10

Анонимен

преди 7 години

Molia molia, da svikvame s nastrornieto I tradiciite na migrantite, please !!! So krotce so blago.... shte mine, Kato im svarshat bombadjiite I shte se krotnat !Tarpenie tarpenie please !

9

ЧичоТони

преди 7 години

То и в Ирак и в Сирия и в Ливан се стичаха милиони туристи, ама сега там е лунен пейзаж. Тероризъм несе бори с разхождащи се с автомати по улиците военни и полицаи. Трябва да си смениме чипа. Когато започнеме да слагаме цветя пред посолствата на Ирак, на Либия, на Сирия и т.н. и да заставаме за минута мълчание за техните жертви, техните невинни жени и деца убити от нашите "демократични" бомби, тогава това ще стане първата крачка за нормализиране на света, в който живееме. Но само първата крачка.

8

Анонимен

преди 7 години

така нареченият запад е вече мишена ,а мишената рано или късно бива унищожена.западните държави имат непростимо глупава политика спрямо останалия свят и това е причината

7

Анонимен

преди 7 години

Скоро южна Европа я отпиши. С толкова пришълци от гз на географията. И на всеки новопристигнал му се дават права, все едно е господ.

6

БЕ КАК

преди 7 години

Интересно, как няма един кадър по сайтовете за видео споделяне с причиняване на смърт в този "атентат". Всичко е после след "атентата". Камиона си върви, някви бягат зад него, и точно на "интересното", някви дървета и ...замазка. А шофьора забравил ли е книжка, някакъв документ за самоличност?...

5

Анонимен

преди 7 години

Da si podavat ostavkite vsi4ki mejdunarodni slujbi za sigornost to née edinsven slu4ai za poslednata godina

4

Анонимен

преди 7 години

Не ти си български смотан ***

3

Шарли Ебльо

преди 7 години

И ся кво? Аз съм Ница.

2

Анонимен

преди 7 години

Атентатът срещо Ница - поредната юдейска инсценировка...

1

до 1

преди 7 години

Много явно се опитваш да оправдаваш ислямистите.Мисля,че този път ДАНС ще се поинтересува от теб!