5

Шаран БГ

преди 7 години

Когато се каже истината / тя много боли и е нелицеприятна/ коментарът не се приема !!?? Първо: изсичат се поголовно горите в страната и никому не пука -пара да пада! Второ: Преди 60 години подбалканските селища имаха улици застлани с едър камък -- турски калдъръм. Къде е той?Трудно ходят по него "Мерцедеси" Няма и паваж - продадохме го на германците. Улиците са застлани с педя трошляк и два пръста асфалт!?!? Е, какво искате ?

4

а бе

преди 7 години

България е опоскана до кокалсъсипаха и красивата природа дърводобива не е спирал от 26 години а никой не залесява горите след товаОстана ни само водата която е злато ...да видим до кога...ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ

3

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантически ценности....

2

Анонимен

преди 7 години

Мчи как да не може! Може и още как. В Карловско опоскаха всичко де що има. Ромеите даже режат дърветата от 1м височина щот ги мързи да се навеждат. А разните собственици на сервизи на резачки, като например този на Хускварна са си въобразили че са големата работа и отказват да извършват гаранционен сервиз, щото машината не е закупена от техния магазин и те нищо не са спечелили. Те такива ми ти дървени работи в Карловско.

1

Дръвчо

преди 7 години

То не може само да сечеш.