47

SeveN

преди 7 години

До ДръндерЛеле, колко си обратното на острото , чак не искам да повярвам , че има такива хора.

46

Дръндер

преди 7 години

Дрън дрън САЩ ви бил виновен. Виновни са всички велики сили от Путия/Русия/ до ОСАЩ/САЩ/ така, че престанете да ми разправяте пълни простотии тук! Ако всички държави бяха единни срещу тероризма дали тези щяха да си го развяват из Европа/имам пред вид камиона/? За това ми писна от такива дето се обвинява един или друг проблема е в състоянието на страх!

45

Анонимен

преди 7 години

Докога народите и личностите трябва да крещят в лицето ви, че първопричината е в САЩ, че САЩ използват радикалния ислям като своя армия да сплашват и грабят чрез терор!? Докато не си го признае и последният ***, фенстващ на САЩ, невинни хора от Атлантика до Урал ще продължават да гинат от ислямски тероризъм!

44

Анонимен

преди 7 години

За съжаление на политиците изобщо не им пука от тази трагедия - тя не е в техния дом. Сега ще произнесат по една погребална реч, ще свалят знамето наполовина и после с яка охрана ще се приберат у дома на спокойствие за изпият по една бутилка вино. Толкова са лицемерни и некадърни, не искат за нищо да мислят, охраняват ги, возят се в бронирани коли. Кой страда - ние. Меркел кога ще я осъдят за престъпления срещу нас, европейските граждани?!?

43

Анонимен

преди 7 години

И каква съпричастност сега да покажем - да се съберем на тълпи, като стадо и да чакаме да ни помете всеки от нас по един камион, за да не е напразна жертвата във Франция ли? Дами и господа политици, тежка е вашата отговорност, но Бог само може да съди!

42

Анонимен

преди 7 години

Всичко е част от плана за нов световен ред, на поклонниците на тъмните сили в материялната вселена ,но които сили не са Бог, а са доста по ниско от него.

41

Бял европеец

преди 7 години

Защо раждат деца арабите, да им се забрани да раждат деца! Раждат по 10 деца на чужда европейска територия, а белите европейчета не могат да се раждат!

40

Анонимен

преди 7 години

Европа няма избор. Трябва да приема бежанци иначе по-лошо. Населението на ЕС е 510 млн. към първи януари 2016 г., спрямо 508 млн. година по-рано. Нарастването обаче се дължи ИЗЦЯЛО на имиграцията, докато ЕС отбелязва ОТРИЦАТЕЛЕН естествен прираст за първи път в историята си. Само Русия успя през последните години да създаде условия и сама да промени прираста от отрицателен към положителен.

39

Хаяско

преди 7 години

Сменях поливният ръкав тая сутрин от ред на ред и комшийката от горе (НДСВ) близка на "джуджето Хаяско" се провиква на комшийката над нея, герберка: "Видя ли кво стана тая сутрин във Франция. Следващата е Италия, след това Белгия и Германия. И всичко това идва от България!";))) Интересно е последното изречение. Аз си помислих, че Франция е взела решение да излезе от ЕС, па то виж кво било. Е, сега не сме ли "Жо сюи Ница":))) И няма ли да прегърнем по един бежанец насред центъра на София, а мои мили юрдечки? Прегърнете го бе, прегърнете го и ако има нещо твърдо около и под кръста, не бързайте д

38

Су 34

преди 7 години

Франция е наш враг! Именно французите ни разпокъсаха в Ньой и бяха архитектите на Югославия, в която бяха избити хиляди българи, отказали да се наричат сърби.Къде беше тогава Франция, мълчеше си, нали?

37

Параноя

преди 7 години

Много прилики с други атентати направо ЦРУ гьрми в ушите.Отново е имало предупреждение *** ,което не е обьрнато достатъчно внимание.Извьршваните антитерористични учения в момента на този акт ка терор сьщо са някакво странно сьвпадение.Близнаците и метрото в Брит.минаха пид сьщите "симптоми" скоро трябваше да оадне военното положение но няма дега ше го одьлжат това е една от целите.Второ за да се отнемат и последните свбоди на френският гражданин ще се приеме поправка или чисто нов закон за "анти

36

Анонимен

преди 7 години

пускаха през 60-те и 70-те години евтини работници от Ислямския свят, щото Дидие не иска да работи за по-малко от 20 ойро на час. Хасан идва, работи и за 3 евро на час, жена му Айша ражда 10 терористчета, идва от Мароко брадчед му Мохамед разплодил се с още 10 бъдещи джихадисти. Резултатът днес е налице!

35

хахах

преди 7 години

Западните държави сами си го направиха и си го заслужават сега. Който води войни получава войни. Сега да не реват. Всички загинали са виновни, защото тяхната държава като избиваше невинни хора те си траеха и никой не възразяваше сега да видят какво е да те убиват и да убиват децата ти. Заслужават си го.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/07/15/ot-pyrvo-lice-za-nica-horata-letiaha-kato-kegli.309037#comments#comment-newest#comment-newest

34

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега,както седмици наред медиите пуликуваха снимката на удавеното сирийче и призоваваха да не спираме потока от нещастни мюсюлмани към Европа,да публикуват сега и снимките на прегазените десетки френски деца. Обаче няма да ги публикуват! Кой казва, че няма заговор срещу Европа? Очевиден е заговора - първо да не спира преселението на милиони мюсюлмани към Европа по въздух,суша и вода, а после да ги радикализират и да сменят християнската цивилизация с тяхната. Водим война за оцеляване!

33

Анонимен

преди 7 години

Равномерно по половин килотон на квадратен километър в земите на *** - от Мароко до Бангла Деш без изключение!

32

Анонимен

преди 7 години

Докато управляващите в САЩ не спрат да обучават и въоръжават ислямските терористи,ще загиват невинни хора.Шепа ,печелещи от жертвите,трябва да бъдат спряни!

31

Анонимен

преди 7 години

Меркел и всички толерасти-марионетки от Брюксел да бъдат вързани пред камиона!

30

Анонимен

преди 7 години

до 40 Споко, досега атентатите са от ислямисти родени в Европа. Ония от Изтока които вече са в Европа тепърва ще показват какво значи тероризъм. Тепърва започва касапницата в Европа.

29

анонимен

преди 7 години

Още ли се съмнявате, че войната е започнала?! И то в Европа! Мъдрите евролидери и най-вече Меркел я пренесоха тук!

28

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

И СЕГА ПАК ЩЕ ИМА СЪЩИТЕ ГНЕВНИ ОСЪЖДАНИЯ, СЪЩИТЕ ДО БОЛКА ПОЗНАТИ ПРАЗНОДУМИЯ, СЪЩИТЕ МАРШОВЕ С ХВАНАТИ РЪЦЕ, СЪЩИТЕ СМЕЛЧАЦИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗАКЛЕЙМЯВАЩИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, СЪЩОТО БЛЕЩЕНЕ, И ТАКА ДО СЛЕДВАЩИЯ АТЕНТАТ. И ПОСЛЕ ПАК, И ПАК..... ДО КОГА???