29

Анонимен

преди 7 години

Някой ще се хване за правописа друг, че си комунист или демократ, а ние се изяждаме от вътре, а те превземат и убиват всеки час, Трябват мерки за да спасим Европа. Децата ни къде ще живеят?

28

...

преди 7 години

Ех дайте ми аз да движа нещата за 1 година и света няма да е същия.Ще бъде много, много по-добър. А тези брадясали смешници и последователите им ще ги затрия за 72 часа.Малко по-дълго ще ми отнеме да затрия и идеята в главите на лудите, но и това ще стане.Например: Всеки терорист трябва да е наясно, че след, като направи беля, затрива и неговото семейство.Разстрел на цялата фамилия, защото не са го възпитали. Да видим тогава, кое тежи повече: Девствениците и Алах или Мама, Тати и Батко. ;)

27

...

преди 7 години

Дали не е време вече и "цивилизования свят" да отговори ? Не е, като да не сме ги порили всичките амуджи в Африка и Арабския полуостров.То се вижда, кой е в "първи клас" и кой живее в новото време! Не е, като да не сме я печелили тази война вече.Явно циганьорете забравиха кой - кой е!Нито съм расист, нито екстремист, но не искам и да ни избиват невинните деца!Въпроса е, как ще убием идеята ?!?!?

26

Анонимен

преди 7 години

Мирната религия в действие

25

Moi

преди 7 години

Мили, невинни души. Да почиват в мир. Толкова дечица, сърцето ми се къса. Пожелавам всичко най-лошо на тези грозни откачки и на този, и на оня свят. ***.

24

Анонимен

преди 7 години

Хората от гетата са екекторат на социалиста Оланд. Социалистите ин обещават хиляди привилегии ако гласуват за тях и изпълняват голяма част от тях.

23

Анонимен

преди 7 години

Всичко се контролира от мозаците ни всичко е в Интернет пространството хората се контролират по много *** начин но никой не разбира че Интернет пространството подтиква към такива неща късно ще го осъзнаят хората !!!

22

ФРОНТА Е НА ИЗТОК!

преди 7 години

НЕ ПРАВЕТЕ --АНТИТЕРОРИСТИЧЕН ФРОНТ В ЕВРОПА!!!ПРЕНЕСЕТЕ ЦЕЛИЯ ФРОНТ ---ТАМ КЪДЕТО СА ГО ИЗМИСЛИЛИ И ОТ КЪДЕТО СА ГО ИЗПРАТИЛИ!ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И ЕМИГРАНТИ --НАПРАВЕТЕ "АНТИТЕРОРИСТИЧНА АРМИЯ"...И ГИ ИЗПРАТЕТЕ ОБРАТНО ДА СЕ БИЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ!!!ТАКА СЕ ПРАВИ ---"АНТИТЕРОРИЗЪМ"!!!!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Ako az sam na Oland i merkel, edin arabelski grad shteshe da e v ruini, bez ogled na naselenieto. I vseki pat taka.... mechti......

20

БЕДАТА НЕ Е В ИСЛЯМА

преди 7 години

ИЗПРАТЕТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЕМИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ ДА СЕ БИЯТ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ СВОБОДА!НЯМА ПОДАРЕНА СВОБОДА ----ИМА САМО ИЗВОЮВАНА ТАКАВА!!!Това е борбата с тероризма:ИЗПРАТЕТЕ ВСИЧКИ НА ФРОНТА ДА СЕ БИЯТ---ЗА ДА НЕ ПРЕНАСЯТ "ФРОНТА " ...У НАС!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

19

Хенде Хох

преди 7 години

Да се противопоставим на тероризма с мощен гей парад!!!

18

ПРОБЛЕМА НЕ Е ИСЛЯМА

преди 7 години

ПРОБЛЕМА СЕ НАРИЧА-----ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ НА ПУТИН , КАДИРОВ , АСАД И .....ЦЯЛАТА ЕВРО-ЛЕВИЦА НА ЕС , ИЗБИРАНА С ГЛАСОВЕТЕ НА АРАБСКИТЕ ГЕТА ОТ ЕМИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ В ЕВРОПА .СЪЩО , КАТО НАШИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БКП/БСП ---ВЕРНИ ДРУГАРИ НА ДПС И АТАКА!!!!!!!!!!...А , ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ ИМ ПЛАЩА ЗА ДА СА ЗАЕДНО...??!!!!ПОЗНАЙТЕ ОТ 3-ПЪТИ....ХА,Х А,ХА,ААААААААААААА......

17

Ружди

преди 7 години

Ако пак *** истрииш шта съдя за нетулираност и исламофобиа

16

Факт

преди 7 години

Дъщеря ми беше на екскурзия включваща Ница преди месец и половина.Остана потресена от града-мръсотия и тар*амбуки навсякъде!Няма и помен от перлата на Лазурния бряг.Това,което се случи там е напълно естествено следствие от процеси продължавали с години!Южна Франция е на практика превзета!

15

Анонимен

преди 7 години

ТУНИСЦИ??????????Ама в тази псевдомедия продължавате с безпрецедентната неграмотност. Глоба от СЕМ!

14

бубс

преди 7 години

Нищо лично.Но не беше ли точно френския президент дето десетки пъти ни кореше, че не ги ИНТЕГРИРАМЕ?Голям залък ***, голяма дума не казвай!

13

УБИЙЦИ...

преди 7 години

...НОВИ 84-НЕВИННИ ДУШИЦИ ---ЖЕРТВА НА ИСЛЯЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ , КОМУНИСТИТЕ И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ НА ПУТИН , КАДИРОВ , И БАШАР АСАД!ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ В ЕС---ПОДКРЕПЯТ ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ И РУСОФИЛИТЕ НА ПУТИН И КАДИРОВ!!!ЦЕЛТА Е РАЗБИВАНЕТО НА ЕВДРОПЕЙСКОТО ЕДИНСТВО И ЕС!!!!ЖАЛБИТЕ ЗА СТАРИТЕ АРАБСКИ РЕЖИМИ---СА ЖАЛБИ ЗА ЗАГУБЕНИТЕ ОРЪЖЕЙНИ ПАЗАРИ НА РУСИЯ И КОМУНИСТИТЕ!!!РУСИЯ И ПУТИН --ОТ ТОВА ОРЪЖИЕ СЕ ХРАНЯТ И СЪЩЕСТВУВАТ!!!ТОВА ПРААВЕШЕ И НАШИЯ "КИНТЕКС" .....НА БКП!!!

12

Анонимен

преди 7 години

,,84 невинни души ... " преди седмица в Ирак бяха над 250 но в демокрацията са само статистика .

11

ЕК

преди 7 години

Кой дал фира дал, време е да се върнем към важните въпроси като кривината на краставиците и размера на тоалетните казанчета!

10

СА

преди 7 години

Е, не само трикольорът. Оланд се закани да ударят Ирак и Сирия.