22

Анонимен

преди 7 години

Dano garzite im dadat obejischte dobre 4ene sa do6li v bg. 4e schtaha vadnaga da gi varnat v turzia

21

гтф

преди 7 години

страх го е ердоган, да не разкажат, че всичко е било цирк.

20

Дж

преди 7 години

Жалко, трябваше Ердоган да го махнат, в смисъл премахнат, подкрепата за кебаб терористите ще продължи

19

анон

преди 7 години

в духа на фигуративното говорене - тайван, малайзия, индия и Бангладеш също могат да бъдат вплетени в съдбите на изявяващите се вой - енни. Тези държави биха намерили под ръка по - близки до същността на спора правораздавателни инструменти в историите на собствените си поданици

18

Анонимен

преди 7 години

Терорист и организатор на терористи е Ердоган.

17

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък Ердокой освен да заплашва друго не прави. Да пуска бежанците и да приключва със заплахите. Не случайно не го искат в ЕС.

16

Анонимен

преди 7 години

До до 15Избити са терористи.

15

Анонимен

преди 7 години

Ми няма да ги върнат, а Евроган пък ще пусне 3 милиона имигранти от Сирия и Близкия изток към Гръция и България и въпросът е решен.

14

до 15

преди 7 години

Колко депутати ,журналисти, адвокати кюрди са избити до сега?

13

Анонимен

преди 7 години

На Сноуден и на Асанж защо не дадоха убежище демократите. В сената в демократичните САЩ се заричаха публично да ги осъдят на смърт.

12

Анонимен

преди 7 години

Моите уважения към гърците. Не случайно не искат убежище тук.

11

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че ще ги върнат. Иначе всеки превратаджия и престъпник ще почне да иска убежище. Единствено ако ги застрашава смърт може да ги задържат, но в Турция няма смъртно наказание.

10

До 4

преди 7 години

Принципно си прав, но тези хора ще бъдат обвинени в държавна измяна (както е също по закон във всяка страна), така че не виждам как ще им се усмихне щастието. Въобще не разглеждаме тук какъв психопат им е главнокомандващият или каква сбъркана система имат.

9

Анонимен

преди 7 години

"Турската агенция Доган съобщи, че военните, избягали в Гърция и поискали убежище там, са двама майори, капитан и петима редници."Редниците и капитана би следвало да бъдат освободени от отговорност, тъй като са следвали заповедите на висшестоящи.

8

Анонимен

преди 7 години

Никой няма да помогне на турските военни. Държавните лидери са страхливи

7

Анонимен

преди 7 години

Nali sa " natovci" , v Turkya , v Greece , vse e NATO.Erdogan kakvo iska , v Greecia moje da I'm plashtat pove4e.

6

друг човек от народа

преди 7 години

Да, седерасто либерасто соростутите тука се скъсаха да обясняват 25 години как историята е вече в историята, как сега всички сме приятли, "как бе, кой бе, защо бе" .. нямало кой да ни напада. Голям смях и правеше само мисълта че една държава ако иска да бъде суверена трябва да има армия. Е сега мишките или ги няма, или се появяват да суфлират на натовските обясняния че армия трябва щото видите ли, Русия била голяма заплаха. Майцепродавска пасмина.

5

Анонимен

преди 7 години

Добре,че не са избягали в България,че наш Бойко.................

4

човек от народа

преди 7 години

Гледате ли какво става братя българи, в 21 век пак замириса на барут тука на Балканите... Къде е нашата армия да пази България ? Къде са разни Бойковци, Костовци , Догановци, дето разпродадоха държавата и унищожиха армията, дето ни направиха да се мразим помежду си ?Забелязвате ли как генералите са избягали в Гърция, щото знаят, че Бойко е послушен и ще ги върне обратно веднага щом Ердоган му се скара, а маляките си имат и армия, и водят независима политика...

3

Анонимен

преди 7 години

Всеки бежанец има право на живот.С какво преминава границата не е уточнено. Едни минават с каруци, лодки,други пеша. Нашите турци се преселиха с ладите, таксита ,кой с какво може.