90

Анонимен

преди 7 години

Другото издайническо е избора на Петък - Петък е мюсюлманския еквивалент на Неделя за християните - техния "свети ден". А събота е светия ден за евреите. Освен това събота хората не работят, и петък вечер са вън по улиците.Ако опита за преврат беше легитимен, най доброто време би било средата на седмицата - идеално в Сряда. Ако опита за преврат е постановка, Петък е идеален ден да се призовават ислямисти по улиците, за да може Амгъл - крипто-циониста да обяви победа в Събота - неговия свещен

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....колко българи у нас......Русофилите да не би да мислите, че сте българи?

88

Анонимен

преди 7 години

Американските *** ги боли Ерддоган игра ВаБанк и се опря на народа си. Щом народа го подкрепя както в Сирия си подкрепят Асад така трудно ще бъде свален. Политик без поддръжка от народа си е бита карта. Колко българи у нас ще застанат зад Плевнята?

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.... американските ***....Абе, руски жополиз, до вчера плюехте по Ердоган сега жертва на американците го изкарвате. Няма умници като вас.

86

койчо

преди 7 години

Тъжен ден за демокрацията в турция. Пропадна опита за връщане към светските ценности. Сега ги чака единствено пътя към крайната ислямизация!!

85

Анонимен

преди 7 години

Американските *** пак глупости говорят. На всички е ясно ЦРУ заедно с Фейтулах Гюлен и платени богато висши генерали. Ех ех трудно е да ни излъжете вече народа има очи, уши и обоняние и подушва от къде иде дима. А той иде от Америка.

84

БЕЛИТЕ ТРОЛОВЕ

преди 7 години

Тея белите коментари с точката в началото да не са от някой турски бот за цензуриране?Я да тествам: ЕРДОГАН

83

М.М

преди 7 години

Има хора, които предпочитат да бъдат контролирани във всеки аспект на живота, на тях ако има дадеш свобода и право на личен избор как да си живеят живота, те изобщо не знаят какво да правят! Затова им е най-добре когато някой ги води и ги гледа кат овце, и точно такива слабохарактерни и лишени от какъвто и да било природен интелект се множат ударно, за да изтикат или унищожат реално мислешия човек,т.е неадерталеца ще смаже хомосапиенса. Тогава забравете за космическото бъдеще. Нищо не е случайно

82

Анонимен

преди 7 години

Има много неща, които издават, че преврата е бил постановка на ердоган. Извършителите определено бяха борци за светски режим, това стана ясно, когато не извикаха противниците на амгъл по улиците, за да потекат реки от кръв и да почне гражданска война. Още от началото пионките на амгъл твърдяха, че групата е малка - знаели са, и не е било изобщо нужно хората да излизат по уличите, службите щяха да си свършат работата.Но когато е театър определено искаш хората да са вън и участват.

81

Българина

преди 7 години

Това означава че народа са диви ислямисти демек терористи. Турци е най голямата терористична организация в света , искат си го желаят си го, прав им анадолско път. Никакъв ес. Закриване на посолството и прекратяване отношенията затваряне границите. Драги българи нашата държава стана ясно че граничи с халифат! бетонна стена като в израел

80

Анонимен

преди 7 години

Какъв народ, бе?! Фанатизираните пещерняци, които изтърчаха на улиците веднага след призивите от джамиите и започнаха да пребиват войниците от собствената си армия?!

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Преврата беше организиран от Американците . Само наивници може да си мислят че Ердоган сам си организира преврата."Пф, ако краварите искаха да му организират преврат, тоя нямаше да е жив днес, щяха от него да почнат.Ти си този който е наивен и не познава средствата за пълен контрол. За някой като амгъл е просто задължително той да е този, който финансира, снабдява и ръководи противниците си, без те да го подозират. САЩ го правят, Израел го прави, амгъл вече и той влезе в час.

78

Анонимен

преди 7 години

Вести,какво стана с предишните коментари...

77

Анонимен

преди 7 години

Преврата беше организиран от Американците . Само наивници може да си мислят че Ердоган сам си организира преврата. Краварите могат и тук да направят такъв ама вече няма да има кой да им се върже. Утре ще кажат Боко е мутра ще извадят компроматите за него ам ние си го знаем така че нищо ново под слънцето. Умря вече кой не скача е червен. Сега е ясно че всичко се режисира от "Големия Брат". Турците си знаят по добре един диктатор отколкото като Сирия ,Либия, Ирак и т.н. демократизирани държави

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонименто много файда от това членство,Ти какво спечели лично за себе си от това Европейски съюз??????По богат ли стана,по малко данъци ли плащащ,верно че границите са отворени ама?????изобщо да не влизат,и така си живеят много по добре........

75

Анонимен

преди 7 години

narodyt beshe obraboten da ne podkrepi prewrata ?a da podkrepi diktata!

74

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е управление от народа, не се нужда изобщо от лидери, камо ли от такива, които узурпират властта с десетилетия и променят законите на една светска държава в такива на ислямистка диктатура.Тоя преврат амгъл си го организира сам, за да се покаже в контрол и за да очисти малкото останали хора в армията, на която Артатюк завеща мисията да пазят светската власт от ислямизъм.Сега чакаме истинския преврат.

73

Анонимен

преди 7 години

Организирано от Ерчо или не, значение няма!!!100% Е БИЛ ПРЕДУПРЕДЕН, НО Е ОСТАВИЛ СЪБИТИЯТА ДА СЕ СЛУЧАТ

72

ист

преди 7 години

Не разбрах кои са по радикални ислямисти -тези при Ердоган, или които предприеха преврата.Историята показа, че умереният радикален ислям, се изражда в агресивен антихуманен радекализъм -какно национал социализва при Хитлер, и социализма пре Сталин.

71

Анонимен

преди 7 години

Вестниците пишат...Да живее демокрацията.Те не разбират ли че полека лека демокрацията си отива от Турция.На дневен рвд е тоталитарният режим на Ердоган.Много хора от висшия ешалон на Европа тайно ще съжаляват че пуча не успя.Дано се стресне Ердоган че този курс на ислямизация не е угоден на много хора.Ще се види...