29

Данила

преди 7 години

Дремете още,ще ви избият като пилци ако подхождате като наивници и благородници.Франция ,какво означава да си в свободна държава за терориста,че те не искат това .Всяват страх,ужаст ,кръв и разруха.Такава психика като на терориста е просто ужасна.До кога и колко време ще скърбими и ще плачем за невинните хора,Европа осъзнайте се,това не са хора ,чудовища са

28

азса

преди 7 години

най важното е да отворят дюнерджийници на всеки ъгъл те ще ги пазят , цоцолистическия с бръснаря на 10000 евро заплата нищо нема да направи.Жалко, много жалко за убитите невинни хора.Бог да ги прости!

27

Сериозен

преди 7 години

В ЕС предстои сериозен разговор за сигурността! :-)Разговорът:-Сигурност трябва.-Трябва да, това е сигурно.-Как да я направим тая сигурност?-Ами ще ни трябва сигурност!-Да, идеята за сигурността е чудесна! - Със сигурност!

26

Су 34

преди 7 години

Не 18 000, 36 000 евро е заплатката на един брюкселски търтей, който размахва пръстчета и се повдига на петички.

25

Анонимен

преди 7 години

ЕС не е нищо друго освен добре организирана медийна машина за промиване на мозъцете на 500 балъци и перфектна система за крадене на пари. Пак от същите 500 хил балъци.

24

Анонимен

преди 7 години

Да, предтои разговор в някой скъп курорт на тунеядците с 18 хил еврака заплати, а пък убитите кучета ги яли. Те са просто данокоплатции, от чиито доходи се формират заплатките на брюкселските зелки.

23

Анонимен

преди 7 години

Арабската пролет в комбинация с еврогейството и толерастията водят до това за съжаление.Интересно защо не съм чул в Русия да стават атентати. Защото *** държи здраво юздите и там има Държава и Ред.

22

той

преди 7 години

а нека БАБА меркел каже какво ще стане ако ЯДОСАТЕ нейните 2 3 000 000 ДЕЦА от арабския полуострув който са на ол инклузив в ЕВРОПА.майната му на ЕС питам ази какво търсят и защо ги покани тук в ЕВРОПА.независимо в коя държава са.всички вече вдигнаха ръцете но .. късно е много е късно вече....

21

Су 34

преди 7 години

Еврокитки, изкарайте сега плюшените мечета!

20

д-р Исня

преди 7 години

BBC Nice Attack ...- Yeah the attack was very nice!

19

Анонимен

преди 7 години

Да ни почват с чиповете , да не се правят че мислят за хората

18

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара да се ... А тези които влезоха без документи през половина Европа защото бягали от нещо? Няма ли помощи за тях? Какви почерзи, какви 5 лв. На сред града пишман французин изби повече хора от колкото разни с бомби. И сега какво "1984" - ще се следим някой да не пръ'дне на конгрес в Европарламента.

17

opps

преди 7 години

До Анонимен 9Там в техните страни да си се борят с окупаторите... Аз говоря че ТУК В ЕВРОПА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ, толерасте...Защото утре и твойто дете може да го смачка някой брадат - да не мислиш че сред загиналите няма и мюсллумани!? а!?

16

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Е то в това ви е сал силата. В разговорите. Ходете си по седенките, а брадатите нищят поредният си сполочлив и богоугоден хатентат. Айде спрете от движение всички МПС. Хаха. Смешници.

15

Анонимен

преди 7 години

"Буренясало лозе не иска молитва,а мотика"!!Към всички политици:НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С НАРОДИТЕ И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ!!Тръгнали наред кой с камион,кой с бомби,кой с оръжие пистолет,автомат,гол в ръката нож,карат всичко наред безогледно,а ПОЛИТИЦИТЕ-сбирки,умуване,общи декларации,съпричастност,единство....куп глупости бре!!КУП!!Срещу терор се борим с думи и плакати!!Ххаа!!Ами,смешни сте им бре,смешни в очите на тези другите,които искате да борите с общи декларации!Амбреажна политика!!

14

гтф

преди 7 години

за нбашата сигурност хич не ги е еня, да не би престъпленият а на етноса да са по-маловажни ?

13

гтф

преди 7 години

почна да ги лови страх нашите "политици", че няма да има къде да си харчат заграбените пари

12

Nord

преди 7 години

Все едни и същи неща казват "големите управници на ЕС" и все си е същото. През няколко месеца атентат - едни промити се радват, другите реват и така...А преселението си продължава, продължава...Никаква адекватна реакция

11

Анонимен

преди 7 години

На тази снимка виждам , че полицаите са внимавали да не убият веднага шофьора, куршумите все далече от мястото на водача.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Пуснахте доброволно всякаква ***"Но преди това налазиха държавите им като кърлежи.