64

Влади

преди 7 години

Сега ще изкажа еретична мисъл: дано Турция да върне смъртното наказание, за да може да се създаде прецедент и у нас да се върне! Колко убийци и изнасилвачи у нас просто плачат за смъртна присъда. Особено, ония "препечените".

63

Анонимен

преди 7 години

Изглежда , че една от целите на този театър е смъртното наказание. Както и много други завоевания на "демокрацията". Тепърва ще видим.

62

Анонимен

преди 7 години

Ердоганчо си прави циркове, ***, нещо се опитва да имитира путин. Пробва простия народ до колко го подкрепят и ся му се отвори шанс да промени конституцията и да превърне туркиа в президентска република. Откакто е на власт само това му е в тиквата как да промени конституцията в своя полза

61

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ламти за абсолютна власт и използва всякви методи. Ся му бил виновен някакъв проповедник и иска сащ да му го пратят и да го осъди на смърт. Като е такъв бабаит преди да стигне до проповедника нека първо обеси абдулах йоджалан който е птговорен за смъртта на хиляди, а не даго пази на остров и да го храни

60

ODESSA

преди 7 години

Жал ми е за войничетата. Командващият офицер е виновен. Като не стреляте по цивилни гръб до гръб. Докато се измъкнете от ***..

59

Анонимен

преди 7 години

Когато в Сирия въоръжени групировки се опитват да свалят законното правителство, от САЩ ги наричат "умерена опозиция". Когато обаче същото се случва в Турция, тогава вече е преврат. Що така бе, господа демократи?

58

До 68

преди 7 години

Ислямиститеда си живеят отделно ! Нямат място прихристияните. Ние не се колим----------------------------------------------А, ние българите не се колим разбира се. Ние си имаме по -"префинени " методи за самоунищожение, бедна ти е фантазията. Имаме си такива блестящи "хуманни " и христиански" методи за луквидиране на един "неудобен " човек чрез легализирани институции.и узаконени процедури , за които и дума не обелват "демократичните " медии! А и ако им сигнализираш, въобще не ти отговарят. Не се е случило с теб - не си го разбрал! И Не ти го пожелавам!

57

Анонимен

преди 7 години

В една книга - "Китайски загадки" се описва точно такова решаване на проблеми - насъскване на тълпата да избие нарочените за виновни, без да се стига до съд и присъда.Много удобно изтребване на неудобните хора.Все повече си мисля, че Ердоган само си организира преврата, за да укрепи властта си и да разкара някои неудобни генерали. А, щели да умрат стотина войника - че нали на тях това им е работата.....

56

Су 34

преди 7 години

Не са страхливи жени като нас българите.-----------Ако ти си страхлива жена, може.

55

Анонимен

преди 7 години

правенето на военен преврат означава буквално да си сложиш главата в торбата.трябва да си готов да се разделиш с живота,но трябва и да си готов да пролееш кръв.на горната снимка се вижда как цивилни и полицаи малтретират войници.но ако бяха заговорили оръжията/най-вече танковете/едва ли толкова щяха да се катерят по тях и да развяват байряци.много бельо щеше да е оцветено в кафево!!

54

Анонимен

преди 7 години

Е гати диваците... И тия хора искат да влизат в европейски съюз. Те още се колят като прасета. Лошо че ние сме им съседи. И като си помисля че едно време така са колили нашите баби и дядовци. Ислямистите да си живеят отделно ! Нямат място при християните. Ние не се колим

53

бг

преди 7 години

До Анонимен 63Кой за каквото си е заслужил. Каквото са търсели са го получили. Много ясно, че ще ги заколят. Турците масово гласуваха за Ердоган, а сега някой решава да го свали насла от власт. Турците са истински мъже и вземат правосъдието в свои ръце, когато се наложи. Не са страхливи жени като нас българите.

52

Су 34

преди 7 години

Диващината е вродена при кривоглавите, дивите животни хищници са по-хуманни от тях!

51

Гьочмен

преди 7 години

Ердоклан султан на ВАРВАРИСТАН!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Те вече ги заклаха на моста войничетата, в английския мирър има видео и снимки, не е за гледане ето mirror.co.uk/news/world-news/turkish-soldier-beheaded-pro-government-8433319 и още mirror.co.uk/news/world-news/dramatic-moment-cnn-turk-taken-8432900 и ето още mirror.co.uk/news/world-news/terrified-turks-run-lives-helicopter-8432069

49

Анонимен

преди 7 години

ЕрдоКлан(е)

48

ODESSA

преди 7 години

Танте меркел. Хубаво гледай. Ти не си нито европейка нито германка ти си шлампе. Ти напълни европа със тая смет. Немците ще те обесят.

47

Анонимен

преди 7 години

Ще трепят войничета ли?

46

Анонимен

преди 7 години

Турците ми паднаха в очите.

45

Анонимен

преди 7 години

БРУТАЛНИ ДИВАЦИ!!!!@