсилие на властите. Иначе - очевидно по отношение на всеки мюсюлманин може да съществува подозрение. Дори и благият ви съсед, който от десетилетия живее в държавата може в един момент да се превърне в безмилоствн атентатор.

17

Анонимен

преди 7 години

Защо няма попадения по стъклото на шофьора? Защо са му повярвали, че кара сладолед? Защо са го оставили да чака часове на крайбрежната алея? Доброволческите отряди са изключително полезна форма за справяне с терористи, битова престъпност, наркотици и гонки. Обезсилват схемите на корумпираните от поиция, спецслужби и разследване. Защо ли нашите власти са против такива отряди да помагат срещу нелегалните пришълци п рез границата ни? Нали и Меркел заяви, че терористи проникват с бежанския поток!

16

Schutzstaffel

преди 7 години

Идва нашето време. Organisation der Ehemaligen SS Angehorigen. ODESSA.

15

Анонимен

преди 7 години

Френските власти призовават гражданите да мобилизират отряди. Нашите като чуят за граждански отряди им причернява пред очите.

14

Анонимен

преди 7 години

СРЕЩУ ТЕРОРИСТИТЕ ОЗНАЧАВА, СРЕЩУ ИМИГРАНТИТЕ, ДОРИ И ОТ 9то КОЛЯНО ДА СА ТЕ ! ТОВА Е ФАКТ

13

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството,че ислямистите нарочно карат европейците да се събудят. Но еврапейците нещят е нещят. Тегави са тези европейци ей. Най- накрая на ислямистите ще вземе да им писне и сами ще се откажат.