67

Анонимен

преди 7 години

До ЧКДа цапат чистия и хубав Сибир ,и да се възползват от ресурсите му? Нееее ! В Сахара !!!!!

66

край

преди 7 години

Качи заплатата на коафьора бе не виждаш ли кво е рисково във Франция.

65

Анонимен

преди 7 години

След като толерантно ги отгледа в страната си, сега следва да се коригираш: След подобно посегателство, цялата рода и близко обкръжение на терориста да се изселва завинаги в страната на произход! Иначе оправяне няма да има.

64

Розалинда

преди 7 години

Ако някой вземе пак да напада нашите политици, че били неадекватни, ще го насоча към мъдрото и решително изказване на мосю Оланд.

63

ХХL

преди 7 години

Франция вече е по-слаба от тях, глупчо смотан!

62

наблюдател

преди 7 години

Празни приказки от един изпразнен от съдържание " политик ". Такова дебелокожие не съм виждал през целият си живот - да избиват собствения ти народ и ти като една жалка гъба затънала в лайн@ да обясняваш как правиш всичко възможно и да призоваваш за спокойствие и толеранс. С тези жалки "действия" сами бутате нормалните хора към Льо Пен и други като нея. Накрая ще се чудите как се случи така, че лошите националисти ви взеха властта. Евротолерасти с капаци на очите....

61

Анонимен

преди 7 години

кух президент с кухи декларации и прическа за 10 000 евро

60

Анонимен

преди 7 години

Ще бъде по силна ***, ама докато ти си стоиш на сигурно в двореца и прокарваш жалките си толерастки и продажни политики, невинните хора ( майки, ДЕЦА ! ) ги убиват като кучета по улиците на великата ти държава. И няма никаква защита, само някакви празни приказки и още по жалки митинги на толерантност и обич. Така и не разбрахте, че тези животни не се вписват в нормалния свят. Няма и да го разберете, защото вашите деца са на сигурно място, пазени от всичко и всеки. *** !!!

59

Анонимен

преди 7 години

10000 евра за пострижка ? Ко , не! Важното е да сме толерантни .

58

Анонимен

преди 7 години

Оланд , пълен оландогофрен си , ***. *** при бабето немско да решите как да направите европейците още по толерантни. Кавали

57

саки

преди 7 години

Оландчо.......я върви се подстрижи за 10000 евро

56

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантизма си го наврете ***. *** европейски неадекватни политици , отричащи реалността. Кавали смотани.

55

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ей Холанд! Кажи го това на жертвите и живите им роднини!!! Колко загинаха вече тая година, а?! Ще станем по зле от Сирия и Палестина.

54

ха ха

преди 7 години

Толкова са толерастни в Европа ,че трябва да е обявено извънредно положение, за да се прави нещо - предполага се че полиция и другите служби трябва да си оправдават заплатите целогодишно.

53

СТОЯН

преди 7 години

А дали няма нещо общо с Ердоган, а? Нещо са много последователни атентатите във Франция и Турция. Едните подкрепят ИДИЛ, а другите кюрдите.

52

Анонимен

преди 7 години

Интересно, що не смеят да направят нещо такова в Германия? - там им са базата и развъдника

51

ф

преди 7 години

1961

50

ф

преди 7 години

Франция беше победена още 1061 от Алжир .Още тогава се видя как ислямистите избиха сума френски заселници в Алжир и от 1 мил диаспора не остана нищо .Вместо да се стреснат Де Гол даже ги пусна във Франция ............. А сега си яжте мултикултито . Има над 10 милиона ислямисти във Франция. Всеки знае какво ще стане .Франция загива.

49

Анонимен

преди 7 години

Интересно, що не смеят да направят нещо такова в Германия?

48

Я гледай....

преди 7 години

Олонд, опитай да убедиш роднините на жертвите ,че Франция е по силна от терористите.