33

Анонимен

преди 7 години

започва сценарият за сирия,дали ще се развие предстои да видим

32

Българин

преди 7 години

държавна политика да не залита към ислямизма, сиреч - да пази Турция да стане нещо като Саудистка Арабия или Катар.Даже и Иран. Ердоганчо е ислямист и иска Оцманска Империя и затова гледа да се разправи с военните първо.

31

Българин

преди 7 години

Ердоганчо обезглави турската армия с операция ''Чук'', когато вкара над 100 висши военни в затвора. Турската армия е гарант за светска Турция.Откакто Мустафа Кемал Ататюрк направи от османската *** - държава, смени им арабските маймуници с латинска азбука и забра политика да ни фереджетата в университети и публични учреждения, турските висши военни биват изпращани в САЩ и Западна Европа, където получават висшето си образование.Демек стават хора.Европейци. Та тези същите тр да пазят турската

30

нане

преди 7 години

2.Обещал на турските комунисти/както навсякъде по света-московски мекерета/,че ще им организира безплатно поредния Конгрес на Бююк ада/големия остров/ до Истамбул. Натоварил около 5 хил. АКТИВИСТИ на гемии. По средата на морето извадил чоповете на гемиите и ги издавил.Веднага изгонил и хилядите вежливи съветски инструктори.Сталин заплашвал с война, скачал, скачал пък си седнал на ***

29

нане

преди 7 години

Мустафа Кемал Ататюрк /баща на турците/ е невероятна личност.В/у част от разкапващата се Османска империя съградил днешна светска Турция.Две неща никога не проумях:1.Как на 01.11.1928 г. постановил:От утре се забранява навсякъде в Турция/администрация,училища, вестници/ да се пише на арабски, а само на латиница./За миг поспрете и си ги представете-та двете азбуки нямат нищо общо помежду си!/.2.Обещал на турските комунисти/както навсякъде по света-московски мекерета/,че ще им органи

28

много въпросителни

преди 7 години

Грозна картинка е това. Войници, които спират танк заради един легнал пред него гражданин, които отказват да разгонят хората с огън, да бъдат влачени и убивани от тълпата. Изглежда някои от тях наистина не са знаели какво се случва. Самите метежници с "комендантския си час" сякаш нарочно оставят своите привърженици по домовете, докато на улицата излизат само призованите от властта. Ако това е инсценировка, значи наистина има опасност от втори, този път реален, опит за пуч.

27

Анонимен

преди 7 години

Ще го застрелят днес мисля !

26

Анонимен

преди 7 години

Гражданска война ще има факт е че е освободол 3000 съдии от длъжност.Това ли е демокрацията да си постави послушни съдии и да осъди тези хора на смърт.Това ще направи хората герой и начало на война !Не забравяйте петдесет процента от народа са против режима на ЕРдоган.

25

Анонимен

преди 7 години

26 Турчин от София, и аз се гордея с ***- днес два пъти ме източва на околовръстното и то само за 15 лева и 48 стотинки с ДДС.

24

ODESSA

преди 7 години

А съм служил там като наборен войник командир на танк. Сержант. И не ми обяснявай кой как щял да гледа. Цялата задача на въоръжената до зъби армия тогава е била да задържи паплачта два часа докато долетят МИГовете от Русланд.

23

Анонимен

преди 7 години

Всичко това е началото на края на Ердоган и на Турция като й познавам днес. Тези масови арести на военните са голяма грешка, която може да провокира гражданска нестабилност в далечна перспектива. Трябва да има диалог! Освен това, много скоро ще видим мощно въстание на кюрдите и създаване на кюрдската държава, конфликта между Турция и Ислямска държава, Сирийска армия също няма да забрави предателство на Турция и т. н.

22

Анонимен

преди 7 години

До Турчин, СофияСамия факт че има опит за военен преврат в една държава говори много лошо за нея, и знаеш ли не турския народ излезе срещу армията, а крайните привърженици на Ердоган, по принцип всяка една партия на власт има такива привърженици, и срещу Пиночет са се изправили привържениците на Алиенде, но той е имал доста по добра организация, а това което видяхме вчера е просто развенчаване на мита за силната турска армия

21

Анонимен

преди 7 години

До турчин,софия 26 Стига се хвали ами хващай пътя за Турция.

20

Анонимен

преди 7 години

Ето до какво води проислямистката политика. Ердоган да си подава оставката.

19

Турчин, София

преди 7 години

Гордея се, че съм турчин... Турският народ показа колко глави е над Сулю и Пулю; показа защо има славно минало и какъв потенциал има за бъдещето.

18

маймуняци

преди 7 години

Гледах клипчета как турци подкрепящи ердоган се гаврят по брутален начин с доброволно предали се бунтовници ,като някои биват убивани. Ето ви един пример що за хора подкрепят Ердогей.

17

машала комшо

преди 7 години

След многото турски сапунки, киноиндустрията им започна да твори турски реалита с елементи на екшън и драма, но както във филмите им се вижда слаба режисура.

16

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAЩото през 80-та се развърнаха при преврата на Кенан Еврен, и тогава бяха като преобозали незнаеха к'во става

15

Анонимен

преди 7 години

Ало , българските военни -вие кога ще направите преврат и да защитите народа от мутрите ? Кога ще пръснете мозъка на банкянската мутра и останалите предатели .. или чакате 20 заплати .. Страхливци клели се да защитават Родината , наврели се в миши дупки (((

14

ODESSA

преди 7 години

Къде е БНА питам аз. В такъв момент 24 Айтоска танкова бригада щеше да се развърне за 6 часа близо до границата на учения.