28

Анонимен

преди 7 години

Toya musli za shtqlo neshtqlo go pokazvat po tv,a ve huhu te poveche vredqt na islqma IDIL nqmat nishto obshto s islqma te slujat na reakcionni sili koito iskat treta svetovna,IDIL udari sveshteniya grad na musulmanite MEKA

27

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

НЕЗАИНТЕРИСОВАНО ПРАВИТЕЛСТВО ГРИЖЕЩО СЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ РАЗКОШ И РАЗХЛАБЕН КОНТРОЛ НА ВСИЧКИ НИВА. МОЖЕ БИ ИЗЧАКВАТ ДА ЗАПОЧНАТ АТЕНТАТИТЕ И ДА ИЗБИВАТ НЕВИННИ ХОРА ТА ТОГАВА ДА СЕ СЕТЯТ ЗА ДУМИЧКИТЕ "ТЕРОРИСТ" "ДЖИХАДИСТ" "ОТЯВЛЕН ИСЛЯМИСТ" КАТО МЕСТАНЧО КОЙТО ОЩЕ СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА И ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА. ИЛИ ЩЕ СИ РАЗВАЛИМ ДОСЛУКА С БРАТЯТА ОТ ИЗТОК И ПО ТОЧНО С ЕРДОГАН.

26

Анонимен

преди 7 години

ГЛУПОСТИ?? Тия убици не са мюслюми най малко са радикални те са УБИЦИ нищо религиозно ,човешко няма в тях

25

Анонимен

преди 7 години

Тероризма има все пак някави цели, а това си е просто избиване на християнско население.Войната е тотална

24

opps

преди 7 години

Значи ислямиста не го викнаха и на разпит, а на нас ще ни ограничават правата...ай сиктир бе!

23

G

преди 7 години

България се нуждае от закон забраняващ на проповеднци, получили образованието си в чужбина да проповядват в страната. Така ще се реши и въпросът с разните американски секти. Като втора мярка предлагам сурови осъдителни присъди по бързо производство за мошеннци като муса в Пазарджик и местан и ко. Като трета мярка е задължително службите да функционират,а правителството да запази светското възпитание на мисюлманите у нас.

22

Анонимен

преди 7 години

АКО ДОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАТ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ, ТО КАКВИ БЯХА ДО ВЧЕРА, ЗАЩОТО ТЕ СА ЛИДЕРИ ОТ ЕДНА ДРУГА ПАРТИЯ КОЯТО ТВЪРДИ, ЧЕ НЕ Е ЕТНИЧЕСКА, КАТО КАК СЕ ОКАЗАХА С ХЛЯБА И НОЖА, КОЙ УСЛУЖЛИВО ИМ ПРЕДОСТАВИ ТИЯ БЛАГА, КАТО КАК СЕ ПРЕВЪРНАХА В РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ НА ПОРЦИИТЕ, КАТО КАК ПОЛУГРАМОТНИ ФЪФЛЯЦИ ДАВАТ ПОСОКА, КРИТИКУВАТ ИНСТИТУЦИИ НА РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ И С ЯВНИ МЕНТАЛНИ ДИФИЦИТИ- ИСКАМЕ СИГУРНОСТ ОТ "ПАТРИОТИ" КОИТО ГАЗЯТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА СМЕТКА НА ЛИЧНИ ПОРЦИИ.

21

.

преди 7 години

много правилно съдът отказа регистрация от турските терористи от ДОСТ.. мястото на турските терористични партии е в Турция

20

Мюмюн

преди 7 години

Окупацията на северна Африка не е причината във Франция да идват деградирали и жадни за убийства ислямисти!Виновна е неистовата толерантност на западната толерантност!Виновна е и безнравствената ислямска религия на тия брадати *** маргинали!Време е за крути мерки за недопускането на територията на европа на дори и един преселенец с религия различна от християнската!Европа е континент на християните!Ние сме различни,и е време това да им бъде набито в тъпите промити мозъци!

19

до 18

преди 7 години

тая реклама на ислямистите от ДОСТ върви да си я правиш в Турция.. объркал си държавата да хвалиш терористи

18

Анонимен

преди 7 години

И на малките деца вече е ясно че ДОСТ и протурска ислямистка партия създадена от турските служби ,а местан е техен проводник и слуга ...представете си само у нас примерно руския посланик да ходи на партийни форуми при учредяване на партия а лидера на тези партия да се крие в руското посолство ,на форума да се говори руски език и пр. и пр. ,но ако е за турци значи може щом са замаскирани зад някакви химерни евроатлантически цености в които самите те не вярват също както спонсора им Ердоган!!!

17

!!!

преди 7 години

"Нито един от нападателите не е бежанец"???Да но мака му и баща му са. Така че днешните бежанци като се установят на народят терористчета ще стане още по-лошо!!!!!!

16

.

преди 7 години

каква Ислямска държава атентата е дело на вдъхновени от интернет французи сега ония от Ракка просто ще си препишат заслугите и всички печелят :)))

15

Прав е!

преди 7 години

Прав е, разбира се. В основата на всичко е просто омраза срещу Франция (и по-общо, срещу Запада). Това не е омраза срещу ценностите на Запада (не им пука за тях, прав е), нито срещу нещо конкретно. Просто срещу Запада.В това отношение терористите си приличат с путинистите и затова някои хора търсят връзка. Но аз мисля, че няма връзка. Нито на путинистите им пука за ислямистите (важна е само омразата срещу Запада), нито пък на ислямистите им пука за путинистите.

14

Анонимен

преди 7 години

Откак ДПС си свали маската и всички видяха че е руска партия и нашите путлераси заобичаха Ахмед Джолан и запяха тържестввени дитирамби в негова чест. И всякакви платени кремълски клакьори в общ хор запяха, как европейската партия ДОСТ на Местан (между другото най-ерудирания и умен български политик) е ислямски проект.

13

Анонимен

преди 7 години

Няма и никакви съмнения кой стои зад центъра за близкоизточни изследванияВосток-ето дело тонкое...

12

Анонимен

преди 7 години

а добре че е тоя та да ни каже какво да правим, далече ще стигнем така

11

Анонимен

преди 7 години

По същата причина,по която всички "знаем",какви са "хора",като Митю Очите,Но същия не само диша(след братоубийствен атентат),но за него държавните органи се грижат,като за национална ценност.

10

Pinochet

преди 7 години

Да се забрани тая религия и всичко свързано с нея. Европа е християнска. А на когото не му харесва Да хваща пътя. Има турция има сумати арабски държави.............

9

Анонимен

преди 7 години

Откога заобичахте ДПС.