136

ИВАН

преди 7 години

До ГражданинИменно там е цинизма и лицемерието! Да накараш хората,които си гонил и стрелял на площад ,,Тексим,,да те защитят,въпреки,че не приемам преврат като смяна на власта !Затова са изборите!

135

Анонимен

преди 7 години

Дори цивилни успяха да задържат военни и да ги предадат на полицията. Активизираха се и джамиите и призоваваха към молитви и съпротива през цялата нощ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЩОМ ЦИВИЛНИ СА ЗАДЪРЖАЛИ ВОЕННИ КАКВИ ВОЕННИ СА БИЛИ ТЕЗИ. С АВТОМАТ В РЪЦЕТЕ ЩЕ ПОЗВОЛЯ НА НЯКАКВИ СИ УМРЕЛЯЦИ ДА МЕ ОБЕЗОРЪЖЪТ И ДА МЕ ПРЕДАДЪТ НА ПОЛИЦИЯТА!? ЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯ НО ПЪРВО ЩЕ ГИ ПРАТЯ ПРИ АЛЛАХ ДА МУ МИЯТ КРАКАТА!!!ЕВАХ ГИ У ВОЕННИТЕ!

134

Влади

преди 7 години

През 1933г. Нацистката партия идва на власт в Германия, начело с много харизматичен лидер А.Хитлер. Бързо се справя с опозицията, подгонва евреите, а накрая - ВСВойна. Дали не виждаме някои аналогии? Съседите са изпитали нещата първи...

133

Гражданин

преди 7 години

Турция официално се ислямизира тотално. Запознатите знаят, че в конституцията на Турция е записано,че армията е гарант на демокрацията. Дали е театър или не няма значение. Важното е, че народът им не осъзнава, че подкрепиха един ислямист. Сега ще се отърве от опозиционните генерали и съдии и до 2 години Турция ще е президентска република.

132

Льош

преди 7 години

Има още 3 месеца до края на туристическия сезон, комшу. Зле ги насадихте курортите.

131

876

преди 7 години

И съдиите ли участваха във военния преврат? Тях защо ги махат?

130

Анонимен

преди 7 години

К'во пра'им ний с'я?Продадохме им болниците си.Кво друго да им дадем?

129

Solar Power

преди 7 години

До АнонименСтрува ми се, че Турция влиза в капана на западните сили. В края на първата световна Турция е била пред пълен разпад и подялба на територията и от великите сили. Добре,че е бил Ататюрк за да обедини нацията им. Сега този Ердоган е обичан от 50% от населението и мразен от останалата част. Точно това им трябва на Америка и Русия за да разпалят войната в Турция скоро. Кюрдите не спят също. Тепърва предстоят лоши дни за тях. Жалко,че не го свалиха Доганя. С тези забрадки върви към лошо.

128

Do Skarlet

преди 7 години

Скарлет, не преписвай от Б. Димитров. Copy/paste

127

Скарлет

преди 7 години

Случилото се в Турция е един театър!!! Толкова висши офицери, полковници и подполковници, би трябвало да энаят как се прави военен преврат!!! Един успешен план эа преврат предвижда, в първите минути да бъдат арестувани премиера и министрите, след това да се обяви временно правителство и декларация эа целите и намеренията!!!

126

nina

преди 7 години

Абсолютно режисиран цирк от самият Ердоклан.Ще тръгнат военните да правят преврат,когато Ердоклан е на почивка някъде си и няма първо него да нутрализират-да бе,как ли пък не...Целият пуч е предтекст да изчисти армията и съда от опозицията.За съжаление обаче низшите офицери и войничетата са се хванали на въдицата.На част от тях им е било казано,че са научение!

125

Румбо

преди 7 години

До Анонимендо 179 Защо си мислиш,че човешкият живот има стойност за тия????Парите и Властта са някаква абсолютна ценност и замъгляват всичко човешко!А още по-лошо е с цио*ни*стите-на тях огромното богатство и власт им се виждат малко и вече се стремят към статута на Богове!Което е прекалено дори за ев*ре*и-нека бъдат Богоизбрани,но чак пък Богове...Мисля че точно заради тези прекалени амбиции ще се провалят!

124

Факт

преди 7 години

Ердоган укрепи властта си,но отдалечи почти безнадеждно Турция от ЕС.Което е добре-тя няма място там,ако и брюкселските зелки да се опитват да ни убедят,че не е така.Сега усилията трябва да се насочат към укрепване на границата с Турция и създаване на условия за тоталното и затваряне-предпазна мярка срещу бъдещи безумия на Ердоган!Трябва да се работи по въпроса как може да бъде спряна 100 хилядната турска армия в Одрин и то без да се налага помощ от другаде*(което после излиза прескъпо)*Русия

123

Анонимен

преди 7 години

какъв театър при толкова много загинали.

122

Анонимен

преди 7 години

Трудно може да се прецени какво точно е станало, защото "големите" игри се подготеят зад сцената, и с досатъчно власт-всички доказателства за сценарии се унищожават.И че турците ги водят за носа, понеже са на интелектуалното ниво на сапунките им, може и да е вярно.НО, по лошото е, че и при нас не е по-различно. И тук си имаме един, който е способен най-нагло и безочливо да излезе пред зрителите, и да каже на черното-бяло. И най-лошото е, че страшно много му ръкопляскат :/

121

Анонимен

преди 7 години

Пълни смешници! Османски имперски театър! Диктатора се бетонира!

120

цирк

преди 7 години

Всичко е един пълен цирк, хитър е Ердоган, развърза си ръцете с този цирк и тежко и на опозицията. Вече ще може да коли и беси.

119

Анонимен

преди 7 години

колкото разбрахме за Доган, толкова ще разберем и за Туркие. Жал ми става за обикновените граждани на Турция, като стадо овце са ...

118

До168 от Милко

преди 7 години

Защото могат да си го позволят.

117

vanga

преди 7 години

Леле Истанбул,Леле ! Ще има да става! ЛОШО! АМА МНОООГО ЛОШО! Ще има да се случва!