19

Анонимен

преди 7 години

До балък 21Напротив, главанак, започва обработката на баламите като теб че е терорист а не е обикновен изтрещелник каквито почти всяка седмица вземат пушките в САЩ и изибиват 20-30 човека ''за добро утро''.

18

балък

преди 7 години

Започва толерастка психологическа обработка на балъците, че тай не е терорист а е жертва на западната цивилизация.

17

22

преди 7 години

До Анонимен 20''Той имаше седем братя и три сестри, но само той беше болен. Вземаше много наркотици и пиеше всичко, което му попадне, макар да съзнаваше, че е психично болен", казва Амими. Според него, бившата му съпруга знаела, че е болен.''Това как ти звучи бе празноглавец смотан?!На "вторият етаж" при теб има само ...........тишина и въздух!

16

Румбо

преди 7 години

Не повече полиция,а по-малко тарамбуки е решението!А окончателно може да се преодолее проблема с една нова,общоевропейска Реконкиста!Който не се откаже от исляма-обратно в дупката,от която е изпълзял!За тая дивашка религия няма място в Европа!Естествено,по време на тоя процес ще има засилване на терористичната активност,но жертвите ще бъдат само десетки хиляди,докато ако не бъде спрян исляма в Европа ще загинат десетки милиони и то бели хора!!!!Война ще има,помирение вече не е възможно!

15

Анонимен

преди 7 години

Добре едно не разбирам защо всички станаха махленски клюкарки.При нас човек като се напие и вика на бул."Черни Връх" и полицията дойде и го видяха че е пиян нищо не му направиха.Съседът в трезво състояние си тряска врата и пак не е с отклонения....Не знаят кое е вход и изход на метростанциите.Не стоят от страни на вратите на вагоните когато влакът е спрял.Вчера колездач се излага на "Симеоноско шосе" да кара по тротоара при празна улица и то в посока обратна на движението.Май се гледате другаде.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСравнението между двата инцидента е дебилско. Някой пое ли отговорност за този инцидент, за който ти говориш? Виновника опита ли се да бяга от местопрестъплението, стреляйки безразборно по хората? 2 гънки на втория етаж имаш ли?

13

Теодора

преди 7 години

Психологически или психически......Или екстремистки проблеми.

12

Анонимен

преди 7 години

Абе пишман разбирачите, а защо не обявиха за терорист оня ненормалник от Стрелбище койтосе беше качил в колата си и тръгнал да се самоубива ама не мирно и тихо ами се блъсна челно в един автобус с хора на пътя за Калотина.Автобуса е изгорял за минути и е чудо че няма жертви.И той ли е терорист?Може ама .........друг път.Тзакива случаи ще стават ЕЖЕДНЕВИЕ!!Това че не го разбирате няма да промени ситуацията.Плебса ИЗПУШВА и става много агресивен.Тази тенденция я наблюдавам от 1995-98.

11

Ddd

преди 7 години

Брей, ми то момчето не било виновно бе, имало си проблеми. Виновни са тези дето без предупреждение изкачат пред камиона и не му оставят никакъв избор. Ми я дай да подпомогнем семейството му финансово, че разбрах че има брат и сестра. Те могат да довършат започнатото от него.

10

Анонимен

преди 7 години

Гневен, агресивен, нервен, а пък чакал търпеливо 9 часа в камиона. Обаче пък филмът "Полицаят от Сен Тропе" не е художествена измислица. Истина е. Да кара уж сладолед, с ТИР, насред тълпи хора и реална опасност от атентат, и полицията да го пусне ... това си полицейски гаф

9

Анонимен

преди 7 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ДАДЕМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА:"ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ПО СВЕТА ИМАТ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ,ВОДЕЩИ ЧОВЕКА ДО УБИЙСТВО,САМОУБИЙСТВО И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРЕСТЪПНОСТ"?! НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ"ИЗТЪРКАНО"ОБЯСНЕНИЕТО/оправданието/"ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ"/заболявания/И КАКВО СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА "ЛЕЧЕНИЕ"НА ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?! А ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?! НЕ СЕ ЛИ ПРИКРИВАТ ЗАД ТОВА"ОБЯСНЕНИЕ" ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ЧОВЕШКОТО САМОУНИЩОЖЕНИЕ И КОЙ РУШИ ПСИХИКАТА НИ?! ОТГОВОРЪТ Е ЕДИНВРАГЪТ! АМИН!

8

Анонимен

преди 7 години

Аз още веднага след като стана и се обзаложих, че ще го изкарат психо, единак, с проблеми и т.н. Само и само да не кажат истината. Също като афганистанеца в Америка, дето го изкараха, че основният му мотив да изтрепе 50 човека бил хомофобия, а не ислямска дивотия.

7

Анонимен

преди 7 години

Психологически проблеми... Език мой, не са ли проблемите психически?

6

Анонимен

преди 7 години

84 заганали, а той преживял нервен срив. Ами ако не беше... Що не пробва някой нормален или трениран в специалните части да направи нещо подобно, да го видим колко ще успее.

5

Нервен срив,

преди 7 години

в точното място на точното време,ааааиде бееее

4

Анонимен

преди 7 години

В Ница "атентатът" би спретнат :)

3

Анонимен

преди 7 години

"Атентаторът от Ница имал психологически проблеми".. тия откриха топлата вода, че той ако е нямал такива проблеми би ли направил такова нещо.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя в Ница не е никаквъв терорист а обикновен НЕНОРМАЛНИК с каквито е пълно в Бг.Това са тези които скачат от балконите, ппалят се, хвърлят се под влаковете и т.н.просто *** са страхливи но рано или късно ще започнат и те да ги вършат същите.И всичко това е защото лудите НЕ СА В ЛУДНИЦАТА където им е мястото.Защо в соца нямаше луди ??Ами бяха си на мястото, В ЛУДНИЦАТА въдворени и няма "не искам" и "недей".

1

Анонимен

преди 7 години

Сссстига бееее