23

Sash

преди 7 години

neshto trolovete oburkaha opornite tochki. Predi mesec Erdogan beshe satanata, sponsor na ISIS i chovek na America... sega sled razgovor s Putin stanali pak priateli i izvednuz CIA mu organizirali prevrat... eh tova CIA... eh tezi oporni tochki... mnogo si protivorechat... Erdogan i Putin sa si lika prilika ... Erdo si organizira prevrat za da vzeme oshte vlast!

22

Анонимен

преди 7 години

Москва, Анкара, Дамаск - оста на войната !

21

gtf

преди 7 години

турция и демокрация ?! за пореден път се убеждавам, че управата на ЕС не е в час.. Да не забравите да пратите оо, бхк и всички останали нпо-та да защитават правата на метежниците, че ги чакат сурови наказания

20

Анонимен

преди 7 години

Поредният грандиозен провал на ЦРУ.Всичко това става на фона на подобрените отношения между Русия и Турция.КГБ обаче пак им го втъкна без вазелин на говеждите.

19

Анонимен

преди 7 години

Русия в злобата си към ЕС поддържа Асад , подкрепя терористи и бомбардира мирни сириици с цел да дестабилизира Европа с бежанци !!! Но коварството е в това че по този начин пречи и на тръбите от Египет и Израел и други източници на газ да достигнат ЕС !!!

18

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах , как така рейтингът на Държавен Глава ще се вдигне , след като срещу него е организиран Военен преврат , макар и неуспешен . Напротив , рейтингът му ще падне до нула . Сега Турция ще види ЕС тогава , когато си види ушите без фес и без огледало .

17

Сандо

преди 7 години

хеч не ме интересуват - да се трепят щом им е кеф

16

Анонимен

преди 7 години

Не се вземам много насериозно , но не ми се нравят нападките на Великолепния .

15

Анонимен

преди 7 години

Показателно е , че драматични събития се случват в Англия и в Турция . Трябва да поискаме възстановяването на Сан Стефанския договор и анулиране решенията на Берлинския конгрес . Справедливост за справедливост .

14

Анонимен

преди 7 години

Да си организираш собствения преврат Ердогане за сметка на 60 убити турски граждани- дали Аллах ще ти го прости?

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Боли ги фарът краварите за туристическия сезон!

12

Анонимен

преди 7 години

бай Иване, и ти ли си мислиш, че всичко не е режисирано от Ердоган за да се укрепи още повече на върха и да разчисти някои неприятни за него хора??

11

новинар

преди 7 години

До Дедо Гого "Обама и Кери в телефонен разговор са постигнали съгласие за това, че всички би следвало да подкрепят законно избраното правителство в Турция". Пресата в Америка още спинка. Скоро ще ни залеят материали и анализи от там. Имат този бонус да коментират при по-изяснена ситуация.

10

Бай Иван

преди 7 години

Очаквах този преврат от години, уви не очаквах толкова бързо да бъде овладян. Сега рейтинга на Ердоган ще удари небето и ще го гледаме още много години.

9

Анонимен

преди 7 години

Тази американска работа.....................

8

анонимен

преди 7 години

това е сценарии на ердоган за да избие военните които са завьршили военни академии назапад и подкрепят светския характер на турция сега нато трябва незабавно да го свализа да не избие грамотната част от турското общество и да спре да изнудва европа за парисрещу бежанци

7

Анонимен

преди 7 години

Излиза , че Правителството не спазва Конституцията . Какво ще показва времето , ООН пак ли ще е скъпоплатеният Наблюдател .

6

демокрация

преди 7 години

Напълно съм съгласен с ЕС "Място за преврати в модерна Турция няма, смята ЕС" само че тази турция сега НЕ Е МОДЕРНА! viva revolution Тurkey!!!

5

БГ ФРАНСЕ

преди 7 години

в съвременна Турция, в която няма алтернатива на демокрацията и върховенството на закона.абе вие в кой свят живеете ...Сюлеиман ердоганов си е направил собствена държава и той коли и беси ...какво върховенство на закона....вие малиумни ли сте барбар с тоя Туск

4

Анонимен

преди 7 години

Двете държави с мераци за империй много си приличат. Половината от народа не подлежи на промивка и това е проблем.