11

Анонимен

преди 7 години

Такава е съдбата на Тиквените ратаи за съжаление ...Просперитетът в България се случва само на хартия, за пред Брюксел.Хората изнемогват и са принудени да търсят прехрана за семействата си в чужбина.Тук е рай единствено за мафиотите и лапачите от властта.Бог да ги прости.

10

ан

преди 7 години

гурбет си е,защото те не живеят там ,а отиват да робуват за месец два и се връщаткакво хубаво градче беше с 2хил ученика ,а сега 400 няма дажечестита демокрация на 10 те процента и тъжно и жалко за останалите да се мъчат,докато не истерясат напълно

9

Анонимен

преди 7 години

По-селско заглавие можехте ли да измислите? "Гурбет" "Гинат" не можеше ли да кажете: 4 българки загинаха в катасрофа. Какъв е този жълт маниер?

8

Анонимен

преди 7 години

аз заминах 2005,не управляваше Бойко,върнах се 2014,управляваше Бойко,но нямаше никаква разлика от 2005 и 2014..никаква,заминах от беднотия,върнах се на такава,условия за труд същите,работодатели капиталисти същите,улици същите,всичко е същото..а нормалните държави се развиват,само ние затъваме.жалко за жените,и тия мъже..как не ви писна жените ви да ходят да слугуват,а вие да си седите в кръчмите и само да ходите до банките да взимате евра?какви мъже,..каква държава..

7

ЕЕ

преди 7 години

Ужас! Бог да прости жените. Горките им деца, да останат без майка.

6

MAKEDONO

преди 7 години

Prav e ......''2'' da imase fabiki i rabota nemase da ima vakvi nesreki . Lugeto ke si odea na rabota a vaka site se po avtobusite i avionite i samo negde patuvaat da zarabotat za leb. Da imase rabota nemase da ima tolku KRIMINAL , I PROSTITUCIJA I MAFIJA.

5

Иво

преди 7 години

Терминът "гурбет" отдавна изчезна като термин! Нацията е разделена на живеещи в България и живеещи в чужбина! Жалко за жениците.

4

до2

преди 7 години

Ти нормален ли си да използваш трагедията за да си показваш пристрастията! Всичко започна при Бойко!

3

bros

преди 7 години

Моите съболезнования на семействата!

2

Анонимен

преди 7 години

Благодарете на бат ви бойко банкянски че ви направи роби на западналите! Вместо да имаше заводи и фабрики в които тези жени да си изкарваха хляБа те отишли да робуват на полето за да изкарат прехраната на децата си! Благодарете и на оня драгалевски синявец който ви унищожи всички заводи и фабрики и ви направи просяци и роби в собствената ви родина! Благодарете и на всички които през последните 26 години ви управляват и мислят за големите си тумбаци!

1

Ангел

преди 7 години

Съболезнования на роднините.