92

минувач

преди 7 години

пак ли ти бе мошеннико?я бегай на 6-ти септември оти отдавна не си снасял- да си заработиш,дипломата

91

ним

преди 7 години

тоа шарлатанин отдавна не се беше изхождал по въпроси които не разбирабожо *** да каже кой му хариза професорска титла без да има магистратура или докторатдипломата му е от пазара в димитровград

90

Чистач

преди 7 години

Този не е Божидал ,А ЕДИН ГОЛЯМ ***!

89

топ серсем

преди 7 години

До TOP SECRETВизантия да налага славянски език на някого !? И що ? Може би баски език също е налагала на други народи ? А на трети арамейски ?Сигурно си по-компетентен от кой да е професор. Дай инфо.

88

TOP SECRET

преди 7 години

Кога Божидар Димитров ша си признае офицялно за насилственното Християнизиране и налагане насила на славянския език от Византия по тези земи , докога ще се крият Истини от Историята ни

87

Турчин

преди 7 години

Доцент Димитров не се бъркай където не ти е работата

86

Анонимен

преди 7 години

ДС-ченгето ги разбира тези работи. Първо се беси Никола Петков и чак след това Трайчо Костов.

85

Анонимен

преди 7 години

Според мен е по лесно да го гръмнат със снайпер този *** !50 % от населението не го иска и кво ще ги вкара в затвора ли ?*** жаден за власт *** крепът го на кантар хората *** .Разбирам да го одобряват 70% но с 50% е предпоставка за гражданска ВОЙНА !

84

ЦК на БКП

преди 7 години

Реджеп Тапир Ердоган не се е сетил да се ,,самоарестува,,...

83

4

преди 7 години

Най-много местното дерибейче на Ердоган ББ да реши ,че сега е негов ред да прави подобни глупости.

82

ф

преди 7 години

Това е толкоз преврат ,колкото и БД е професор.

81

Не е било преврат

преди 7 години

Това е Сталинистки театър с арестувани врагове на народа.

80

oпетков

преди 7 години

Такава ще бъде съдбата на всеки опит за преврат, който не отчита съвременните средства а комуникация. Преди години и комунистите знаеха, че трябва да се превземе пощата и това беше достатъчно да се блокира държавата. Сега при наличие на мобилни комуникации, мрежи, фейсбук и др. подобни, трябва да се дръпне шалтера на захранването на цялата държава, което е непосилно. Ердоган се възползва от туитър и задейства тълпата, верни му хора. Наистина слаб опит.

79

Наблюдател

преди 7 години

За България е все тая кой е на власт в Турция. Тяхната външна политика което ни касае e дългосрочна и постоянна - възвръщане на старите имперски граници.

78

бобчоТолкова ли можа

преди 7 години

До турски нeкaдърницитова е трилър на живо. Всеки сатрап си избива народа за да властва.Това Ердоган го е сътворил и затова и толкова спешно го е прекратил,иначе не би ги спрял за три часа.Така му излиза сметката.

77

Анонимен

преди 7 години

ЕРДОГАН КАЗА:"ДА ИЗЧИСТИМ ***"

76

бобчоТолкова ли можа

преди 7 години

Моите уважения ,но професора трябваше да назове истината :Военните нямат връзка с политициВ новините не съобщават нищо за организаторитеВоенните не са арестували .....Това всичксо е защото организатора е Президента Ердоган ,за да утвърди властта си и да елиминира опозицията защото 52 срещу 48 е лош за него резултат.Сега той е спасител на Европа и ТурцияХа честито

75

Анонимен

преди 7 години

Само бих искал да вмъкна нещо към статията по горе,....не използувайте думата преврат тъй като е много смешно и непрофесионално...Колкото беше преврата в партийният дом преди,толкова и тук....Но все пак знайте ,че времето на Ердоган е преброеноПрочети още на: dnes.bg/world/2016/07/16/za-prevrata-v-turciia-isliamizaciiata-i-demokraciiata.309211#comment-newest

74

турски нeкaдърници

преди 7 години

тея турците дори един преврат не могат да направят като хората турска му работа

73

Никола Пенчев

преди 7 години

Вечният доцент пак се изказва неподготвен. Защо Ердоган призова народа да излезе на улицата?Нека ми отговори на този въпрлос, но не може.