17

Меркел

преди 7 години

Моята борба е да избия европейците и да ислямизирам европа . Моята борба .

16

Анонимен

преди 7 години

Исляма се стреми да спре времето и промените, признава само себе си, регресът е основната му същност, затова идеологията му става с всеки изминал ден копие на фашизма. Накратко имаме фашизъм маскиран като "вяра". Европейската цивилизация им е трън в очите, винаги мразиш този, който те превъзхожда и ако не можеш да си на неговото ниво търсиш начин да го елиминираш. Елиминирането е с популация, с правилото, че от смесените бракове децата винаги са мюсюлмани, физическо...

15

ОО

преди 7 години

Държава която няма един бял в националния си футболен отбор.....Франция....немам думи!

14

изнервен

преди 7 години

Добре, бе, във Франция живеят и ***, които вероятно също са неглижирани и страдащи, живеят азиатци (китайци, филипинци, пакистанци, индийци и други), които също са с различен цвят и съдба. Защо само араби, изповядващи исляма, правят такива ужасии? Защо?

13

Меркел

преди 7 години

Моля ви за търпение и разбиране. Нека да сме толерантни, нека да уважаваме чуждите култури и нека емигрантите да се чувстват като у дома си. Ако арабската култура включва убийства на неверници нека да не им пречим. Ако ние , като християни ги дразним , то да приемем исляма. В него се убиват само неверниците , иначе е супер много мирна религия. Той ще ни гарантира мира. Първо ще избием неверниците, после фалшивите правоверни. Но цената си струва, ще настъпи мир. Това е моята борба. Меркел

12

Меркел

преди 7 години

Няма значение , че 90 % от европейците ще загинат в атентати и арабско мюсюлмански терор. Важното е , че 10% ще доживеят до мултикултуризма.

11

Хелзинец

преди 7 години

До Меркел и ЮнкерМного сте лабави, не 800, 800 000 трупа не трябва да ви попречат на мултикултурализма.Докарайте всички мюсулмани в Европа и ги въоръжете, а на християните забранете притежанието на оръжие.След това БХК да внесе в ЕП проектозакон за правото на мюсулманите да убиват християни.

10

Анонимен

преди 7 години

Казано ли каква му е религията? Да не се окаже християнин? Тогава ще сменим ли плочата?

9

Петьо-Еврей

преди 7 години

Не може да бъде!!!! те нали бяха мирни хора последователи на най мирната религия!!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Единствено САЩ са виновни за тези дела. Те поддържат ИД и всякакви други терористични организации и ***. Да живее Владимир Путин - спасителят на човечеството!

7

Анонимен

преди 7 години

Kato sme krastonosci da postapim po krastonoski

6

намерете разликите

преди 7 години

Когато един християнин се изправи пред хипотетичния си бог и Му каже:,, Господи,избих сумати народ в Твое име"То Господ,ще му рече:,,Ти си убиец и психопат,отиваш в ада"Алах,обаче,ще му каже:,,Браво на теб,отиваш в рая,ето ти 40 хурии"

5

Анонимен

преди 7 години

Напускайте още примитивни в Европа и гледайте шоу. Как върви интегрирането? Да ви дадем нашите циг'ани - те поне до такива работи не са еволюирали и не ядат хора. Е по-евтино ли ви излиза мултикултурното "общество"?

4

Анонимен

преди 7 години

Думата французин е излишна.

3

Анонимен

преди 7 години

Сега всички да се хванат за ръчички и да пеят за толерантност!!!И световните лидери, да не забравят, да кажат: "Ще засилим мерките с/у терора"

2

Анонимен

преди 7 години

Ами да,,помогна" на службите,всички терористи са мюсюлмани,докато евро-политиците се правят на ощипани и измислят всякакви други обяснения,и ни пълнят главите с толерантност,така,ще е !

1

Анонимен

преди 7 години

Няма да е французин от френски произход я. Я алжирски, марокански, малийски. Тунис в дадения случай. Все бившите им арабски колонии. Мюсюлманси още от арабското нашествие 8 век.