34

Исперих

преди 7 години

До 41Меркел е много по-лоша от Хитлер за Европа и за германците, защото докато Хитлер предизвика войни и хора умряха той пазеше чистотата на германския народ, основата върху която се гради държавата и Германия се възстанови бързо и стана отново силна с етническите германци защото бяха чиста нация. Меркел работи по плана Калерги за да напълни Европа с *** от близкия изток и африка и да ги смеси с европейците създавайки раса от деградирали *** като с това подкопава самите основи на Европа.

33

Исперих

преди 7 години

Между другото хеликоптерите са "Сикорски" а не "Скиорски". Хайде бе "Скиорски" ... помислете малоко!

32

Исперих

преди 7 години

България трябва да се поучи от Ердоган и да прави като него - да християнизира хората, да повиши стандарта на живот на обикновения човек, да оправи здравеопазването, да прочисти чуждите етнически престъпни елементи както Егдоган прави с кюрдите и т.н. и да противостои на разлагащото действие на запада с техните НПО-та. Обаче не е добре за България - Турция да е силна с Ердоган а България слаба и демократична, морално деградирала и финансово слаба заради западните "ценности" а политиците и слуги.

31

Исперих

преди 7 години

За България не е добре Ердоган да остава на власт защото той консолидира властта си и превръща Турция в Халифат като я ислямизира и подменя демократичното управление което по своята същност е слабо с диктаторски тип управление. Всъщност това е похвално и е добре за Турция защото я прави силна и Ердоган защитава интересите на турците като вдигна стандарта на живот, оправи здравеопазването и т.н. и защитава националните интереси като отхвърля домогванията дори на Сащ, но не е добре за България.

30

Исперих

преди 7 години

Колко много паника и задъхване и охкане, ау! Спокойно, няма страшно! Просто поредното събитие, нищо особено! Сега истината е следната: военните организирали свалянето на Ердоган всъщност са опитали да защитят демокрацията а Ердоган който е деспот и се опитва да превърне Турция в ислямистки халифат според законите на шерията е против демокрацията. Интересно е как обаче като се уплаши започна да вряка за демократични ценности опитвайки се да се легитимира, смешно нали?

29

Един българин

преди 7 години

До: номер 31 (Истина)Истината е, че Ердоган направи реформи в турската конституция така, че да отслаби ролята на армията в държавата. Армията беше разделена, имаше няколко съдебни процеса на които висши военни офицери бяха арестувани и съдени, а други с по-ниски чинове Ердоган ги повиши в чин за да му бъдат верни. Ето - това е истината. А иначе армията досега е била много силна и имаше поне три преврата преди Ердоган. За съжаление вече не е така - ислямистите управляват Турция.

28

Един българин

преди 7 години

До: номер 31Аман от разбирачи! Повечето държави по света в реакциите си призовават към запазване на мира и реда само, докато САЩ изявиха открито подкрепата си за правителството на Ердоган.Ако това ти говори нещо де.

27

Анонимен

преди 7 години

Наблюдаваха се и полети на хеликоптери Скиорски.Уникални сте! Какви Скиори какви 5 лв...

26

Истина

преди 7 години

некадърници, един преврат не могат да направят.....тука ще е успешен само ако Ердоган и хората му(10тината най-приближени) си отидат за около 1 час където и да се намират в Турция!

25

Анонимен

преди 7 години

Толкова реклама на руска и американска военна техника има в тези новинарски материали, че човек няма как да не се усъмни в сценария на случващото се...

24

Анонимен

преди 7 години

Еми това е положението- само с доматите ще си останете.

23

Анонимен

преди 7 години

Измислен преврат с измислени герои. Като ще правиш военен преврат трябва да овладееш авиацията, а те тръгнали с 5 танка и съобщение по радиото!!Чиста работа на Ердоган! След цирка следва затягане на коланите и обществени порядки, близки до тези в СА.

22

Анонимен

преди 7 години

Ле ле Ердоган защитника на демокрацията? Сега ще се случи най-лощия сценарий - установяване на пълна Ердоганова диктатура и всички несъгласни депутати ще ги арестуват за измяна. За наше съжаление ЕС и САЩ са управляват от утки смотани.

21

До

преди 7 години

Да бе, той си организира всичко. Чудно ми е как те е организирал тебе да се изявяваш като малко умен.

20

Анонимен

преди 7 години

Няма повод за радост, нито за тъга. Да живее султан Ердоган.Така пада мракът на Средновековието...

19

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите наистина имам усещането,че ги пишат 5 годишни хлапета.Почнали сте да ми говорите че Турция нямала икономика,а бе бай *** Турция назад да върви а България напред и след 200 години няма да ги стигнем.Колкото до преврата,тези които го опитаха,ако са късметлии ще останат там до края на дните си,ако ли не...А ние в мижавата ни държава можем да си мечтаем за човек с качествата на Ердоган един ден да управлява майка България.

18

бай Петко

преди 7 години

Правилно написано...ЗА СЕГА.

17

Дедо Гого

преди 7 години

Кой знае защо, почти веднага след като се обяви затопляне между Русия и Турция, започнаха да се случват е - такива работи. Времето на ердоганя изтича, а той се прави, че не разбира. Следващия намек ще бъде последен...

16

Анонимен

преди 7 години

Турция се разпада.

15

Анонимен

преди 7 години

хеликоптери Скиорски